Komu neprijali dieťa do škôlky v Žiline?

zuzub
22. apr 2013

Maminy, nakoľko v Žiline je neúnosná situácia so škôlkami zaújma ma koľko nás je komu nevzali dieťa do škôlky napriek splneniu podmienok.tento rok bolo neprijatých vyše 200 detí!!! myslím, že by bolo potrebné niečo podniknúť, aby mesto riešilo túto neúnosnú situáciu. keď vedeli škôlky porušiť nech teraz otvoria nové.bol by z vašej strany záujem podpísať sa pod spoločnú žiadosť/sťažnosť? ďakujem.

luna22
22. apr 2013

@zuzub pridávam sa

maminkaalm
22. apr 2013

Pridam sa aj ked sa nas to zatial netyka ale bude

robo74
8. máj 2013

suhlasim a podporujem. pokial ale nebude aspon stovka, nema to zmysel. Treba este pockat, hadam sa uvolnia este miesta po 7 rocnych ktore mali odlozenu dochadzku, a riesenie cez sukromnu skolku s 330Eur/mesiac+3.5Euro/den za stravu mi moc ako socialne riesenie od pana primatora zo smeru nepripada.
... zaujimalo by ma, kolko deti mimo Ziliny prijali do zilinskych skolok ...

mima4
8. máj 2013

@zuzub
@luna22
@maminkaalm
@robo74

mna sa tato tema netyka a kedze nie som zo ziliny ani nikdy nebude tykat, ale poviem vam len tolko, spojte sa a chodte na prijatie u pana primatora... rieste tuto vec, nebudte pasivni... dajte sa ako rodicia dokopy a chodte za svojim!!

zuzub
autor
20. máj 2013

kočky takže prišla mi odpoveď z mestského úradu na odvolanie , ktoré som písala a záver A4 slohovej práce bol, že mám podať návrh na začatie občiansko-právneho konania t.z mám sa súdiť so škôlkou, že mi neprijali dieťa......prosto fakt.....kde to žijeme???!!!

matozazzo
20. máj 2013

toto je celoslovensky problem a k nicomu nevedie... Pokial sa nezacnu budovat nove skolky alebo obnovovat stare, nic sa nevyriesi :( Niekedy bolo vela deti, potom prisiel utlm, skolky sa zatvarali, lebo deticky neboli. teraz bud nie su peniaze na opravy alebo je omnoho viac malych deti ako su kapacity. V tom ti ani odvolanie nepomoze.