icon

Krúžky počas škôlky

25. júl 2025

Zdravím, 2. septembra nastupuje syn do štátnej škôlky. Už rok chodí na taký športový krúžok a chceli by sme aby tam naďalej chodil aj od septembra. Žiaľ poobedné termíny sú obsadené a voľný je len každú stredu od 9-9:45. Od januára by už chodil poobede. Myslíte že by mali v škôlke problém stým ak by syn chodil v stredy až o 10:30 ? Je mi jasné že každá škôlka to má inak avšak neviem či sa to mám v škôlke vôbec pýtať, či ma stým nepošlú do kelu a potom budú na mňa pozerať cez prsty... tak skúšam najkôr tu, že či niekto nemá podobnú skúsenosť. Ďakujem 🙂

Strana
z2
anonym_ac587c
25. júl 2025

Samozrejme ze im to bude vadiť. Toto ti nikde nedovolia.

anonym_d7be1f
25. júl 2025

@anonym_autor V štátnej škôlke u nás tolerujú keď dopredu vedia o návšteve lekára, ale s krúžkom by ma asi poslali dakam..

kuggis
25. júl 2025

Pre všetkých platí rovnaký meter, návšteva lekára je výnimočný stav, ale toto🙈to asi v stredu nepotrebujete byť v práci, tak nemusí chodiť v stredu do MŠ

zuzubb007
25. júl 2025

Jasné, že im to bude vadiť, ani sa to nepýtaj, buď ho ten deň nedávaj vôbec do škôlky, ale takto v polke dňa je to odveci

zuzinka888
25. júl 2025

Bude s tym problem- mnohe skolky ani neakceptuju neskory prichod kvoli lekarovi- uz maju program- prechadzka, exkurzia, prednaska- iba by im to narusilo denny plan.

januska12323
25. júl 2025

Však si ho v stredy nechajte doma. Keď má prísť len na obed ani nemusí chodiť.

autor
25. júl 2025
@januska12323

Však si ho v stredy nechajte doma. Keď má prísť len na obed ani nemusí chodiť.

@januska12323 a stým by podľa vás nemali problém ? že by pravidelne v stredy nechodil ?

autor
25. júl 2025
@zuzubb007

Jasné, že im to bude vadiť, ani sa to nepýtaj, buď ho ten deň nedávaj vôbec do škôlky, ale takto v polke dňa je to odveci

@zuzubb007 a to by nebrali ako problém ? že by pol roka pravidelne v stredy nechodil ?

zuzubb007
25. júl 2025
@anonym_autor

@zuzubb007 a to by nebrali ako problém ? že by pol roka pravidelne v stredy nechodil ?

@anonym_autor neviem treba sa spýtať možno nie, nieje ešte predskolak, ale narúšali by im to harmonogram keby chodil tak kadiako, majú svoj program a takisto to vnímajú aj ostatné deti, musí chodiť na ten krúžok? Ja neviem 3 ročne dieťa má dáky krúžok bez ktorého neprežije?

anjelicek26
25. júl 2025

Skor budu tolerovat, ze stredy nechodi ako to, ze ho budes vodit neskoro.

nikaeli
25. júl 2025

My chodievame v tom čase s deťmi von. Prepáč, ale určite by som na vás nečakala. Škôlka je vzdelávacia inštitúcia s denným režimom a úprimne, ešte som sa nestretla s tým, aby krúžková činnosť prebiehala v dopoludňajších hodinách. Koľko má rokov, je už predškolák?

pralinka86
25. júl 2025

Skolka sa zamyka, deti mávajú rozne programy, mozu mat niekedy vtedy prave divadlo alebo byt na prechadzke.. komplikujes im týmto fungovanie
To uz ho tam nedavaj vobec v stredu, ak tak velmi chcete, aby chodil na ten kruzok

anonym_bf1980
25. júl 2025

Preco si sa teda na to nepytala alebo aspon to nespomenula pri zapise,ved ten bol v maji.Teraz cez prazdniny sa pytat tu na mk.Ale inac kruzky maju aj v skolke,napr.taka anglictina,alebo dokonca aj tanecne kruzky.

abbey1
25. júl 2025
@anonym_autor

@januska12323 a stým by podľa vás nemali problém ? že by pravidelne v stredy nechodil ?

@anonym_autor Normálne sa v škôlke opýtaj. My sme mali šťastie na úžasné pani učiteľky a žiadny problém nebol.
Ak nepochodíš a máš možnosť si ho v ten deň nechať doma, môžeš to urobiť i tak.

abbey1
25. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Škôlka nie je väzenie. Prečo by mal byť problém, že v stredu tam nebude chodievať? Kľud, je to škôlka, nie nápravnovýchovné zariadenie.

anonym_9e133f
25. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor my sme tak mali celu skolku ze jeden den v tyzdni sme mali kruzok a do skolky sa neslo. nebol problem. dokonca aj ako predskolaci sme iba priniesli potvrdenie, ze v jeden den v tyzdni navstevujeme kruzok a vsetko bolo ok. je to asi na dohode vsetko

lienka.7
25. júl 2025

@anonym_autor akoze žartujes, ze? Majko chodi na futbal v pondelok, Žofka na tanečnú v stredu, Terka na angličtinu vo štvrtok atď.atd atď. Pripadá ti to ok? Keď ho chceš nechať chodiť na krúžok, tak si ho potom nechaj doma a nenarusaj výučbovy proces. Školka nie je lamparen.

januska12323
25. júl 2025

Áno viac bude vyhovovať ak vôbec nepríde v daný deň.

jazula
25. júl 2025

Menej im bude vadiť, ak nepríde vôbec, ako by mal pravidelne chodiť až pred obedom. Ak teda nie je už predškolák, vek nepíšeš…
U nás napr vezmú dieťa, ak ojedinele príde do 10:30 najneskôr, samozrejme musíme oznámiť vopred.

abbey1
25. júl 2025
@lienka.7

@anonym_autor akoze žartujes, ze? Majko chodi na futbal v pondelok, Žofka na tanečnú v stredu, Terka na angličtinu vo štvrtok atď.atd atď. Pripadá ti to ok? Keď ho chceš nechať chodiť na krúžok, tak si ho potom nechaj doma a nenarusaj výučbovy proces. Školka nie je lamparen.

@lienka.7 Nie, škôlka nie je lampáreň. Ale, prosim, nerobme z nej ani neviem čo, kde keď chýba jedno dieťa v pondelok a druhe v utorok, vták sa zosype celá štruktúra a deti zostanú hlúpe
Pokiaľ bude matka s učiteľkami normálne komunikovať, tak sa vedia dohodnúť.

amelia89
25. júl 2025

Moj osobny nazor je ze ak to dieta ma 3. roky(alebo aj viac - ale nie je to predskolak) tak ucitelkam je uplne sumafuk ze tam kazdu stredu nebude 🤣 Ale urcite im bude vadit ze ho chces nosit pravidelne az 10:30 to urcite neprejde.

anonym_715689
25. júl 2025
@abbey1

@lienka.7 Nie, škôlka nie je lampáreň. Ale, prosim, nerobme z nej ani neviem čo, kde keď chýba jedno dieťa v pondelok a druhe v utorok, vták sa zosype celá štruktúra a deti zostanú hlúpe

@abbey1
@abbey1 nieje lampáreň,ale aby sa xy deti furt prispôsobovali pár deťom, že joj nemôžme ísť ďaleko na prechádzku alebo do knižnice lebo prídu títo o 10tej do.skolky

olimuc
25. júl 2025

To, ze nejaky den nepride vobec im vadit nebude. Nie je predskolak? V tom pripade to asi vadi bude, pretoze vyucovaci procés je doobeda a ci poobede bude alebo nebude je uz irelevantne. Ale dohodnut sa bude dat, ked to inac neprezije … Odhlasis dopredu z obeda a informujes ucitelky, o jedneho je skor dobre. Aby si ho nosila o 10.30 Ti nikto akceptovat nebude … skolka ma svoj program a nebude cakat na tvojho syna, ci pridete presne alebo mate meskanie.

oliverceky
25. júl 2025

@anonym_autor Nastupuje sa už 1.9.
Každú stredu ho môžte ospravedlniť, ak už bude predskolak, do januára to je cca 3,5 mesiaca.

lienka.7
25. júl 2025
@abbey1

@abbey1 prosím? Toto si môžeš robit ty co si deti učíš doma ze ti je to jedno a nie v skolke, kde si nejaké plány.
Pokial jej to nevyhovuje, nech si nechá v ten deň dieta jednoducho doma. Ale nech nenarusa harmonogram iným deťom. Btw, doobeda je normálne výuka, lebo aj školka je taka ustanovizeň, keby si to náhodou nevedela, a poobede sú krúžky.

mogaa
25. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor je iné ak vedia že dieťa nepríde do škôlky a iné ak príde napr. v čase kedy majú s deťmi program napr.môžu ísť pozrieť k hasičom alebo zobrať deti mimi škôlky na ihrisko či návštevu školy......takže to je ten dôvod prečo nebudú akceptovať že dieťa bude jeden deň v týždni chodiť neskôr....oni jednoducho nemôžu čakať či a kedy dieťa privedieš a prispôsobovať tomu svoj program s ostatnými deťmi

jaskolka
25. júl 2025

Určite lepšie,ak v stredu teda vôbec nepríde. V synovej triede majú napríklad chlapčeka, ktory raz v mesiaci chodí na logopediu,tam ho mama vždy privedie neskôr,je so súhlasom zástupkyne sa tak dohodli už na začiatku roka,no sama vravela,že častejšie by už asi to nechceli akceptovať.
Cize niečo iné by bolo,keby raz za čas ho potrebuješ dať neskôr (lekár,rodinné dôvody, zaspíte),to sa akceptuje,ale pravidelne aby chodil neskôr v ten deň,to určite nebudú súhlasiť.

777januska777
25. júl 2025

Podľa mňa záleží od škôlky, záleží od učiteliek a záleží aj od toho co to je. Ja by som sa spýtala a uvidíš. U nás sa dá keď tak dohodnúť, že ho donesiem po prechádzke, keď idú papať. Ale celkovo v našej škôlke sa dá vyjsť v ústrety, keďže ja sama sa snažím prispôsobiť aby som nejako nenarusila ich program a aby si nemuseli kvôli môjmu dieťaťu meniť plány.

svetlonos
25. júl 2025

Ako to tak čítam, som spokojná nemat deti v sk skolke. Ved ten systém je celý skostrbately. Ved aj ked su kadejaké prechadzky, môžu tie deti doviesť pred obedom, alebo sa dohodnúť s ucitelkami.
U nás chodia doobeda aj poobede von na pozemok v skolke. Ked maju prechadzku/návštevu banky atd, dajú vopred vedieť.
Nemali by provlem s krúžkom ani logopediou kazdy tytden. Ved su to predsa prínosy pre dieta.
Autorka ak by to nevedeli akceptovať koli ich flexibilite, urobte su spolu pekný den 🙂

bosorkabb
25. júl 2025

Všetky deti musia v našej MŠ prísť do 8:00, potom sa škôlka zamyka. V okolí len jedna škôlka má posunutý čas na 8:15. Potom už deti v ten deň neprijmu.

Strana
z2