Krúžky počas škôlky
Zdravím, 2. septembra nastupuje syn do štátnej škôlky. Už rok chodí na taký športový krúžok a chceli by sme aby tam naďalej chodil aj od septembra. Žiaľ poobedné termíny sú obsadené a voľný je len každú stredu od 9-9:45. Od januára by už chodil poobede. Myslíte že by mali v škôlke problém stým ak by syn chodil v stredy až o 10:30 ? Je mi jasné že každá škôlka to má inak avšak neviem či sa to mám v škôlke vôbec pýtať, či ma stým nepošlú do kelu a potom budú na mňa pozerať cez prsty... tak skúšam najkôr tu, že či niekto nemá podobnú skúsenosť. Ďakujem 🙂
Ako to tak čítam, som spokojná nemat deti v sk skolke. Ved ten systém je celý skostrbately. Ved aj ked su kadejaké prechadzky, môžu tie deti doviesť pred obedom, alebo sa dohodnúť s ucitelkami.
U nás chodia doobeda aj poobede von na pozemok v skolke. Ked maju prechadzku/návštevu banky atd, dajú vopred vedieť.
Nemali by provlem s krúžkom ani logopediou kazdy tytden. Ved su to predsa prínosy pre dieta.
Autorka ak by to nevedeli akceptovať koli ich flexibilite, urobte su spolu pekný den 🙂
@svetlonos čo robia v banke?
@svetlonos čo robia v banke?
@oliverceky dcéra bola v NBS. Síce ako prváčikovia, ale chodia tam aj škôlky. Ukazujú im mince, vysvetľujú im detským spôsobom princíp peňazí… Je fajn, keď to vidia aj z tejto strany. A ja ako človek pracujúci v banke, som tíško “závidela” (v dobrom), že ona takú možnosť mala. Ja som ešte v NBS nebola. 😂
@anonym_autor nechcem ti brat ilúzie, ale ak len začína so školkou, môže sa stať, že tam viac nebude ako bude! A nie, nebude im vadiť, keď v stredu bude chýbať! U nás sú také učiteľky, že čím menej detí, tým lepšie a hlavne cez zimu
U nás sa tiež škôlka o 8 ráno zamyká a jedine keď máš napríklad prehliadku alebo logopediu a stihneš to do 10, tak ešte po dohovore ho môžeš doviesť, potom už idú von
@anonym_autor ahoj. Ja robim v štátnej škôlke a osobne by som s tym problém nemala. Ved akurát by išiel na pobyt vonku. Skôr ide o to ako by to znášal syn. Ze po krúžku by isliel do škôlky. Niektoré deti su v pohode..ine mozno by boli smutné. Ale nevidím v tom problém. Napríklad ker majú termín u logopéda tak privedú dieťa neskôr. Je to vždy o dohode.
@januska12323 a stým by podľa vás nemali problém ? že by pravidelne v stredy nechodil ?
@anonym_autor moj syn chodi do skolky len stvrtky a piatky a aj to len doobeda.zvysne dni je v lesnej skolke,cize low cost statny babysitting.ja som im to oznamila a nic neporusujeme.neni v predskolskej.
@anonym_autor v statnej skolke nepochodis

Kym som bola doma s mladsim, tak starsi zvycajne nechodil do skolky v utorky a robili sme si iny program. Ucitelkam som dovod nehovorila. Len som v pondelok oznamila, ze zajtra nepride. Ziaden problem.