Majú deti ísť do škôlky počas sviatku?
Ahojte som trošku mimo týka sa to zajtrajšieho sviatku... To idú deti do škôlky alebo nie keď je sviatok
@katusa32 Vážne? Naozaj sa toto pýtaš?
@anonym_3188b1 normálne som sa opýtala!!! Tak nebude múdra ty anonim!!
@katusa32 Zajtra je sviatok, obchody, inštitúcie sú zavreté. Ale MŠ je otvorená 🤦🤦🤦
jasné, zajtra idú, hneď o 6 ráno bežíme, už sú zbalení 🙂 ja potom prídem domov a vyložím si nohy, veď je sviatok 🙂
Prepáč, ale ozaj si mimo ako si napísala. Aj 24.12 bude otvorená, deti budú robiť s učiteľkami šalát 🤦♀️
jasne ze idu sup sup priprav batoztek
ty predpokladam do prace nechodis
A to je zajtra tvoj prvy sviatok v zivote?
jasne ze idu sup sup priprav batoztek
ty predpokladam do prace nechodis
@anonym_c84bcc Asi nezamestnaná, inak by vedela o svete, ako funguje.
Toto prekonalo aj otazky, ci bude zajtra ovorena ikea, pepco a pod.
Kokos kto sa uz len boji tak napise vetu : vazne ? Naozaj sa toto pytas ?
Anonymne ? 😆😆😆
Nejdu do skolky, su doma. Sviatok plati pre vsetkych , aj pre ucitelky, tie budu tiez doma, nemal by sa kto o deti postarat. Spravte si pekny rodinny den.
Kokos kto sa uz len boji tak napise vetu : vazne ? Naozaj sa toto pytas ?
Anonymne ? 😆😆😆
@ivik4 Nie každý tu chce zanechávať digitálnu stopu pod svojím nickom. Veľmi mi vyhovuje anonymita.
@anonym_3188b1 a doteraz ti to nevadilo? 😀 Všetci sú zvedaví na tvoje digitálne stopy. 😀 Ja to fakt tiež nechápem, už skoro v každej diskusii aj o pečení bábovky sú samé anonymné komentáre.. ešte chápem anonymné odpovede pri nejakých chúlostivych témach, ale načo potom chodíte na internet keď sa bojíte dakej digitálnej stopy
@anonym_3188b1 a doteraz ti to nevadilo? 😀 Všetci sú zvedaví na tvoje digitálne stopy. 😀 Ja to fakt tiež nechápem, už skoro v každej diskusii aj o pečení bábovky sú samé anonymné komentáre.. ešte chápem anonymné odpovede pri nejakých chúlostivych témach, ale načo potom chodíte na internet keď sa bojíte dakej digitálnej stopy
@13uzivatelka11 Áno, vadilo,preto som vždy realitu pozmenila.
@13uzivatelka11 Áno, vadilo,preto som vždy realitu pozmenila.
@anonym_3188b1 ty digitálna stopa. Proste si nechceš "pokaziť meno",tak veci ktoré by si nenapísala normálne teraz hádžeš ako anonym. To je celé
@anonym_3188b1 ty digitálna stopa. Proste si nechceš "pokaziť meno",tak veci ktoré by si nenapísala normálne teraz hádžeš ako anonym. To je celé
@domka222 Kravina. Všetko píšem už len anonymne. Topka táto novinka na Modrom koníku
@anonym_3188b1 a vieš, že ani tento anonym,nie je až tak anonymný ako sa zdá? 😀
@domka222 Samozrejme, v konečnom dôsledku sa to dá zistiť.
Keď chodil syn do škôlky, tak on mi hovoril, že nejdeme do škôlky, lebo je sviatok, učiteľka nám povedala.
Stačilo napísať: NIE nejdú, 15. september je stále sviatok a deň pracovného pokoja, ktorý smeráci ešte nestihli zrušiť. Takže všetko je zatvorené vrátane škôl a škôlok.
Načo toľko zbytočných kecov okolo toho.
Toto prekonalo aj otazky, ci bude zajtra ovorena ikea, pepco a pod.
@zuzanaete neuveris, ale tato nie je prva co sa na toto pyta. Uz som to citala niekolkokrat ked bol statny sviatok. O skolke ale aj o skole. Dokonca vcera sa jeden pytal ci su v pondelok otvorene polikliniky
@anonym_3188b1 normálne som sa opýtala!!! Tak nebude múdra ty anonim!!
@katusa32 a Ty nebuď Sprostá 🫢👌
dievčatá prečo ste také zlé?
v dnešnej dobe keď zo sviatkov bez pracovného pokoja sa stáva realita, nevidím nič také poburujúce ani sprosté na tejto otázke.
áno mohla si vygoogliť, alebo nemusela.
@katusa32
zajtra sa nejde do školy, ani do škôlky. tento sviatok je zatiaľ s pracovným pokojom.
Dievčatá, smejete sa. Ale mňa sa v piatok jedna mamička pýtala, či sme otvorení a či nebude aspoň zberná trieda 🤷🏻♀️
Ja som sa tiež pýtala v piatok učiteľku, či pondelok bude škôlka otvorená (lebo som neplánovala syna tam dat, čiže by som ho odhlasila z obedu). Nevidím na tom nič smiešne. Nie sme všetci informovaní vo vsetkom. Je to moje prvé dieťa, ktoré začalo chodiť do škôlky iba tento týždeň, tak nemusím vedieť vsetko. Viem, že škôlky sú veľakrát otvorené aj vtedy, keď školy sú zavreté, ešte aj počas prázdnin. Tak to ma zneistilo. Budme k sebe tolerantné.

@katusa32 nejdu