Meškajúci rodičia do škôlky
Baby učiteľky v MS co by ste podnikli ked rodičia jedného 4 ročného ziaka v MS, pravidelne meškajú 40min až 1hodinu, 2-3x do mesiaca s vyzdvihnutim ze prídu až pred 17tou, ms je oficiálne do 16 tej... riaditeľka prosí len o ústretovosť, ale nikdy nepreplatí "nadčas", ani nehľadí ze človek má vlastné malé deti v MŠ.
Rodičia sa vyhováraju jeden na druhého ze ten mal ísť zobrať, raz zabudli obaja úplne prísť 🤷♀️
@fantaghiro21 ano chyba pochopenie ze aj ucitelka ma sukromny zivot, tiez ju niekde cakaju deti, mozno tiez nema vodicak a zmeska autobus atd.
@fantaghiro21 ja by som tresla tou lopatou teba, ona nie je povinna tahat nadcas zato ze je kalamita, tiez Bude mat problem aj ona sa dostat domov nie? A na svoje povinnosti deti.. Vasa psia povinnost s manzelom je zavolat do skolky ze sa oneskorite, to je Vasa zakladna psia po innost, nie ze musi pedagog volat Vam kedy sa uracite pre dieta.. A este by ju mamicka lopatou vyslahala, ako drzost nie ktorych rodicov amen.. Ty da uvedom ze kazdy ma svoje povinnosti a nie ste na svete iba ty dcera a manzel..
@fantaghiro21 nikoho nezaujima do kolkej pracuju rodicia, aj ta ucitelka a vychivavatelka ma svoju rodinu a moze byt dokonca samozivitelka a ty jej pojdes po dieta do skolky skoly? A take dristy ze ty robis 12tky a nemas kedy, ja ich robim tiez obaja s manzelom smenovi a ked sme nemohli dat /vybrat zo skolky sme platili opatrovatelku,. A ked som Mala. Volno cez tyzden neaky den, deti sli do skolky medzi posledny I a sli domov medzi 1vymi,ani minuta navyse. Aza tie roky sa Nam stalo asi Raz!!! Ze sme dosli neskoro ale samozrejmost boo hned kontaktovat skolku a ospravedlnenie, nie ze by som sla ucitelku lopatou trieskat po hlave..
@elizabet173 Tak buď sa bude stavať na zadné, alebo bude robiť zadarmo. A záujemkyn o riaditeľsku stoličku je habadej, to sú len také recicky "úbohých riaditeliek". Je vysoko nemorálne nezaplatit za vykonanú prácu, je to neospravedlniteľné a nezákonné.
@fantaghiro21 lenze aj ta.ucitelka sa musi.dostat domov ak ma koncit o pol a autobus ide o tristvrte a dalsi o dve hodiny kolko casu obetuje pre laidackost rodicov?slusnost je aspon zavolat prepacte toto a toto sa stalo budem meskat napriklad ta kalamita alebo havarka kolona ale nie robit zo skolky kinderklub zadarmo.ved tie deti su v tej skolke niekedy dlhsie ako rodicia v praci.a to je uz na zamyslenie.. zavolala.by som riaditelke nech ma laskavo pride vymenit pri dietati ktore caka na rodicov lebo moja pracovna doba sa prave skoncila alebo ze ma rano zastupi a ja pridem o tu hodinu neskor bez debaty ak nebude ochotna nasupu volam policajtov.
Švagriná sa raz nepochopila s mužom. On si myslel, že deti vyzdvihne ona a ona si myslela, že on. Nikto ich nevyzdvihó. Učiteľka jej volala, švagriná letela do škôlky. Učiteľka jej povedala, že keby jej nedvíha ona ani muž, volalal by políciu. Domov že dieťa ona zobrať nemôže, mohlo by to byť klasifikované ako únos.
@fantaghiro21 takže lopatou. Lebo ty si bola upachtena. A ta učiteľka, počas kalamity možno čakala ďalšie 2 hodiny, kým došla domov. Teba by mala hanba fackovat za to, čo si napísala. Učiteľka nie je charita, je to zamestnanec s určenou pracovnou dobou. Ta jej konci o 16.00 a vôbec ju nemusí trápiť tvoja pracovná doba, či v tomto prípade, že bol sneh.
Zavolaj policiu aj socialku ze si pre dieta nikto neprisiel opakuje sa to bezne a teda ze co s tym mas ako robit lebo sa ponahlas aj ty mas svoje deti a tiez pozrebujes ist pre dieta do skolky a to NACAS!!!!
Dať stále podpísať rodičom napr. do ranného filtra, že prišli pre deti vtedy a vtedy...aby ste vy mali nejaký dôkaz v ruke. Nad riaditeľkou určite niekto je (na meste, starosta....), spísať sťažnosť.
@elizabet173 Keď je problém zohnať učiteľku, tak potom sa k nej treba pekne správať a nie jej neplatiť nadčasy. A keď nie je z čoho zaplatiť nadčasy, ako to, že sú peniaze na odmeny? A nebolo by zaplatenie nadčasov väčšia suma ako tie slávne odmeny? Stále tam vidím ten podvod zo strany riaditeľky. Inak tieto dedinské škôlky: dve učiteľky a jedna z nich je riaditeľka a šikanuje tu druhu.
1. Rázny rozhovor vo vnutri MŠ - učiteľky vs. riaditeľka. Ak to ona akceptuje, nech tam ostáva ona, alebo Vám preplatí nadčas. Nenechajte si skákať po hlave (lebo je iné ak sa to stane raz alebo ide o opakovaný trend)
2. Ak nepomôže dohovor rodičom, volať policiu (aj opakovane)
No pani riaditeľka keď ma také dobré vzťahy nech ostáva s dieťaťom.
@fantaghiro21 No, pani vychovávateľka má tiež svoj súkromný život.... možno mala aj ona niečo a nemohla odísť kvôli tvojmu dieťaťu. Nemala si sneh odhrňať, ale ísť si po dieťa. Ani tebe by sa nepáčilo, keby si v práci ťahala nadčasy a to ešte zadarmo!!!!
Rodičom jednoducho oznámiť, že ak sa to zopakuje, budeš nútená zavolať políciu. Snáď sa spamatajú. Ak nie, tak volať...
@saxana000 tiež sa niekedy zamýšľam, malý chodí do škôlky v meste, manžel ho vyzdvihne zo škôlky o 15:20, Max 15:30 ak nevisi v zápche a sú tam dvaja poslední...a škôlka je do 16:30. Zrejme väčšina rodičov končí v práci pred 15:00 🤷
@elizabet173 áno jasné, chápem... len mi ho je niekedy ľúto, keď je takmer posledný pred pol 4. Ale áno, ak má niekto možnosť prísť skôr, lepšie než neskoro.🙂

Tak ako píše @salome123 ...napísať sťažnosť inšpektorát práce a všetky nadčasy si dať preplatit...hneď bude pani riaditeľka vyliečená...prípadne aj z funkcie uvoľnená