icon

Moje dieťa nastupuje do škôlky v septembri 2013

pepita52
9. feb 2013

Ahojte maminky, takze tuto miestnost zakladam prave preto, lebo chcem aby sme sa podelili o nase skusenosti a ako to nase deticky budu zvladat a hlavne my maminky, kedze zacina zachvilku obdobie zapisov tak som ju zalozila uz teraz, ak sa niekto prida, budem len rada, minulorocna diskusia mala velky uspech 😀 😉

mimi21mimi
23. apr 2013

@rommynka Ahoj, aj moja mala ide do tej skolky. 🙂

rommynka
23. apr 2013

@mimi21mimi a kedy nastupujete??? my už 2.5.13 :(

mimi21mimi
23. apr 2013

@rommynka az od 2.9.... mala je augustova 🙂

pepita52
autor
23. apr 2013

ahojte ja tiež uvažujem že dam malu do skolky od buduceho mesiaca hadam nas zoberu

lillyd1
23. apr 2013

Aj my sa chystáme od septembra 🙂 drobček je júlový..

jajuska1411
23. apr 2013

aj my ideme od 1.9.

siska53
24. apr 2013

A to uz mate rozhodnutia? Ako vam to dali vediet? Pisomne?

ivkafu
25. apr 2013

Tak dievčata od sep... školka mame uz aj papier....maly sa tesi a mne je smutno kde je moje babetko. 😢

sharmana
25. apr 2013

@siska53 nám volala riaditelka, že sme prijatí a máme prísť do škôlky po rozhodnutie osobne a tam nam dala ten papier aj s formulármi..

pepita52
autor
25. apr 2013

ja som dnes vybavila malej od 13 maja ale je to veeelky cicicek tak som zvedava ako to bude znasat 😒

siska53
25. apr 2013

@sharmana tak hadam sa i my coskoro dozvieme, ci budeme mat skolkara alebo budeme maminovat.

blackcat
29. apr 2013

Tak ja uz mam 2 negativne rozhodnutia v ruke. Cakam na tretie a podavam odvolanie! Aj ked je tam napisane, ze sa odvolat nemozem...

trnka77
29. apr 2013

Ahojte,náš najmenší tiež nastupuje do škôlky od septembra 2013,ja od stredy do práce,bude u nás veseloooooo 😀 😀

pepita52
autor
29. apr 2013

@rommynka ahoj držim palčeky aby ste to zvladli a daj vediet ako ste dopadli mi pojdeme o pár dni neskor a mala je strašne tichučká a čistý mamičkýn cecek tak uvydíme

rommynka
29. apr 2013

@mimi21mimi tak sa uvidia v septembri 🙂 zase to bude pre neho nové keď dva mesiace bude doma cez prázdniny :(

rommynka
29. apr 2013

@pepita52 ďakujeme 🙂 už sa nám to veru krááááti :(

pepita52
autor
29. apr 2013

@rommynka ja už teraz vecer zaspavam že ako ju tam rano strčim DDD

mimi21mimi
30. apr 2013

@rommynka A nechavas si ho doma na cele prazdniny? Lebo skolky nebyvaju dva mesiace zatvorene. Tusim max. mesiac maju prazdniny.
Potom mi teda napis, ako ste spokojni. Vsimla som si, ze na dvor pribudla preliezla aj futbalove branky teraz nove.

rommynka
30. apr 2013

@mimi21mimi no maju otvorene aj v júli ale tam budu všetky detičky pokope tak neviem či by som ho dala aj s veľkáčmi.... dnes ideme kúpiť papučky a uteráčik 🙂

rommynka
30. apr 2013

@pepita52 to bude najhoršie, otočiť sa a odísť a usmievať sa aby si nemyslel že sa má báť...

mimi21mimi
30. apr 2013

@rommynka A kolko sa vlastne v tejto skolke plati "skolne"?

castor
30. apr 2013

Ahojte, mne dnes volala riaditeľka, že dcérku prijímajú do škôlky na Šuňavcovej BA-Nové Mesto. Veľmi sa teším, lebo momentálne by sme si súkromnú nemohli dovoliť (hypotéky na krku) a ja musím od septembra nastúpiť (3 roky bude mať v auguste). Všetkým vám tu želám pozitívne odpovede 🙂

rommynka
30. apr 2013

@mimi21mimi no mne povedala ze 15eur mesačne a prvy krat sa plati na dva mesiace dopredu a teda ešte plus strava.

sweetsuzi
30. apr 2013

Ahojte, tak sa k vam pripajam, Maxik ide od septembra tiez do skolky - chcela som ho dat uz minuly rok, ale nevzali nas pre nedostatok miesta, hoci bol zapisany uz rok predtym (ked mal 10 mesiacov). Nakoniec sa z toho tesim ze to tak dopadlo, lebo som s nim mohla byt dlhsie doma a viac si ho uzit. A teraz je uz na to zrelsi a tesi sa, uvidime ci sa bude tesit aj v septembri 😉 Mne je smutno z toho ze je uz taky velkky a ako rychlo to zbehlo, iste ze sa aj tesim, ale aj mi je luto 😒

mimi21mimi
30. apr 2013

@rommynka Nasa bude mat stravu nosenu z domu, kvoli potravinovym alergiam... takze tych 15 euro. Lebo v kazdej skolke je to uplne ine, preto ma to zaujimalo. 🙂

pepita52
autor
30. apr 2013

@rommynka no to presne viem ako bude reagovat moja bude ma držat za ruku a nepusti a potom ked ju odlepia bude maminkaaaaa

m.zuzanka
30. apr 2013

Milé mamičky, nedá mi nepodeliť sa s vami o moju dnešnú skúsenosť, lebo ešte stále to neviem spracovať a čudujem sa ako niekto kto sa vyhráža ublížením malému dieťaťu môže zastupovať pozíciu riaditeľky materskej školy...až mi je s to zle...ale po poriadku.
Vzhľadom na to že máme MŠ Bohrovú asi 10 metrov od našej brány sme sa rozhodli že syna zapíšeme do už uvedenej škôlky. Tak sme sa v marci vybrali na zápis, p. riaditeľka bola arogantná a evidentne sme jej liezli na nervy, na moje otázky tipu: koľko detí prijíma, koľko už má prihlášok a pod. nevedela odpovedať, lebo vraj všetko je relatívne, nič sa ešte nevie, ešte sa uvidí atď..... Tak sme nechali prihlášku a s nepríjemným pocitom odchádzali.
Minulí piatok nám prišlo rozhodnutie že Miško nie je prijatý, tak som sa dnes vybrala za pani riaditeľkou aby mi vysvetlila že prečo, lebo viem že prijímala aj deti ktoré nesplnili podmienky...tak to bol rozhovor na "úrovni". Namiesto toho aby ma pozvala do kancelárie sme stáli na dvore, na moje otázky že prečo nebol prijatý, podľa čoho sa rozhodovala ktoré dieťa príjme, čo sme mi nesplnili atď....a už hádam viete aj sami akú odpoveď som dostala.... že ona nevie. Moje odvolanie ani neprevzala a nezabudla mi dva krát pripomenúť že ona má známosti že moje odvolanie mi nikto neprevezme a ak náhodou aj dosiahnem že ho bude musieť prijať, tak mi neručí za bezpečnosť môjho dieťaťa a ani za následky ktoré s toho vyplývajú.
Teraz sa vážne zamýšľam na tým, ako môže človek ktorý nevie odôvodniť vlastné rozhodnutie, ktorý nevie argumentovať a hlavne ktorý sa chce mstiť za rodiča trojročnému dieťaťu môže robiť v škôlke......Je to smutné že takýto ľudia sú denno dennom styku s deťmi a vedome niektorým aj ubližujú...............

lovula
1. máj 2013

neviete niekto o voľnom mieste v škôlke v Petržalke? Už druhý rok nám zamietli žiadosť a malý sa strašne tešil do škôlky ☹

nanulik
1. máj 2013

ahojte takže pridávam sa k vám aj ja. včera sme si boli zobrať v školke už rozhodnutie o prijatí. takže od septembra to začína. aj sa na to teším, ale mám aj strach ako to celé zvládneme, a čím viac si uvedomujem že z mojho bábatka už vyrastá velký chlapček.
dufam že sa tu niečo užitočné dozviem 🙂
my máme nástup 2.9. p.riaditelka mi včera povedala že ten prvý den ich budu vítať zvieratká a budu dostávať aj nejaké sladkosti na privítanie.

rommynka
1. máj 2013

@m.zuzanka okamžite by som ju nahlásila na ministerstvo a zavolala novinárov.