icon

MŠ v Senci. Do ktorej škôlky zapísať dieťa?

katy1979
4. jan 2010

ahojte baby kedze nas caka tento rok zapis do skolky poradte do ktorej skolky v senci ho zapisat. s ktorou mate dobre skusenosti. ci uz státne alebo sukromne.

maznacik007
18. feb 2010

hej oni sa stretavaju a vsetky prihlasky idu dokopy... my ked sme podavali este dcere tak sme museli podpisat ze nedavame prihlasku inde.... v SC...

na kosicku... som sa nedavno pytala ucitelky.. ci si mozem dat v predstihu uz pre maleho prihlasku.. /pri malej sa to tak este dalo.. ze sme tam mali dva roky dopredu prihlasku/ ale uz sa to neda... ze nevedia tam ci vobec budu prijimat a ak aj ano tak maju cca 20 nahlasenych surodencov deti co tam uz chodia..

na kolarovej uci dalsia kamoska a tiez tam maju natresk ale budu brat najviac zo seneckych skolok...

kedysi bolo tak /aspon strasili/ ze ak si das do viacerych tak ta vyradia... 😒

gretkab
19. feb 2010

Podla noveho skolskeho zakona sa prihlasky do skolky nemozu davat vopred, len na nasledujuci skolsky rok. Ale tiez si hovorim, ze ked dam prihlasku 2 roky po sebe na tu istu skolku, tak je tu teorticka moznost, ze budu vidiet moj "hlboky zaujem" 😉. Ci je ale sanca, ze to akokolvek pomoze, to netusim.
Ja som inak Mareka mala tiez na Kosicku prihlaseneho 2 roky dopredu a bolo mi to figu platne, kedze nakoniec triedu vobec neotvarali.

maznacik007
19. feb 2010

gretka nasu zobrali len preto lebo som vtedy sama ucila ... a na kosicej boli ucitelky co este mna mali v skolke.. a teraz som uz tiez bola s malym sa ukazat nech vedia dopredu.. aj ked ho dam az tak od 4 rokov najskor.. skor isto nie..

katy1979
autor
19. feb 2010

to som aj ja pocula ze sa stretavaju a davaju to potom dokopy. ale riaditelka na fandlyho povedala ze mame skusit dat aj na ine kedze k nim sa asi nedostaneme.

aini
1. mar 2010

ahojte kočky, potrebovala by som poradiť. malého musím dať surne do školky, máte nejaké referencie o sukromných v Senci, poprípade o nejakých opatrovateľkách?
malý má 2r aj 2 mesiace.
potrebujem to poriešiť do konca týždňa - teda dosť surne 😅

mravcekovo
15. mar 2010
katy1979
autor
22. mar 2010

baby ako ste dopadli uz viete ci vam deti prijali ci nie?

katkav
Odpoveď bola odstránená
denininka
14. apr 2010

Katy nas prijali na Fandlyho. Je tu ešte niekto koho tam tiez prijali?

nicolkarin
15. apr 2010

ahojte, nas prijali na kosicku, ale mali sme to o to jednoduchsie, ze uz tam ma karinka sestricku.

nicolkarin
15. apr 2010

chcela som napisat kysucku, stale si tieto dve skolky zamienam, snad si casom zvyknem.

denininka
15. apr 2010

nicol takze kysucka. No super, podstatne je, ze vas prijali 🙂 Na kysucku chodi kamoskina mala a je spokojna 😵

katy1979
autor
16. apr 2010

denininka zatlal mam info ze nas zobrali na fandlyho ale rozhodnutie este neprislo tak dufam ze je to pravda.

denininka
16. apr 2010

Katy tak to si musis ist pre rozhodnutie asi sama. My sme boli osobne. A aj na kollárovu si chodili osobne pre papiere.Mali to napísané na stránke. Tak skús si zavolať. 🙂

katy1979
autor
17. apr 2010

jaaj tak o tom som nevedela ja som myslela ze nam pride rozhodnutie postou. pozriem na stranke ze co tam pisu a opytam sa muza ze co mu vlastne povedali.

denininka
17. apr 2010

ja som tiez cakala rozhodnutie postou , tak sme tam pre istotu zavolali a potom sme si isli osobne.Teda manzel 🙂

katy1979
autor
22. apr 2010

deni dakujem uz mam rozhodnutie doma. boli sme pre neho osobne.

fengsujistka
22. apr 2010

ahojte dievcata, planujeme v Senci otvorit od septembra novu sukromnu skolku. Neviete mi poradit, nejake dobre ucitelky, ktore by k nam mozno chceli prejst?

fengsujistka
22. apr 2010

KatkaV chcela som ti vyplnit diplomovku ale mi to nejako nefunguje

denininka
22. apr 2010

katy1979, tak to znamená ze nase deti budú asi spolu v triede 🙂

katy1979
autor
23. apr 2010

Deni ak mate tiez 3 roky tak asi ano. Budeme sa stretavat na rodicku

denininka
23. apr 2010

áno, v máji bude mať Nina 3roky . 🙂

katy1979
autor
23. apr 2010

Tak to asi budu chodit spolu. Teraz v maji by mali zevraj obvolavat rodicov kvoli nejakemu stretku. Tak uvidime. Snad sa tam drobcom bude pacit.

denininka
23. apr 2010

áno, v máji už má byť nejaké rodičovské. Ešte som sa divila, čo tak skoro 😅 zvykne byť až po nástupe do škôlky 😨 no Nine sa tam páčilo, keď tam bola naposledy 😀 uvidíme či aj po nástupe sa jej bude páčiť 😀 😀 ešte viem o jednom chlapčekovi zo sídliska čo je tiež prijatý.. 🙂

katy1979
autor
23. apr 2010

zvykne sa robievat aj v maji. taký uvitaci uvod a ze co vsetko bude treba na september a ako to bude prebiehat. take informacne.

denininka
25. apr 2010

aha, takže info čo treba kedy zaplatiť asi :o))) no veď uvidíme, čo náš čaká a čo čakajú od nás 😀

katy1979
autor
26. apr 2010

hej info o platbach a pyzamka, papucky, adaptacia a spol.

denininka
27. apr 2010

no papucky mame aj troje, len ich nerada nosí 😠 aj pyzamka pripravené..snáď dovtedy brutálne nevyrastie 😀 ale len nech rastie 😵 kúpime nové 😵

nikaj
13. júl 2010

ahojte pozerám, že je veľa tém na škôlky ale snáď aj tu mi niekto pomôže. Dcéra mala tri roky v septembri ju chceme dať do škôlky a syna na ďaľší rok otázka znie zoberú mi materskú keď dám syna v dvoch rokoch do škôlky? Lebo materskú by som potom ešte mala brať 10 mesiacov po nástupe syna do škôlky. A tá predĺžená materská to ako funguje a koľko sa poberá? Nič? Len poisťovnu platí za mňa štát?

spachtos
23. júl 2010

@nikaj akonahle dieta nastupi do skolky, nemas narok na matersku a predlzena je neplatena