icon

MŠ v Senci. Do ktorej škôlky zapísať dieťa?

katy1979
4. jan 2010

ahojte baby kedze nas caka tento rok zapis do skolky poradte do ktorej skolky v senci ho zapisat. s ktorou mate dobre skusenosti. ci uz státne alebo sukromne.

blesura
6. júl 2011

@gretkab Dakujeme 🙂 ...a ako je to prosim Ta s tym adaptacnym obdobim? Da sa chodit zvykat si este pred nastupom nejaky ten tyzden, alebo az ododna nastupu, teda od dna prijatia? Asi sa treba dohodnut konkretne s riaditelkou co? ako ste to prezivali vy? 🙂)
Joj, trochu sa uz zacinam obavat, ale ked to sa vobec neda vediet, ako to bude to dieta zvladat..kazde je ine. Tak sa potom pridem pochvalit/postazovat, ako nam to ide 🙂
Majte sa pekne vsetky, co citate...

gretkab
7. júl 2011

Ako je to na kosickej, to netusim. V martine sa da dohodnut. Ale kedze ela to tam uz pozna od mareka a vsetci uz poznaju ju (a hlavne ja uz budem v praci), tak sa bude musiet zadaptovat hned v prvy den 😉.

bubina76
17. aug 2011

@blesura : Poslala som ti IP. Takze vyzera,ze nase deturence nastupuju do rovnakej skolky 🙂 Mozme si potom porovnavat skusenosti a pocity..
Tiez myslim,ze ten adaptacny treba dohodnut s ucitelkou. My sme to v predchadzajucej skolke neriesili,Sofi mi nastupovala ako 5 rocna prvy krat do skolky a nemala ziadny problem. Takze v tomto ti ja neporadim.

blesura
17. aug 2011

@bubina76 ,) takze sa vidime buduci tyzden dufam ...tesim sa

horajda
25. aug 2011

Ahojte baby,nedavala som si prihlasku v marci lebo som si myslela ze nemam ziadnu sancu ale asi som urobila hlupost a mala som to skusit. myslite si ze sa da este v senci popytat v skolkach ci by mi dceru zobrali, som na materskej

gretkab
26. aug 2011

@horajda Podla mna ti ju teraz uz nezoberu nikde (skoda, ze si nedala tu prihlasku v marci, aj ked kedze nema 3 roky a si na materskej - aj tak je to rizikove, ale predpokladam, ze sa dostali aj nejake take deti). Ale tak popytat sa mozes.

bubina76
26. aug 2011

@horajda : Tiez mysim,ze sanca je mala, ale ked neskusis, nemozes uspiet 😉 Ja som sa napr. spamatala "az" v aprili, vacsinou ma v skolkach hned zrusili,len na Kosickej mi dali nadej,ze ked je Sofi predskolacka, "mohli" by mi ju zobrat (a teda asi len vdaka tomu aj zobrali).
Alebo potom do sukromnej 😖 Je to sice nakladne,ale tam by najskor mohli najst nieco volne, resp. sa tam aj v priebehu sk. roka deti pomenia (mala som Sofi minuly rok v Sv. Martine a postrehla som cas od casu zmenu), ze gretkab ? 🙂
Tak drzim palce 🙂

gretkab
26. aug 2011

@bubina76 Predskolakov musia vziat prednostne, takze tam je ina situacia. Ja Elu tiez uvazujem dat na Kosicku ako predskolacku (ked si to dovtedy nerozmyslim 😉).
@horajda V sukromnych skolach sa deti menia aj pocas roka, ale nepredpokladam, ze uvazujes o sukromnej.

lula26
27. aug 2011

@gretkab , neviem, či aj v prípade neskorého podania prihláška musia zobrať prednostne predškoláka. A čo, keď už majú plnú škôlku. Nechajú doma nejaké už prijaté dieťa?

gretkab
27. aug 2011

@lula26 Pri neskorom podani prihlasky je to ine, to je jasne, ale Kosicka (pokial viem) ma nejake rezervne miesta pre predskolakov (aspon vlani isto mali) - mozno pre pripad, ze sa nejake dieta pristahuje v priebehu roka.

A ak bubina76 podavala prihlasku v aprili, tak este neboli poslane rozhodnutia, takze ziadne mladsie dieta vylucit nebolo treba, skratka ho neprijali.

horajda
27. aug 2011

@gretkab
@bubina76 do sukromnej nie lebo na to nemame ja to skusim a uvidim co mi povedia, mozno motyka vystreli

marfigirl
30. aug 2011

Ahojte,
mne mladsi nastupuje do Kosickej.
Minuly rok sme sa prestahovali do Senca a predskolaka som nahlasovala na konci augusta, museli ho zobrat...aj zobrali🙂

gretkab
30. aug 2011

@marfigirl Ja si myslim, ze ak skolka nema kapacitu, tak po termine prihlasovania nemusi zobrat ani predskolaka, pretoze potom by zas porusila zakon stanovujuci maximalne pocty deti v triede.
Ale konkretne Kosicka ma pre predskolakov rezervu (aspon mala vlani).

bubina76
7. sep 2011

@marfigirl : Jeej, aj my sme na Kosickej, ako si drobec zvyka? My sme v pohode,Sofi je uz velka predskolacka,chodi k Mravcekom 😉 Len mladsia to akosi zle znasa,velmi jej Sofi chyba,rano sa aj ona v satni vyzuje a musim ju chvilu presviedcat,ze ona v skolke este nemoze zostat... no tie slzy potom 🙂

@gretkab : Ako tvoja Elinka zvlada,v pohode v Martine? Maju nejaku nahradu miesto p. ucitelky Danky?

gretkab
7. sep 2011

@bubina76 Ela uplne v pohode (az mam pocit, ze lepsie ako Marek 😉). Namiesto Danky sa vratila z materskej Karinka, ktora je rovnako uzasna ako Danka (aj ked samozrejme za Dankou stale smutimej).
Super, ze Sofi v pohode, ale sak to bolo jasne 😉.

maatuulka
12. jún 2012

Ahoj maminy, planujeme sa stahovat do senca, chcem sa spytat na nejake referencie skolok v Senci. A aka je ich prevadzkova doba?

gretkab
12. jún 2012

@maatuulka V Senci budes mat hlavu otazku, kde sa Ti podari dieta dostat 😉.

maatuulka
12. jún 2012

@gretkab tak o toto sa moc nebojim 🙂 rozumies 🙂
a odkedy maju prevadzkovu dobu??? Tu v Raci maju skolky od 6:30 do 17:00

gretkab
12. jún 2012

@maatuulka Ja mam deti vo Sv. Martine, to je sukromna, takze statne neovladam. Ale mam pocit, ze od 6.30 zacinaju statne vsetky, v akom presne ale case koncia, to si ista nie som, ale myslim, ze niekde medzi 16.30 a 17.00 to bude. Napis do temy Senec, tam je viac ludi.

katarina_k11
12. jún 2012

Môj starší synček chodí na Kollárovú v Senci, prevádzka je od 6,30-16,45. So školkou som spokojná, malý sa tam cíti v pohode, škôlku zrenovovali a nadstavili...

sisulita
12. jan 2013

Maminy chcem sa opytat synma 20 mesiacov, kedy mam dat prihlasku do skolky? Tento rok a vezmu mi ho az v aprili ked bude mat 3roky? A podla coho vybrat skolku?dakujem

alex21
14. jan 2013

@sisulita momentalne je v Senci taka situacia ze maminky su radi ked dieta zoberu do akejkolvek skolky a vyberaju ju podla toho kde asi budu mat najvacsie sance.
Na statne skolky sa podavaju prihlasky vzdy vo februari na dalsi skolsky rok od septembra. Ak chces maleho prihlasit do skolky mozes vyskusat podat prihlasku ale myslim ze teraz este nemas sancu. Moja je narodena v januari a ja som prihlasku pred tretim rokom ani nepodavala. Podala som ju az ked mala 3 a pri nastupe od septembra mala mat 3 roky a 7 mesiacov a aj tak mi ju nechceli zobrat. Nakoniec mi ju zobrali az na odvolanie.

sjuz
27. jan 2013

@sisulita Presne ako pise alex. Moja mala 3 roky v novembri, a tiez mi ju nezobrali. Uz pri zapise mi povedali, ze musi mat k 1/9 3 roky, inak nie je sanca. A minuly rok nezobrali ani vsetky 3 a dokonca ani 4-rocne :( takze taka je situacia v SC...

suzzi
Odpoveď bola odstránená
katy1979
autor
16. apr 2013

@maatuulka ty si sa nesekla s tymi skolkami? Byvate v sekuliach a to je senica a nie senec. Ci ju planujete vozit do senca? 😕

maatuulka
16. apr 2013

@katy1979 este nebyvam v sekuliach.. cakam kedy priatel prerobi dom a momentalne byvam v Senci, preto tam mam aj senec, a sekule 🙂 ale do skolky ide do sekul.

bubina76
19. apr 2013

Kocky,neviete ako to vyzera s vyjadrenim zo skolok o prijati/neprijati deticiek? Uz niekto posielal, resp. zvyknu to skolky aj niekde vyvesit? Ci musim len cakat na postu...

sjuz
19. apr 2013

@bubina76 aj my cakame. zatial nic :( z fandlyho vravela, ze ona bude prijatym volat a neprijatym posielat listy. takze ja dufam a cakam ci nezavola...

sjuz
26. apr 2013

@gretkab
@horajda
@katy1979
@bubina76
neprislo vam nahodou uz nieco zo skolky?

katy1979
autor
26. apr 2013

@sjuz neprislo. Poctivo kontrolujem schranku. A ani babam v okoli nic neprislo