Nezapíslai sm dcéru do školy, chcem aby bola so mnou doma, ako to vybaviť?
Prosím poradila by mi neaka mamička ktorá už má skúsenosť? Nedávno sme sa sem pristahovali a dcérku sme nezapísali do skolky(už má 3roky)keďže v dedine kde bývame nemáme škôlku. Tak by som chcela aby dcérka ešte rok ostala doma.
Treba neake vybavovačky ci niečo? Troska neskoro sa pýtam ale nevyznám sa v tom a až teraz som sa dočítala neake info ohľadom toho... Tak radšej by som sa chcela opýtať niekoho kto už má s tým skúsenosť
Ďakujem velmi pekne 🙂
@kirstty ahoj dakujem krasne za odpoved...Ale ja uz nepoberam rodicovske , od aprila som doma s malou.. pytam sa vlastne iba preto , aby sme toho potom nemali neake problemy... :S ze mala ma 3 roky a neide do skolky ani sme nezapisali do skolky ani k doktorke sme nesli lebo vlastne zdalo sa mi to zbytocne
Škôlka nie je povinná, vôbec do nej nemusí chodiť.

@noci1209 ahoj, ja som ostala so synom na predlzenej rodicovskej dovolenke kym nemal 3,5 r a potom siel do skolky. Bola som len nahlasit a podpisat papier na UPSVaR ze ostavam doma a staram sa o dieta kt.dovrsilo 3 roky. A este pre istotu som to sla nahlasit aj do zdravotnej poistovne (mala som to cestou 😊).