icon

O koľkej chodíte po dieťa zo škôlky?

zuzkamly
25. okt 2022

Dcérka nastúpila tento rok do škôlky a ja do práce, zatiaľ na skrátený úväzok 6hodín denne. Chodím po ňu medzi 15-15.30h a takmer vždy som posledná. Neviem v akých zamestnaniach pracujú ostatní rodičia, že môžu po deti chodiť tak skoro. Isto všetci nemajú starých rodičov, ktorí pomáhajú so škôlkou... Časom som chcela znovu ísť na plný úväzok, ale to by znamenalo, že po ňu budem chodiť až 16.30h ( škôlka je inak do 17.00, len tam nikto tak dlho nebýva). Ako to máte vy?

Strana
z2
sisaka
25. okt 2022

Ja som mala šťastie, že u nás v zahraničí sme mali škôlku od 6 do 6. Ak som robila skoro ráno, vozil muž ráno medzi 7-8 a ja som prišla pre syna okolo 3, ak som robila poobede išiel o 9 ráno a muž vyzdvihol medzi 5-6.
Na Slovensku vozil dcéru muž ráno a ja vyzdvihovala o 3.30 (našťastie som mala flexibilnú pracovnú dobu a mohla začať skoro) bola to dedinská škôlka, už tam chudina bývala často posledná. Doteraz nechápem, ako to ľudia robili…

zorkahorka
26. okt 2022

@juliasb keby ta skolka u nas bola do 17.h, pridem ponho pred 17.h 😀 a to som na materskej s mladsim 😀 ale ten kluuuuuud s 1 deckom doma je na nezaplatenie 🤣

adonish
27. okt 2022

@zuzkamly skolku mame do 16:30. Minuly rok som po dceru chodila okolo 15 (som na RD s mladsou). Teraz chodim az okolo 16tej, kedze mi dcera povedala citujem "Maminka, chodievaj po mna neskôr, chcem byt s detmi" 😂. Ked ma tanecnu (o 17tej), tak prichádzam okolo 16:15. Vzdy rano poviem, ze pridem neskôr a v pohode. Niekedy je tam kopa deti, niekedy je posledna.

lianka123
27. okt 2022

@zuzkamly no my sme ti medzi prvymi, 14.30 som v skolke, deti chodia posledne, za 5minut 8. Ja ich kedykolvek vyzdvihnem aj o 11.45 este pred dpankom ked im chcem urobit radost a program. Pracujem 4-6hod denne z domu. Inu pracu by som pri dvoch neustale chorych skolkaroch ani nedala.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
matenka
27. okt 2022

Robim na plny uvazok, odbornu pracu v kancelarii, syna vyzdvihujem o 15,00 zo skolky

lenkakravcova
27. okt 2022

@zuzkamly chodím o 16:30 - 16:40. Škôlka je do 16:45.

elviku11
27. okt 2022

@zuzkamly kolega to robi tak, ze o tretej malu vyberie zo skolky a odvezie ju k sebe do prace este na hodku, dve, kym dokonci co ma... ona sa tam zatial hra, u nas to nie je problem. A potom idu spolu domov

blontimka
27. okt 2022

@zuzkamly u nás boli včera 14.10 2 deti

evkamotka
27. okt 2022

Podla mna mnohe mamicky maju skolkara a druhym su na rd, tak stihaju poobede skoro. Aj ja som preto chodila 15.30. a tiez myslim, ze deti su v skolke kratko, lebo rodicia si to delia- jeden zacina neskor a dava deti rano, druhy tym padom vie byt v praci aj na 6-7 a poobede ich vie vyzdvihnúť skoro

saxana000
27. okt 2022

Parkrat som.prisla.o.15.00 a este dojedali chlebik.chodim okolo pol 4.v piatok sa snazim skor raz.sa.mi stalo ze sme nestihali ani jeden a.bola tam do pol 5 a neubudlo z nej.dokonca sa tesila lebo sa presuvali do zbernej triedy v ktoru ona preskocila tak tam boli ine hracky..

dugy22
7. nov 2022
Strana
z2