Odkladáte si umelecké výtvory detí z materskej školy?
Ahojte odkladáte, respektíve ako uchovavate umelecké výtvory našich deti z MŠ? Ono sa roho dost nazbiera za tie roky, je mi ľúto to vyhodiť len tak, ja by som si rada teraz pozrela niečo čo som vyrobila ako dieťa a nemám nič :(
Mam krabice a tam všetko od prvého vytvor po posledný.
kde tu cosi nalepim na stenu ci dvere. Isty cas sme mali cely kuchynsky ostrov polepeny ale ja bez mihnutia oka vyhadzujem, potajomky. Deti sa na ich obrazky ani nikdy nepytali
Z kazdej triedy mam odlozenych par peknych..hlavne tie ku dnu matiek ku dnu otcov vianocne velkonocne.zas ozaj nie kazdy obrazok ale takych 5-6 na pamiatku.
triedila som to, neda sa zakazdym odlozit vsetko. to by som ochvilu potrebovala na to sklad. zakazdym vyberiem iba par takych najkrajsich a tie odlozim.
Vyhadzujeme, lebo skladovať sa nám to nechce.
Neodkladam. Niektore najkrajsie ma v detskej izbe ako vystavu na spagate pripnute, ine na parapete ale zeby som si to nechavala niekde v krabici to nie. Skoro kazdy den nieco donesie domov, navyse kazdu stredu maju dielnicky to by sa nedalo vsetko odkladat.
@anonym_autor mam odlozene za krabicu, nieco islo babkam, zvysok isiel casom do kosa. Ak by som odkladala vsetko, potrebujem miestnost navyse, dcera bola a aj je riadne kreativna.
@anonym_autor ano odkladam
ano aj ja si odkladam, mam to len na kope v supliku, ale zase som na kazdy vytvor pisala meno a vek dietata, lebo ich mam 4.
Mama odkladala mne, odkladám aj ja. Samozrejme,z tých mojich sa zachovali už len tie "dôležitejšie" - diplomy, vyznamenania, .... čarbaničky už nemám ale dlho mala odložené aj tie. Ale napríklad doteraz má odložený kalendár, v ktorom sme sa učili aj so súrodencami písať 🥲 V každom riadku sú konským písmom naše mená, každé S a Z napísané naopak 😂
Svojim deťom odkladám všetko zatiaľ.
@anonym_autor odkladám všetko raz začas triedime či to chce alebo nie ( ale moje dieťa si škôlke kreslí každý deň skoro tak že nosí rôzne papiere tak ako si kreslí. Doma ) to čo škôlke robia alebo dávajú na nástenku alebo že to všetky deti robili nevyhadzujem odkladám mám v pláne a vydela som že sa dá vyrobiť ako by kniha alebo nieco na ten štýl .
( Ja by som si rada pozrela moje vykreslí čo som kreslila ale mám len možno 3/4 z umeleckej školy čo som chodila na ZUŠ.aj to neviem kde niekde doma .ale keďže tam nebývam neviem či ich ešte rodiča majú )
aj my odkladame, mame 2 krabice od topanok
Ja mam dokonca niektore zaramovane , mne sa to strasne paci tie detske abstrakcie. Syn krasne maluje, m svoj styl.
@anonym_autor odlozila som si zopar zo skolky, aj to co nam nakreslili, vytvorili k roznym sviatkom doma,aj prvacke matiky a slabikare,, "perlicky" fotim/tocim..ostatne vyhadzujem, je toho vela
@anonym_autor všetko nie ale v škôlke deťom z ich kresieb spravili na rozlúčku pekný pamätník tak môžeš aj ty také niečo spraviť

@anonym_autor áno, odkladám si tie najkrajšie kde deti kreslia rodinu alebo niečo čo sa im veľmi páčilo. Mám na to zakladač, v europbaloch.