Platby do škôlky
Ahojte mám otázku len tak zo zvedavosti,viem že všade je to iné ale koľko platíte mesačne za škôlku? Ja platím 61€(46strava +15€ režijné na škôlku) a jednorazovo ZRPŠ 30€. No u nás je to tak že pre obyvateľov mesta vydáva mesto kartu s ktorou platíme menej aj v škôlke (keby ju nemám tak platím o 25€ viac). Jedná známa mi hovorila že to je v pohode suma,no keď sme sa bavili o o tom s maminou a so svokrou,boli hotové že je to celkom veľa. Tak ma zaujíma koľko platíte vy, len tak aby som mala prehľad.
Štátna v meste . 52 strava, 30 skolka, triedny fond každý mesiac 7, zrps jednorazovo 18.
@gabikaa96 cca 40e mesačne strava, 15e škôlka, 30e ročne zrps a 30e ročne na pranie obliecok
15€ školné , strava 2,1€/deň (platíme každý inak podľa dni za min. mesiac) ,35€ zrps, krúžky 5€
Dedina, skolne mesacne 5e, zrps 10e na rok plus 5e triedny fond na rok. Strava okolo 30e
U starsiehi 25 mesacne plus stravu neplatim tento rok ale inak strava 40..zrps 40 na rok plus hygienicke veci sme dostali zoznam.....u mladsieho 80 zrps 75 mesacne plus 55 strava...
Ahoj, KE: 3-ročná dcéra: školné na mesiac 45 €, syn predškolák 5-ročný 5€, ZRPŠ 18 €/mesačne, tento mesiac sa platilo za 3 mesiace naraz, teda dcéra 54 € aj syn 54€, strava dcéra cca 50 €, syn 5€ ako predškolák, no tento mesiac sme zaplatili cez 60 € (zrejme desiata a olovrant do konca kalendárneho roka) plus syn kurz AJ 50 €/polrok....
u mojej 4 ročnej : strava 50€, 15€ školné , 10€ mesačne kurz angličtiny, ZRPŠ máme 50€ na ale už celý rok na dieťa a 70€ krúžok (na rok, platí sa jednorázovo )
Strava 43€ mesačne, školné 35€ mesačne, Zrps jednorázovo 25€ štátna ms
@gabikaa96 súkromná škôlka Prešov, strava + školné 230€/mesiac, minulý rok. Plus aktivity ako soľná vstup 2€, pohybový krúžok vo škôlke spoplatnený, cez súkromnú osobu. No malo to svoje výhody ako jazda na koni a starostlivosť o zvieratká ako zajace, husi, kačky, prasiatka, kozy, mačky, psi.
@gabikaa96 školné 20 eur mesačne. Strava 50 eur mesačne a zrps 50 eur na polrok
prve dieta:
skolne 50, strava 60
na pol roka: ZRPS 10, pranie 10, hygiena 10, dar triede 40
druhe dieta:
skolne 40, strava 60
na pol roka: pranie 10, hygiena 10, dar triede 62
Ahoj,štátna mš BA 4- mesačný poplatok 60€, strava 65€, zrpš 60€/rok, triedny fond 20€. Toto sú poplatky, kt.platia od marca 2023. Keďže mám predškoláka, mesačný poplatok za mš nie je žiaden a do jedálne posielam 30€/mesačne (obedy zadarmo pre predškolákov, platí sa len réžia a predpokladám, že desiata a olovrant). Čo ma príjemne prekvapilo-deti mali 5 dní plavecký výcvik, ktorý je hradený z dotácie pre predškolákov a takisto z toho bude hradená aj angličtina, ktorá beží od októbra 2×za týždeň 30min.

@gabikaa96 na dva mesiace: 50€ ZRPŠ + triedny jednorazovy prispevok, 80€ stravné na 2 mesiace, 25 € na mesiac je mesacny prispevok