Pomáha neurofeedback u detí so zhoršenou pozornosťou?
Syn je predškolák, má problém s udržaním pozornosti. Boli sme u klinickej psychologičky a odporučila mu neurofeedback. Máte s tým skúsenosti, pomáha to? Či je to len strata času a peňazí?
Muzova kamoska chodila so synom ADHD a vraj pomahalo.
Chodila som s dcérou. Mala 20 sedení. Pomáhalo to kým tam chodila. Akonáhle sme prestali tak sa všetko vrátilo do starých koľaji.
môj syn má add a chodil, ale až v staršom veku - a jemu to pomohlo výrazne, mal najprv 10 a potom 20 sedení. jemu sa to po terapii nevrátilo tak že hneď, možno len tak pozvolne a potom už bol veľký a vedel sa regulovať už sám… u nás to stálo za tie peniaze…
My sme tiež chodili a synovi to veľmi pomohlo. A chodil tam rád a účinok bol u nás naozaj dlhodobý.
My sme tiež chodili a synovi to veľmi pomohlo. A chodil tam rád a účinok bol u nás naozaj dlhodobý.
Aj ja nad tým uvazujem.
@janickacrazy prosím a ako to pomohlo, kedy ste videli ucinok a v čom bolo to zlepšenie? Treba to s niečím kombinovat? Môj má 7r., a to čo nie je dosť akcne, ho vôbec nebaví.
Aj ja nad tým uvazujem.
@janickacrazy prosím a ako to pomohlo, kedy ste videli ucinok a v čom bolo to zlepšenie? Treba to s niečím kombinovat? Môj má 7r., a to čo nie je dosť akcne, ho vôbec nebaví.
@miriamzba u nás hlavne sa zlepšilo sústredenie v škole, bol kludnejsi, prestal si všetko zabúdať, ľahšie sa naučil učivo, proste vo všetkých smeroch to bolo dobre, účinok bol po pár týždňoch dosť viditeľný
Autorka, môžeš mi prosím napísať správu?

Syn chodil,ale už dávno. Pomohlo mu to na čas.