icon

Poznáte dobrú škôlku v Bratislave?

tamburina
12. jún 2011

AHojte mamičky,
bola by som rada, keby se mi poradili nejakú dobrú škôlku v Bratislave, kde by mohlo byť moje dieťatko spokojné...prípadne ktorej škôlky by som sa mala vyvarovať...Bola by som nerada, keby som si musela prejsť takým obdobím ako tu písali niektoré mamičky:(

Strana
z9
jankanajka
22. sep 2016

DC Srdiecko na Krupinskej je vyborna volba. Profesionalny pristup uciteliek, mile, ochotne. Vzdy sa da dohodnut a nikdy som nepocula "neda sa", Naozaj po kazdej stranke sa snazia vyjst v ustrety. Super skolka pre deti. Mozem tiez odporucit. Kruzky, ktore vedia zaujat vsetky deti, tanecny, dramaticky, vytvarny a 2x do tyzdna anglictina hravou a zaujimavou formou v cene skolky, nic navyse neplatis. My sme spokojni a vidno pokrok, co s detmi dokazu urobit. Cena je prijatelna, fakt vyskusajte....

roxana280
25. sep 2016

@jankanajka aj ja suhlasim, mala som tam syna rok a pol

luva1
26. sep 2016

Ja Odporucam DC Drobizg pri OC Central..Maly kolektiv deti, domaca strava, velky dvor plny zelene a laskyplny pristup..maly sa tam citi ako doma🙂 nic lepsie pre syna som si nemohla priat..ma tam detstvo, vybeha sa, vysanti sa a je stastny, co je pre mna najdolezitejsie🙂 tu sa pristupuje k detom individualne, co ocenujem!🙂

gab_riella
12. okt 2016
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

Ahoj žienky, tiež začíname hľadať škôlku, mám dve malé deti a rada by som aby boli spolu a boli hlavne v pohode 🙂 žiadna "drezúra" 🙂 rada by som aj aby sa v škôlke naučili nejaký jazyk, budem rada za ďalšie tipy 🙂

finuska
13. okt 2016

@gab_riella ja by som ti odporučila DC Srdiečko v Petržalke. Majú aj web stránku, pozri si, sú tam veľmi milé učiteľky, čo sa týka malých detičiek, dvojročných, tak je 6 na jednu učiteľku, takže individuálny prístup zaručený, každý deň majú vypísané na nástenke čo robili s deťmi, každý deň poobede iný krúžok, angličtina Hocus Lotus, samostatný trávnatý dvor, pieskovisko, odrážadlá ...

infp
21. okt 2016

je tu nejaka mamicka s dietatkom v skolke ktore ponuka ine, zdravsie stravovanie? napr zapojene do food revolution. zaujimalo by ma aky je tam presne jedalny listok

anjelik1678
23. okt 2016
Používateľ anjelik1678 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anjelik1678.

@gab_riella ja za seba a malehod oporucujem detske kralovstvo! 🙂 ucime sa tam po troske anglictinu a deti tammaju strasne vela roznych aktivit, ja som spokojna, bude mi aj luto ked pojde do skoly o rok 🙂

anulienkalenka
25. okt 2016
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

suhlasim! ;) ja stale pozeram fotky na strankach, chutne su tam tie deticky 🙂 detskekralovstvo.sk/gsp/p1=54

tenci
25. okt 2016

Maminy pozrite fb stranku vrakunacik mozno sa vam zapaci 😊

novazienka
13. feb 2017

@luva1 Dobry den. Koľko sa plati v DC Drobizg? Dakujem

jajamalka
13. feb 2017

malisampioni.sk v Ružinove. Chodia tam obe moje deti. 🙂

haimi
26. feb 2017

Baby, neviete niektorá akú má cenu DC Preliezka pri Avione? dakujem

felinka
29. mar 2017

Ahojte, mamicky, poradte mi, som zufala. Mam dve dcerky, mladsia bude mat v lete 3, starsia v jeseni 5. Byvame v Bratislave, ale trvaly pobyt mame v inom meste. Prisli sme sem za pracou a byvame v podnajme. Kde v Bratislave mame sancu umiestnit deti do statnej skolky? Utiahnut sukromnu pre dve deti je jednoducho scifi. Riesite aj vy podobny problem?

siska53
31. mar 2017

@felinka pozri,my sme mali a mame trvaly pobyt tu od narodenia a dieta nam nevzali. A to druhe az od najblizsieho skolskeho roku..
Byvala kolegyna byvala v Ruzinove v podnajme, tam ho do skolky nevzali,lebo nemaju pobyt a v Petrzalke,kde mali trvaly pobyt, jej ho nevzali,lebo nedostatok miesta. A to bola samozivitelka.
Takze ano,poznam,takych,co to riesili.. No mozno vy budete mat stastie. Alebo.. Vsak vies,ako sa to,zial,musi spravit.. My sme nic take nerobili a hoci domaci,mali sme smolu.
A nam to starsie takmer neprijali ani ako 4,5rocne! Az tesne pred zacatim sk.roka..a to som vyvolavala,ze co mal robit,ved zachvilu bude mat aj druhe dieta 3rok a ja sa nebudem moct vratit do prace,lebo dve sukromne neutiahneme. Po x telefonatoch kade-tade nam zavolali,ze ho teda beru..
Tu je velky boj o miesta.

myacik
13. sep 2017

@alibernet ahoj, paci sa mi tvoj nazor na skolky, maly pojde sice az o rok ale zacinam si robit prieskum uz teraz, mohla by si mi prosim poradit nejaku dobru skolku kde bude stastny a budu sa mu venovat, som z centra ale je mi jedno moze byt aj v inej lokalite a moze byt aj sukromna. Velmi dakujem! 😊

figipetra
3. okt 2018

@eliasa v 2015 to tam mozno tak vyzeralo, zial vsetko na oko vyzera fajn ale dieta mi chodilo domov hladne, smoothy mixer sa pokazil a olovrant bol zrazu chleba na dlhu dobu. Lebo z tych penazi co maju od rodicov je zatazko kupit novy. Ja Happy time V Ruzinove neodporucam nikomu. Som za kvalitnu stravu ale 4.5eur na den a hladne dieta zakazdym to je zla kombinacia . A zdaleka nejde len o stravu..

kiki023
9. jan 2019

Ahojte baby, viem ze je to uz starsia diskusia ale snad sa najde niekto kto poradi. Od septembra chcem dat malu do skolky. Rozmyslam nad skolkou na malej ulici. Prosim mate niekto aktualne skusenosti s touto skolkou a kedy treba odovzdat prihlasku a kde prihlasku najdem? Popripade mi prosim odporucte nejaku inu dobru skolku v starom meste. Ďakujem

Strana
z9