icon

Prečo ma syn začal fackovať?

9. nov 2025

Odkedy som ho par x skusila dat doobeda do skolky, zacal ma len tak bezdovodne bars kedy fackat. Hrame sa a z nicoho nic pecka, ideme cistit zuby co ma rad a bam, poskusala som vsetko aj veci, za ktore sa hanbim aj tatino mu dal na rit a nic. Prosto akoby si vo mne nejak vypusta emocie alebo momentalne nervy.
Neviem ako to zastavit. Ci to ignorovat. Alebo mu to urobili v skolke a hneva sa, ze ho tam nosim. Je mi to luto.

Strana
z3
mizoko
10. nov 2025
@berenika39

@mizoko Stále nic? Pokud je dítě bité, a je jedno, jestli před nebo po něčem, na někoho vztáhnout ruku je hodně mimo. Dítě potřebuje hranice, mít jasno v tom, že se nikdo nebije. Dá se to udělat xxx způsoby. Ale pokud mu táta ukáže - dám ti na prdel... proč by to nemělo dělat taky? Příště... tvoje argumenty jsou irelevantní, sorry.

@berenika39 takže vytiahnuť na niekoho ruku je mimo ale keď dieťa vytiahne ruku na matku je to v poriadku. Skús po sebe čítať čo píšeš. Lebo si protirečis vo vsetkom

berenika39
10. nov 2025
@mizoko

@berenika39 takže vytiahnuť na niekoho ruku je mimo ale keď dieťa vytiahne ruku na matku je to v poriadku. Skús po sebe čítať čo píšeš. Lebo si protirečis vo vsetkom

@mizoko ok

amdornik
10. nov 2025
@berenika39

@mizoko ok

@berenika39 keď nie sú už rozumné a vhodné argumenty, píše sa "ok"?

mizoko
10. nov 2025
@berenika39

@mizoko ok

@berenika39 argumenty žiadne. Jasne. Píšeš somariny a prekrúcas a keď ťa na to niekto upozorní tak odpoveď je ok. Skús nabudúce poriadne čítať na čo odpovedas lebo potom vyzeráš ako hlupák čo nerozumie pisanemu textu.

berenika39
10. nov 2025
@mizoko

@berenika39 argumenty žiadne. Jasne. Píšeš somariny a prekrúcas a keď ťa na to niekto upozorní tak odpoveď je ok. Skús nabudúce poriadne čítať na čo odpovedas lebo potom vyzeráš ako hlupák čo nerozumie pisanemu textu.

@mizoko Pokud nechceš diskutovat slušně, nemám co říct. Neurážej mě.

anonym_8a8df9
10. nov 2025
@enmery

@anonym_8a8df9 Vy to ženiete len do absurdných extrémov....buď toto alebo biť. Typický ficosmerohlaso volič.

@enmery musím ťa sklamať. Volila som progresívne Slovensko.

Strana
z3