Prečo škôlky meškajú s vrátením preplatku za stravu?
Ahojte je tu mamina ktorá mala dieťa aj cez prázdniny v škôlke a čaká na preplatok za stravu? Akože keď treba platiť tak to hneď ale opačne sa čaká ako..
To je tak asi so všetkým. Keď čosi, tak máš ultimátum, do kedy to musí byt zaplatené ale keď tebe majú dať, tak majú niekoľkomesačné lehoty 😀 skús si zavolať a opýtať sa.
@anonym_autor pýtala si sa na to vedúcej školskej jedálne? Dieťa pokračuje v škôlke, či už nastúpilo do školy? Počas letných prázdnin do škôlky chodilo? Ak nie, bolo odhlásené, alebo nebolo vôbec na prázdniny prihlásené?
Ak pokračuje v tej istej škôlke, preplatok sa prevedie do nového školského roka
@anonym_60ca6f
Blbosť viem že majú poslať len este neprislo
@anonym_autor pýtala si sa na to vedúcej školskej jedálne? Dieťa pokračuje v škôlke, či už nastúpilo do školy? Počas letných prázdnin do škôlky chodilo? Ak nie, bolo odhlásené, alebo nebolo vôbec na prázdniny prihlásené?
@anonym_98f138 pisali sme žiadosti s číslom účtu všetky ženy a zatiaľ nič
@anonym_60ca6f
@anonym_autor Prečo by mali, rovno odpočítajú zo stravy v septembri
Ja vrátim len predškolákom, čo končili. Ostatným deťom sa peniaze presúvajú do nového školského roka - o toľko menej potom platia. Opýtaj sa, ako je to u vás..
@anonym_98f138 pisali sme žiadosti s číslom účtu všetky ženy a zatiaľ nič
@anonym_autor ťažko reagovať, keď si neodpovedala ani na jednu otázku. Ak tvoje dieťa pokračuje v tej škôlke, tak je to tak, ako napísala @traktor
@anonym_autor u nás bolo vyúčtovanie raz za polroka treba počkať
U nas je to tiez tak, ze ked pokracujes, tak sa ti peniaze presuvaju. Ved to ma logiku. Naco by mi vracali 20€ a ja som potom platila 50€ v ten isty mesiac, ked mozem zaplatit 30€, lebo tu dvacku tam uz maju (to je len priklad)…
A dokonca u nas ma ZS a MS jednu kuchynu (vari sa v ZS a rozvazaju to), cize ak syn nastupi do ZS u nas, tak tiez mu to len prevedu 🤷♀️
A potrebujes nutne teraz tie peniazky,ked sa tak rozculujes??isto maju aj den kedy robia uzavierky za minuly mesiac a vyplatne terminy,kedy peniazky posielaju,musis len vydrzat.
U nas sa do minuleho roka preplatky vracali v priebehu jula. Tento kalendarny rok veduca pisala sumy, ktore sa maju uhradit v septembri, kde preplatky zohladnila, takze nic sa na ucty nevracalo.
Cele 3 roky mi nikdy preplatok nevracali, len presuvali do dalsieho roka (ja som ani mesacne neplatila, raz za cas som poslala na ucet vyssiu sumu a odratavali si to). Teraz mi syn dokonca siel do skoly (rovnaka jedalen) a uz mam zaplatene prve 2 mesiace z preplatku zo skolky. Chyba este zakladna info, pokracuje dieta v tej istej skolke? Lebo ako je vyssie napisane, naco ti budu vracat a ty potom znova platit? Neboj sa, oni si to nenechaju, ved im musia vsetky platby sediet.
@anonym_60ca6f
@anonym_autor mne prvý rok previedli,lebo bol vysoký preplatok tak som potom asi polroka neplatila a za minulý rok prišlo už dávno v auguste

Ak pokračuje v tej istej škôlke, preplatok sa prevedie do nového školského roka