icon

Prečo zdravej dcére nechcú dovoliť návrat do škôlky?

12. mar 2025

Ahojte, Zacnem od zaciatku. V piatok sme isli pre nu, boli vonku, ona v 1 svetriku hoci fukal vietor. Uvitelka na mna, ci viem, ako velmi soplikuje. Hovorim neviem o tom, ved jej nic nebolo ani den pred ani po. Plakala aj v skolke, ked sme pre nu isli. Prisli sme domov, vyfukala nos a uz nemala nic v ten den.
V sobotu som jej davala nos cely den fukat, a mala minimalne sople cca doobeda.
V nedelu NIC suchy nos. Ale hovorim si, nech ostane doma aj v pondelok pre istotu.
V pondelok NIC opat. Suchy nostek. Tak si hovorime v utorok uz ide. Zobudila sa a od toho komentu plakala, ze ona nechce ist do skolky. Aj ked manzelbju odovzdal plakala....
O 10 mi vola pani ucitelka, ze ma silnu nadchu, lesknu sa jej oci.hovorim, ze nic jej nie je, plakala, jasne ze jej tecie z nosa. Ona, ze urcite nie z plakania a okamzite mam ist pre nu, lebo nakazi ostatnych. Idem tam. Ona place. Tecie jej z nosa. Hovorim, ze ved place. Ze to iba teraz zacala. Ok.

Prisli sme domov, vyfukala nos, ukludnila sa. Sople nikde. Cely den nikde. Pisem ucitelke, ze nic nema, ze to bolo z placu. Ona, ze ju mam dat, ked bude zdrava. Dnes sa zobudila, uz neplakala lebo som jej hovorila, ze do skolky nejde... Sople nikde. Ma suchy nos. Neupchaty. Nic jednoducho. Teraz mam zobrat dovolenku pre nic. OCR lekar neda, nie je na co.

Ja neviem uz fakt, co mam robit... Na 100000% som si ista, ze jej nic nie je.

Strana
z2
katty123456
15. mar 2025

@zuzuliennka1 a ja sa pridám..už keď dieťa sopli vonku a v tomto období..dať spraviť ige však môže vyskakovať alergia,práve začína obdobie kvitnutia všetkého.

andrejko2019
15. mar 2025

Treba ist k lekarke aby dala Vam potvrdenie ze je zdrava a ten odovzdať v školke pani učitelke a vybavene a potom uz Vam ju zo skolky vyhodit nemože ani vyvolávat Vám.A kazdý dem sa pýtať dcéry aj pani učitelky prečo odmieta chodiť do školky,ak je už adaptovaná nejaká pričina za tým bude,treba to riešiť,dieta si samo neporadí.

zuzuliennka1
15. mar 2025

@katty123456 veru, na to som aj zabudla. Alergie. Presne tak. A myslim, ze orientacny test na alergie sa tiez da v lekarni kupit

zuzuliennka1
15. mar 2025

@andrejko2019 vela lekarov take potvrdenie nedava. A zas tahat zdrave dieta do cakarne kvoli papieru. Lekari maju dost roboty aj bez toho. Spravit samotest, poslat ucitelke do edupage a dupnut si.

mantilka
15. mar 2025

Však dodnes čerstvé potvrdenie od lekára, že je zdravá.

mantilka
15. mar 2025

Ak sa dá premiestni do druhej triedy. Chyba bude v učiteľke. Ale ja by som pýtala potvrdenie od lekárky a povedala jej, že naposledy som to doniesla.bInak môže mať alergiu, treba ju vyšetriť.

katty123456
15. mar 2025

@zuzuliennka1 to veru neviem..vždy nám robili kozne

autor
15. mar 2025

@zuzuliennka1 ano, nas odbili. Ze mozem ist, ale musim cakat medzi chorymi, kedze je teraz chorych az az. :( zvlast nas bohuzial zobrat nevie.

autor
15. mar 2025

@mantilka Boli sme este minuly rok, kedze mi mesiac soplila. Nic sa nepotvrdilo, jedine nejaky virus na ktory takto reagovala.

autor
15. mar 2025

@domidomi123 Skusala som, pytam sa... A ze vsetko ok. Rada tam chodi. Podla mna prechladla trochu, preto reagovala takto na chlad. Ked napriklad ma vonku nahodou krize, hned kycha. Minule aj za to mi pisala ucitelka, ze nejak casto kycha.... Tak jej hovorim urcite ma vonku krize. Samozrejme, ze mala. 🙃

zuzuliennka1
15. mar 2025

ved toto….ze ist k lekarovi takto je aj zbytocne. keby si naopak ty bola na opacnom mieste a cakala s chorym dietatom a lekarka by “zabijala” cas potvrdeniami pre ocividne zdrave deti kvoli skole, sama by si isto nadsena nebola.
nastastie sa daju kupit samotesty - otestuj, posli do edupage a dieta do skoly a ucitelka nech sa aj na hlavu postavi. nie sme na spagatiku ako rodicia.

zuzuliennka1
15. mar 2025

@katty123456 https://www.drmax.sk/vitamin-station-rychlotest... orientacne. a potom pripadne k pediatricke

dadka1997
15. mar 2025

Nuz, jedine v tomto pripade musíš ist k dr, nech jej správí vysetrenie, napiše papier, že je zdrava. Taktiež som tak nemohla dat do školy syna, až po mesiaci ako dostal papier, ze nie je chorý ale alergický

lauricka
15. mar 2025

Možno má alergiu. Choďte na alergologiu.

Strana
z2