Ahojte, chcem sa len spytat ako je je to u vas co mate deticky v skolke.. na dedinach ci meste.,,mame 3rocneho., prave chodi do skolky najmensej triedy., buduci rok resp. skolsky 2023/2024 chceme, aby opat nastupil.,je potrebne znovu podat prihlasku?ci to je automaticke?., a podavaju len rodicia co im nechodili este?ci ako., opytam sa este osobne skolke len teraz je syn chory., len nechcem vyzerat ako ,,trubka”., a aj by ma zaujimalo ako to ,,chodi” inde., dakujem
Prosím vas a ked ste isli na zapis a podavali prihlasky, tak len do jednej skolky alebo do viacerych? Ja planujem do troch, ak by nebolo volne niekde, tak pre istotu. Ci mam dat viac ako 3?
@jandra ka som davala len 1., kedze byvame na dedine a chceli sme, aby navstevoval tu., a vedeli sme, ze sa nebude hlasit vela deti, a ak by aj som na druhej materskej tak by ostal doma s nami.,,ak ste z mesta., mozte kludne podat aj viacej., a ked dojde rozhdnutie., potom sa rozhodnete kam ho/ju date.,,
@jandra aj keby ste boli z dediny mozete podat viacej
Ďakujem 🙂
Bude pokračovať, netreba nič vybavovať .. podávajú iba rodičia, ktorí nahlasujú dieťa 1x