Škôlka Happy Time v Bratislave
Ahojte! Niekto aktuálne skúsenosti so škôlkou happy time, Šumavská ul. Bratislava? Ďakujem
Ach jaj, no som teda velmi zvedava....Samotne danie dieta do skolky je stres, toto mi este pridalo. Ja som napriklad dala malu do jasiel, kam sme prestali chodit, na nich som ziadne negativne reakcie nenasla a ja som uplne spokojna nebola. Uvidim, ci prva vyplata nepojde rovno na penale😅. urcite vsak napisem potom update, ako to s nami dopadlo/nedopadlo...
@flower111flower preto ma zaujimalo co bolo na happy time zle nasa mala je tam spokojna. Tak ci daco neprehliadame chapete. Nemajte stres, skuste a uvidite podla dietata
@agira dovodov je vela, riaditelka co nas prijimala odisla este sme ani nenastupili co mi bolo divne, za skolsky rok sa vysteiedali 3 ucitelky, zaplatite bez zlavy aj ich dovolenku co je v zmluve ako technicke priciny a tym padom dovod na zatvorenie škôlky v lete pocas 2 týždňov a decembri tiez 2 tyzdne. Zmluvu treba vypovedat 3 mesiace vopred takze ak vam dojde vyrozumenie 2 juna ze vas beru do statneh uz je to neskoro odhlasit dieta od septembra takze platite aj ked tam dieta nechodi. Strava zdrava ale dieta chodi vyhladovane.. Anglictina co slubuju je slabota, neviem o tom ze by sa niekto s nimi realne rozpraval po anglicky a ak aj ano je to skor symbolicke. Od toho som sice vela necakala ale predsa. Riaditelka ma dost slabe komunikacne schopnosti, rozumie detom ale s dospelymi komunikuje dost podobne. Jedine co bolo super tak ucitelky. Mali fajn pristup k detom takze asi vedia vybrat ludi. Ak komunikujem so zriadovatelom alebo niekym tam tak pozdravujem. Ale vyhrady som pisala aj do mailu. Viac sa mi rozpisovat nechce. Chapem ze to bude asi coskoro zmazane ako to predosle a ak sa mi dakto zacne vyhrazat zacnem sa rozpisovat este viac. Vobec by ma to neprekvapilo.
Aby som im uplne nekrivdila, boli tam aj pozitiva, organizovali vela kruzkov v ramci skolky, napriklad plavanie, lyziarsky atd. Lyziarsky bol super. Nieco ich naucili. Ale zial moj celkovy dojem bol o tom, ze ani tam nejde tak o tie deti ale co najviac penazi a vytazit dajaku proviziu. Kruzky su dobrovolne a divadielka a ine je v ramci vyucovania. Niekomu to moze vyhovovat ale stoji to zasa cosi navyse. A este som zabudla poslednu vec, maju pekne nadvorie na ktore chodili ale zevraj sa mamicky co chodia na ihrisko stazovali, ze tam chodia tak sa flakaju kade tade v okoli. Neviem preco niekomu vadia deti zo skolky na verejnom priestranstve, ale asi by som to ignorovala na ich mieste lebo deti potom chodili na horsie miesta. Ale to uz je ich vec, do toho nevidim. Kazdy nech si skusi a uvidi. V konecnom dosledku mala tam nestastna nebola Ale ja som mala svoje vyhrady a teda preto neodporucam. Nemam s cim porovnat jedine so statnou tento mesiac a mala je spokojnejsia a aj ja zatial.
@flower111flower
zial prave s tym som mala problem, ze mi doslo vyrozumenie neskoro so statnej, zdalo sa mi hlupe dieta dopredu odhlasovat so skolky a ani ma nenapadlo, ze ked to poviem s par dnovym oneskorenim budu mi robit velke problemy a ziadat odo mna septembrove skolne. po velmi neprijemnej dlhej diskusii kde som sa citila nie ako ich klient ale ako skolacik v riaditelni som aspon vyjednala polovicnu zlavu. ale pride mi to fakt nefer po tom co tam neplatite malo, platit aj za neposkytnutu sluzbu. cakala som, ze mi pride aspon dajaky preplatok za stravne, ale ten bol minimalny a fakt neviem ako to cele vyratali..ked som sa na to pytala tiez som nedostala odpoved aj ked vyuctovanie som dostala len som sa v nom proste nevyznala. a treba si dat velky pozor na oneskorenie sa v pateni. na to nas nikto neupozornil a len nabehli zrazu uroky z omeskania. ved platite dopredu ale ak sa omeskate zacnu sa vyhrazat urokmi. no pre mna zly pristup. skor toto mi vadilo ako sa spravaju k rodicovi ako to ako sa spravaju k detom.
ja som velky privrzenec zdravej stravy a bola som rada, ze si na to tu potrpia. len neviem nakolko je chutna a co z toho dieta ma ked je zdrava a nezje ju. moja mala hoc co nezje a nie je to s nou lahke ale v statnej jej zrazu chuti a nechodi hladna a ja si radsej necitam co varia. ale lepsie ako vyhladovane dieta. ja som to mala tiez po ceste do prace a lokalita to nie je zla. ved uvidite. Hlavne varujem pred tou financnou strankou veci. Skolka je inak pekna ale nie vzdy je to vsetko. Bala som sa statnej ale nakoniec som stastna ze mi odpadla ta velka financna zataz a ze sa tam mala citi vyborne a snad to tak aj bude nadalej. pre dieta je dolezite niekedy uplne nieco ine ako si my myslime koniec koncov a asi najdolezitejsie su ucitelky a ich pristup.
@figipetra s tym s vami uplne suhlasim, ze dieta ma uplne ine naroky ako dospely rodic 🙂 tie uroky su v zmluvach, extra som si vsetko precitala, lebo ma znami upozornili, ze taketo zariadenia maju penale za vsetko. Uz len dodrzat terminy 🙂
@agira
@figipetra
ja sice nebyvam hned tam ale presne v tom dvore byvala muzova babka, teraz byva na druhej strane ulice tak tam niekedy zajdeme a teda to ihrisko pri sumavskej je naozaj malinke aj ked samotny dvor vo vnutrobloku je dost velky. Uprimne, keby som tam byvala tak tiez neviem ci by som sa tesila, ze na tom “nasom” jedom mini ihrisku su kazdy den deti zo skolky a moje dieta, ktore tam byva sa tam tazko zmesti. Ine je mat ihrisko o velkosti auparkoveho, kde sa tych par deti zo skolky strati. Tie deti za to samozrejme nemozu, a nikto nehovori, ze robia niekomu zle, ale majitel skolky ma situaciu riesit, tak, aby sa k verejnemu ihrisku nespravali ako k sukromnemu. Lebo ak to tam “okupovali” kazdy den tak to tiez nie je uplne ok z pohladu obyvatelov daneho dvora. Mne sa tam vramci prehliadky nepacilo presne aj toto. Ze nemaju svoj dvor, ale tento malinky majitelka prezentovala ako “ich” a ze je to v procese riesenia, ci si toto alebo cast dvora oplotia pre seba. A na to, kolko to ihrisko podla jej slov vyuzivali, to nebolo v stave, ze by na to slolka akokolvek prispela. A to ze tam dovlecu par erarnych hraciek je pekne ale opotrebovanie ihriska to neriesi. Podla mna ma mat skolka svoj dvor este predtym ako vobec otvoria a nie takto. Hlavne ze kusok vnutrobloku si zobrali ako svoje parkovisko, ale dvor to nie... este raz, tie deti za to samozrejme nemozu, ale mne sa toto riesenie “dvora” nepacilo ani ako moznemu klientovi a ani ako obcasnemu navstevnikovi, nie to ze kazdodennemu...
@janedoe6543 súhlasím.
Ahojte.. mozete mi prosim napisat tie negativne recenzie na skolku na sumavskej? Ja zvazujem skolku pre maleho od januara do augusta. V januari bude mat 2 a 3/4 roka a od septembra ho snad zoberu do statnej. Prosim napiste co bolo zle kludne do spravy. Ja som tam dnes bola a celkom sa mi to pacilo. Jedine to ze nemaju svoje ihrisko oplotene. Dakujem moc moc
@janka0905 ale ja nemám žiadny nový názor, než ten čo som pomerne rozsiahlo pisala. Dieťa sme tam nedali, takže autenticky povedať ďalej neviem. Z ostatných recenzii (tu aj inde) bolo viac negativnych ako pozitívnych. Čo sa samozrejme mohlo medzičasom zmeniť l lepšiemu aj horšiemu. Na mna to vtedy urobilo skoro až katastroficky dojem.

@flower111flower je to vzdy slovo proti slovu. Na jednej strane mate osobu, ktora nema na starosti nic ine, len zakryvat svoje preslapy, na druhej strane mate rodica, ktory musi riesit nahradnu skolku, zariadit, aby dieta malo co najmensiu traumu a cele to nejak zvladnut spolu s ostatnymi povinnostami. Ak by ste popri tomto mali cas a chut este riesit nejaku osocujucu komunikaciu, tak mate moj obdiv. Ale to si treba zazit, myslim, ze by ste zmenili nazor. Mimochodom v tej zmazanej konverzacii sa diskutujuce nebali... akurat neskor uplne zmizla.