Škôlkari a prázdniny
Prosím ako je to na budúci týždeň so skolkami? Sú tam nejaké prázdniny pre nich? Som v tomto "novacik" a nemáme nikde žiadne info.
Ďakujem.
Zisti si to vo vasej skolke, vsade je to inac.
Nasa funguje normalne. Iba 1.11. je zavreta. Ale zvyknu spajat triedy, lebo je malo deti, kedze niektore su odcestovane
Treba sa zajtra spýtať učiteľky.
U nás zisťovali záujem. Či si necháme v pondelok a utorok ( streda je sviatok ) dieťa doma. Keďže ale veľa rodičov si deti necháva doma tak skolka bude zatvorená.
Jesenné prázdniny väčšinou nieje náhradná škôlka, ale je otvorená vaša škôlka. Je mi ale cudne ze nezostávali záujem, keďže neverím ze tam bude veľa detí a tým pádom netreba otvoriť toľko tried
tak si tam zavolaj
U nás zisťovali záujem,z 7 tried v škôlke budú otvorené 4 ale budú deti pomiešane.Darmo sú v škôlke prázdniny no rodičia musia pracovať.
U nás zisťovali záujem, ten bol nízky, tak je škôlka zatvorená počas prázdnin.
u nás do minulého týždňa sme mali dať vedieť či budú dcérky chodiť do škôlky aby vedeli približný počet detí a podľa vedeli urobiť chod škôlky lebo sa stalo že nahlásili deti počas prázdnin a nakoniec prišlo polovica nahlásených a zbytočne tam bol personál čo si mohol čerpať dovolenku..preto volať telefonicky do škôlky a neinformovať sa tu na MK. každá škôlka má predsa svoje interné predpisy
U nás je zatvorená lebo nebol záujem resp nízky ze by sa im neoplatilo otvoriť triedu.
Napis cez edupage ucitelke. U nas zistovali zaujem. Ms je otvorena. No spajaju triedy
Sviatok je urcite zatvorene..ale.inac zvykla.skolka.ist normalne.ak bolo.malo.deti spojili ich..
@kacena2022 aj prváka,druháka nenechajú samého doma a budú si to cez prázdniny musieť poriesit,keďže budu pracovat. Toto je nekonečný príbeh
u nás sa ani nepýtajú, keď sú prázdniny v škole sú automaticky aj u nás v škôlke... musíš sa ísť opýtať alebo si zavolať, ako píšu baby, všade je to inak
Autorka, malo by to byt aj vyvesené buď na nástenke, alebo na dverách. Ak nechodíš okolo a dieťa nebude do prázdnin v škôlke normálne napis e-mail, že sa chceš informovať nakoľko si s dieťaťom doma a pravdepodobne budeš aj do konca týždňa.
U nás sa robil prieskum koľko detí by prišlo do škôlky, keďže väčšina má aj starších súrodencov tak u nás je škôlka zatvorena.
U nás mala byť škôlka otvorená lenže veľa detí chorých aj z prihlásených tak sa nás riaditeľka pýtala a pod 10deti škôlka nebýva otvorená čiže nám ju nechali zavretu. Treba si zavolať väčšinou sa zisťuje dopredu záujem rodičov o škôlku aby vedeli dopredu koľko detí budú mať a ci sa im oplatí ju nechať otvorenú aspoň menšie škôlku na dedinách urcite
U nás sa veru nepýtajú, využijú každú sebamenšiu príležitosť a hneď je škôlka zatvorená. 🤦♀️😠
Ale vo všeobecnosti záleží od zriaďovateľa, všade je to inak.
Len pre info, dnes prišiel mail cez Edupage a zisťujú záujem 😊 ale ďakujem všetkým za postrehy 👍
U nas zistovali kto ma zaujem o skolku
Vsade je to inak, treba sa informovat. U nas sa stale zistuje zaujem a ked je maly, tak su prazdniny, ak je dost, tak je nejaka zberna trieda.
Škôlky sa riadia zákonom o MŠ a tie prázdniny ako také nemajú. Opýtaj sa vo vašej škôlke, lebo niektoré škôlky sú zatvorené.
Ahojte,chcem sa spýtať ,syna som nedala do škôlky cez prázdniny ale na edupage mi bliká druhý deň že chýba-nesopravedlnena hodina? Máme edupage prvý rok tak ešte v tom neviem nejak chodiť či je to normálne aj vám to píla alebo ako to je? Ďakujem za odpoved
@deev Hm a odhlásila si ho v škôlke?
@misinka0611 o Tom som nevedela že ho treba odhlásiť...a včera som aj kôli tomu volala do škôlky a tam mi povedali že si to nemám všímať že tieto dva dni tam môže hodiť všeličo ..preto som prekvapená že čo to je
@deev Ja nemám edupage, my máme e-školy a u nás zisťovali záujem a sami tam odhlásili deti z obedov. Naša skolka ani nefunguje. Ináč keď dieťa chyba bežne my odhlasujeme. Ale keď ti povedali že je to OK tak to nerieš a v štvrtok sa na to spýtaj.
@misinka0611 u nás práveže nemusím ani z obedov odhlasovať pretože za škôlkarov to robia automaticky pokiaľ napíšu ospravedlnenie že neprídu...a prieskum prišiel aj nám a tam som označila že nemám záujem o škôlku cez prázdniny...no neviem uvidím spýtam sa vo štvrtok ja len či s tým niekto nemá skúsenosť.
Ja učím.Aj u nás sme zisťovali záujem a dopadlo to,ako vždy. Nahlásili sa veľa,preto som si nemohla naplánovať predĺžený víkend niekde s rodinou a v pondelok,keď som už mala ísť do práce,mi volali nech nechodím,že prišlo len 5deti.

Zajtra sa opýtaj vo vašej škôlke. Každá škôlka to má inak
Niekde je otvorené, niekde sú zbierané triedy, niekde zatvorené