icon

Škôlkari nechodia von. Mám sa ozvať?

andrea_ff
26. nov 2020

Dobry vecer mamicky. Chcela by som sa opytat, co robit? V nasej skolke od kedy sa ochladilo...cca 5-6 tyzdnov dozadu prestali s detmi chodit von. To znamena, ze deti v skolke su cely den vo vnutri. A kym sa dostaneme domov, vonku je uz tma.
Dost ma to hneva, lebo si myslim, ze deti potrebuju otuzovanie na cerstvom vzduchu. Ja som s nimi vonku bola aj budem za kazdeho pocasia.
Co mam robit? Bojim sa, ze ked sa ozvem, budu nedajboh robit prieky mojmu dietatu.... prekladat ho do inej skolky urcite nechcem, bolo by to komplikovane.
Budem rada za vase nazory.

Strana
z3
andrea_ff
autor
27. nov 2020

@jankapepe tiez si myslim. No uvidime, co prinesie buducnost. Pevne verim, ze sa to zmeni.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
ingrid691
27. nov 2020

Véd to aj musíš vidieť na oblečení a na topánkach ci boli vonku. Môj každý den strepany, zablateny takže sa ani pýtať nemusím. Nestretavas sa s ostatnými rodičmi v škôlke? Aby ste sa porozprávali? A ide o celú škôlku co len triedu?

andrea_ff
autor
27. nov 2020

@ingrid691 u nas rano vylozis dieta a beru dnu...poobede mi ho vysuchnu cez dvere von. Rodicia maju zakaz chodit dnu. Nestretavam sa s rodicmi...prehodime par slov pred budovou, ked cakame na deti a ani to nie je pravidlo a kazdy ide domov. Skolka je mala na dedine. Su to dve triedy a nechodia von ako celok...

Samozrejme, ze vidim, ze je cisty...ved preto som zacala mat pochybnosti, ze nechodia von a zacala to riesit.
Tiez sa cudujem, aky program, pre koho...ale budis....ale urcite to nema nahradzat pobyt vonku.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
miriam11
Odpoveď bola odstránená
nika_23
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3