Školská taška pre malého prváka
23. mar 2023
Ahojte. Potrebovala by som poradiť ohľadom školskej tašky pre prváka. Syn bude mať v auguste 6 rokov a nastupuje do školy. Pomaly začínam pozerať tašky. Teraz má cca 110cm a okolo 18kg, takže pomerne malinký bude.
Tých tašiek na trhu je milión....od 50 do x eur. A nevyznám sa, na čo si dať pozor? Bola by som rada, keby ju nosil aspoň 2-3 roky, aby ale zase nebola obrovská na neho.... Vôbec neviem, či sa oplatí viac investovať? Videla som sety aj za 200€, čo mi príde už aj dosť.
Syna budeme nosiť autom, takže nebude mať tu tašku na sebe viac, ako 10 minút za deň.
Budem rada, keď napíšete značky, ktoré vyhovovali a hlavne na drobnejšieho prváka.
Ďakujem 👍😀
Predošlá
Strana
z2
Predošlá
Strana
z2

@krstn003 najlepšie je ked Vám poradí priamo nejaká známa, v ktorej už máte nejakú tú dôveru, ja som sa v prvom rade pýtala kamarátiek, susediek. Väčšina odporúčala topgal alebo baagl, ja som si pozerala aj prieskumy a ten baagl sa mi od začiatku páčil. Vyskúšali sme aj u nás v meste v papiernictve nejaký model a veru bol to jasný výber. Veľmi ľahké batohy, to som vôbec nečakala, ked date dosky peračník a box na desiatu stále to nie je nič strášne ťažké.