Skoro 4-ročnej dcérke vadí hluk

4. aug 2023

Zdravim maminky. Mojej malej - necelé 4 roky strašne vadí hluk. Nie len vrtanie alebo hlasná hudba ale aj také bežné činnosti ako zvuk vysávača, mixeru, hlasný plač dieťaťa. Zapchava si pritom uši a strašne plače. Rozmýšľam či je to okey že má len citlivé uška alebo to není okey.
Má to niekto podobne? Ďakujem

kiki68
4. aug 2023

Je to ok, niektore deti to nemaju radi, su take co iba niektore veci a niektore skoro vsetko hlucne

veselo_neveselo
4. aug 2023

Take hluky vadia i mne, od mala som preto neznasala vysavanie. Je to lepsie s modernym vysavacom 🙂 Mixer tiez, ten som sa musela naucit zvladat a pouzivat, ale nemam ho rada doteraz kvoli zvuku. Odstavovac v zivote nebudem pouzivat 🫣
Nic s tym, vzdy ju upozorni ze ides vysavat, alebo nieco mixovat. Sluchatka na usi by mohli pomoct, ked sa idu spotrebice zapinat.

marcellka32
4. aug 2023

Ja som citlivá na rôzne zvuky, neznesiem ani cely deň rádio, milujem ticho

markaterka
4. aug 2023

@marcellka32 juj toto aj ja. Aj v práci v kancelárii ticho, žiadne rádio, mne to vadí a vyrušuje ma to. Aj do auta keď sadám, tak prvé čo je, vypínam rádio.

romikk22
4. aug 2023

V pohode neboj sa aj moj syn bol taký,,teraz ma 5 rokov a už je to lepšie už to tak nerieši ako predtým

sunny15
4. aug 2023

Aj môjmu strašne vadila hlasná hudba, niektoré zvuky ale vyrástol z toho😉

barbora19911
4. aug 2023

Jo aj ja som taká aj moja dcéra je taká ..ja som bola dokonca aj na ušnom s tým lebo obmedzuje má to veľmi v živote a povedali mi že mám veľmi citlivé uši a zvýšenu reakciu na hluk a ja mám z hlukov až migrény niekedy preto si dávam veľký pozor a doma potrebujem fakt kľud žiadna telka počítač hry YouTube ani manžel nemôže mať pustené musí všetko vypnut

babababka
4. aug 2023

Moja 9 r.vnučka je presne tento typ.Nemôže ísť na hokej,futbal,do kina lebo je tam hluk.Ísť na vlak je nočná mora,takisto aj hudba.Krik,hluk v triede,školskej jedálni prežíva veľmi zle.

zara0201
4. aug 2023

Náš si zakrýval uši hádam do 8 rokov. Prešlo samé...

kacena4
4. aug 2023

moja je podobna ma 13r. uz je to teraz lepsie. neboj casom sa to zlepsi

wiwi28
5. aug 2023

Syn toto iste, ma 3,5r a od úplného mala nemá rád hlasné zvuky. Vysávač, fén, mixér keď sa v dome vŕta chodí s rukami na ušiach a hľadá kde to najmenej počuť. Vždy ho upozorníme ze sa ide niečo púšťať. Vo februári sme ležali na ORL a tam mu zistili skrátenie všetkých trubíc v uchu a zároveň veľke "prechody" a spojenia napr s nosnimi dutinami. Myslím ze práve preto mu vadia silné zvuky. On aj telku alebo tablet pozerá na minime hlasitosti.