Skoro trojročná dcérka je na mňa veľmi navyknutá
Ahojte, za par mesiacov rodim a prvá dcéra nema ani tri roky a teraz sa dostáva do obdobia kedy iba ,,mama mama,, ,muz nebyva vôbec doma,mame problémy vo vzťahu tak radšej trávi do večera cas v práci a aj víkendy a ani v noci snami nespi ,je v obývačke. , takže som s malou iba ja a snim už nechce ani byť. Akosi si odvykla od neho.. Ked ju minule chcel uspať v noci tak plakala silno asi 20 minút a kričala ,,mama mama mama,, ze to vzdal a sla som ja. Mozno je to iba teraz sepracna úzkosť , neviem,ale on robi chybu ze snou cas netravi.. a mna to trápi skrz to ze co bude ked odidem do pôrodnice 😔 začínam mat z toho stres a mzono zbytočne ,mozno to hrabo zvládnu ale úprimne nemam v nom moc dôveru ze sa jej bude dostatočne venovať a tak. Najradšej by som ju dala k nasim ale tam nechodíme a oni su už starí a neviem,mama by mala asi veľký rešpekt a bala by da , najmä v noci lebo malá ma vyžaduje aj v noci a inak nezaspí. Proste mame naštrbeny vzťah s mužom a mam chuť rodiť doma lebo mu neverim ze sa vie postarať.ja viem asi mi úplne šibe,to su len moje myšlienky v hlave, určite to zvládneme nejako. Baby co ste boli v podobnej situácii, ako ste to zvládli a ako to dopadlo? Ako sa mám psychicky myslímukľudniť ? 😔

@elementissa presne tieto reakcie neznášam.. všade som bola, všetko som videla, všetko viem a som odborníčka na všetko a všetkých.. a najmä vidím do budúcnosti.. tvoju premúdrelú reakciu si si mohla fakt odpustiť, nakoľko vôbec nereaguje na otázky, ktoré autorka tejto diskusie položila.. ako inak, na Slovensku len súdiť..