Súkromné škôlky Petržalka

nnnuuunnn
5. jún 2018

Ahojte, viem, že tu podobné témy sú, avšak zaujímali by ma a veľmi by mi pomohli čo najaktuálnejšie informácie o súkromných školkach v Petržalke. Kde ste boli spokojní? Má škôlka vlastný dvor? Pomôžu učiteľky dieťatu s jedením, obliekaním, a môže mať prípadne aj plienky? Mám 2,5r dieťa a žiaľ ešte s týmto všetkým bojujeme. Samozrejme škôlky si obvolám a popýtam sa na to osobne, ale možno mi niekto dá dobrý tip na super škôlku, ktorú by som nemala prehliadnuť. 🙂 Ďakujem vopred za recenzie.

silvi300
15. jún 2018

@nnnuuunnn škôlka vysnívaný domov, Fedinova 🙂 Majú tam dvor, odplienkujú dieťatko a veľa sa im tam venujú 🙂

bibiana0
16. jún 2018

Ak náhodou hľadá niekto súkromnú opatrovateľku určite odporúčam pani Adiku v Petržalke.
Jej stránka s referenciami je www.zariadim.sk/andrea-aupair

betarka25
16. jún 2018

http://skolkapramienok.sk Individuálny prístup k deťom a rodičom , veľmi úzka spolupráca s rodičmi v oblasti výchovy, milé a láskavé učiteľky, veľa akcií, kvalitná strava, vlastný dvor... Je súkromná, ale je zaradená aj do siete, takže spĺňa aj všetky štandardy a normy... Veľa info je na stránke ... inak cez školský rok mávajú raz do mesiaca DOD pre rodičov z deťmi - celé dopoludnie v triede s učiteľkou a deťmi ... Hocikedy sa dá dohodnúť aj obhliadka škôlky s riaditeľkou...

betarka25
16. jún 2018

*s deťmi

elzena2
21. jún 2018

@silvi300 Vies, kolko je cena, priblizne? Aspon interval od-do, pre dieta so ziadnymi specialnymi potrebami alebo chorobami. Na stranke je "Starostlivosť o dieťa v pracovných dňoch od 07:00 do 17:00 + desiata, obed, olovrant - cena za túto službu je individuálna podľa rozsahu potrieb dieťaťa" dakujem

silvi300
21. jún 2018

@elzena2 Môj tam chodil na pol dňa, platili sme 220 eur, na celý deň sa platí 330 eur. Môj začína chodiť od septembra do Špeciálnej škôlky, bude mať v novembri 5 rokov, nerozpráva, potrebujem ho dať do špeciálnej triedy pre deti s narušenou komunikačnou schopnosťou. Ja som bola veľmi spokojná s pani učiteľkami, mali s ním veľkú trpezlivosť, venovali sa mu tam aj individuálne, kým sa ostatné deti hrali, lebo keďže on vôbec nerozpráva, nerozumel tam pani učiteľkám a nezapájal sa tam do aktivít. Ale bola som veľmi spokojná so škôlkou, aj pani riaditeľka je veľmi milá, komunikatívna, ochotná.

rainee
22. jún 2018

Ahojte,nemá niekto skúsenosť s kids paradise na vyšehradskej?

elzena2
22. jún 2018

@silvi300 dakujem

willacontella
28. jún 2018

Mozem sa spytat, ako si sa rozhodla? Riesim podobnu vec- len mladsi syn -22 mesiacov.

nnnuuunnn
autor
3. júl 2018

@willacontella Ak myslis mna, tak vyhrala CBC, ale nebola som na obhliadke inych a zatial sme nenastupili, tak neviem povedat viac, ale z uvodneho stretnutia s riaditelkou mam velmi dobry pocit.

veronikamih
24. júl 2018

Caute. Ja tiez toto riesim a hladam. Boli sme v bystraskolka.sk a veru bola som sklamana. Aj miniraj v petrzalke- mile ale nie podla mojich predstav.Stale hladame. Ak mate odporucania budem rada.

dcstvorlistok
1. aug 2018

@veronikamih a hladate len petrzalku? Ruzinov/prievoz? Mame deti z roznych casti ba ... ak by ste sa ku nam chcéli prist pozriet do stvorlistka na ul. Domove role 61😀

veronikamih
28. sep 2018

@zabcagabca unicare nie dakujem. Nevnimam pozitivne castu zmenu ucitelov.

mataskolka
2. okt 2018

Milé mamičky, od 15.oktobra sa otvaraju brany novej sukromnej skolky Škôlka pre naše deti na Žehrianskej ulici v Petrzalke.
Rada by som Vas pozvala na den otvorenych dveri - uz tuto nedelu (7.10.) Pridite sa aj so svojimi ratolestami pozriet a zabavit. A mozno Vam to pomoze pri hladani ci vybere vhodnej skolocky 🙂 Tu je pozvanie pre Vas 🙂

Milé deti, rodičia a priatelia škôlky,

srdečne vás pozývame na "Deň otvorených dverí" novo otvorenej škôlky na Žehrianskej ulici - Škôlka pre naše deti. Príďte sa pozrieť na nové priestory a porozprávať sa o fungovaní škôlky či prijímaní detí. Pre najmenších je pripravený zábavný program: skákací hrad, športové hry, triedy plné hračiek a šašo Ľuboš.

Kde: MŠ Žehrianska 6, Bratislava-Petržalka
Kedy: 7.10. nedeľa, 10,00-12,00 a 15,00-17,00
Program: o 15,30 šašo Ľuboš, prehliadka priestorov a atrakcie a hry počas celého podujatia

Všetci ste srdečne vítaní 🙂
Škôlka pre naše deti

betarka25
3. okt 2018

@mataskolka prosím Vás, je škôlka zaradená aj do siete materských škôl ?

mataskolka
4. okt 2018

@betarka25 Zdravim Tento rok sme to kvoli neskorsej kolaudacii a papierovackam nestihli. Ale kedze uz mame vsetko pripravene aj podpis starostu, tak od buduceho skolskeho roka urcite ano. Co sa tyka vzdelavania fungujeme ako by sme v sieti boli uz teraz Aj prispevok z upsvar-u je mozne si uplatnit uz teraz.

betarka25
4. okt 2018

@mataskolka Ďakujem za odpoveď, zaujímala som sa, lebo okrem toho že som matka som aj učiteľka MŠ. ;)

mataskolka
5. okt 2018

@betarka25 A hladame aj nove kvalifikovane pani ucitelky 😜

littlesunhine
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
littlesunhine
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renique
11. feb 2020

@bibiana0 prosim vas aky je tam cennik? Dakujem

bibiana0
18. feb 2020

@renique skús zavolať Adike ona ti povie. Určite budeš s ňou veľmiii spokojná

renique
19. feb 2020

@bibiana0 ktoru Adike myslis?