icon

Synček sa hrá, že je dievča

1. sep 2022

Ahojte.
Môj 5 ročný chlapček sa hrá na dievča.
Vždy som si to vysvetľovala tým, že celý čas bol so mnou doma sám, keď bol manžel v robote... Tak videl, že sa maľujem, že mám šaty a tak...
Vždy si vzal nejakú pomadu na ústa, a dával si ju, alebo si akože lakoval nechty, tváril sa, že je nevesta...
No posledná doba je horšia. Máme aj ročnú dcéru. Začal si obliekať jej sukne, začal si dávať uterák na hlavu a tvári sa že má vlasy. Alebo aj šnúrky z topánok vyberie a dá si ich na hlavu, len aby mal "dlhé vlasy"...
No ako predvčerom to bol totálny hrot. Bol sa hrať u kamarátky a prišiel domov s nalakovanymi nechtami. Hneď som mu to chcela odlakovat, ale to bol u nás boj...
Dokonca hovorí o sebe v ženskom rode. Môj manžel z toho je úplne sklamaný. Ja ho milujem a buďme ho milovať takého akým bude...
Prosím, že niesom samá a má niekto takú skúsenosť. Ďakujem ❤️

Strana
z2
bennn
10. dec 2023

a potom tu hovoríte v inom vlákne, a po tisícoch na facebooku, že je to choroba, a chlap je vždy len chlap a žena vždy len žena. Že možnosť zmeny pohlavia, nie je potrebná a je zo zvrátenosť a nemá sa to nikomu cpať a deťom už vôbec nie atď atď. ...

Možno práve pre toto dieťa to bude v 18tke vykúpením.

sojorez
Autor odpoveď zmazal
zara1357
12. dec 2023

V 5 rokoch deti neriešia sexuálnu orientáciu a ani nemôžeš dopredu vedieť, ako bude orientovaný.
Bol stebou doma, tak má matku ako vzor, určite sa pozeral na teba, ako si lakuješ nechty, maluješ. A určite sa v škôlke hrá s dievčatami. Takže jemu sa to páči, že je ako mamička, alebo tie kamarátky. Povedz manželovi nech si kúpi pod stromček sadu náradia, takú istú nech kúpi aj synovi, objednaj stolík a môžu spolu montovať(Brio ma krásne náradie)uvidíš že malému sa zase zapáči že je s tatinkom robotníček a bude ti doma opravovať nábytok.
Tým som chcela povedat, deti sledujú nás rodičov a kopírujú , v škôlke sa bežne chlapci hrajú s kočíkom a bábikou a dievčatá s autodráhou .

jankaconkova
12. dec 2023

@zara1357 áno viem všetko aj ja si to myslím ale to je toho veľa keby to bolo len to že sa hrá s dievčatami ale je toho oveľa viac nedá sa mi to tu všetko pisat niektoré veci sú mi dosť čudné čo robí a mám kamaráta geja a robím presne to isté čo môj syn v detstve 😫😭

Strana
z2