Tipy na vhodný darček pre učiteľky v škôlke
Ahojte syn je v škôlke prvý rok a chcem sa spýtať vo davate vy učiteľkám videla som veľa na nete káva,zrkadielka ,náušnice,kvety ….
Mne sa veľmi páčia kvety ja osobne milujem ale keď kukam ceny za ozdobenu ružu neviem či radšej nekúpim niečo iné čo aj využijú
U nas sa v skolke nenosilo na konci rkao max 2 ja 3ja dali. Moje sme davali na den ucitelov a ked mali narodky meniny
Ja kupujem med a caj
Ja som kupila knihu, ale to uz bol koniec skolky. Spievankovo: spevnicek a druhej Tajnu zahradu. Teraz dostanu pralinky 👍🏻
kvet alebo čokoládu... si myslím že to stačí.
Ja som vzala maleho do kvetinárstva a každej učiteľke mohol vybrať kvet aký chcel, bez masli a zeleného. Maju v skolke 4 skupiny, no vedia zastavovať a vonku dávajú pozor všetky. A tak sme kúpili pre všetky pani učiteľky aj pre riaditeľku. Oni to nečakali, boli milo prekvapene. Tento rok to budem robiť rovnako.
Moja švagriná je učiteľka a hovorí, že najhoršie darčeky sú perá, hrnčeky, bižutéria a kozmetika. Tam sa len ťažko trafis do vkusu a keby to každý dával, tak učitelia toho majú extrémne, ale extrémne veľa. Najlepšie je to, čo spotrebujú - čokolády, bonboniéra, čaj, med, džem atď. Švagriná to rozdáva v celej rodine. Najčastejšie bonboniery 😄
Za mna napr nejaku zaujimavu detsku knizku, to vie potom vyuzit. Tiez dobre su nejake zalozky, kupon napr na 20 eur do papiernictva, alebo takeho ako Tedi. Lebo tam vacsina ucitelov nakupi nejake veci pouzitelne aj v praci.
U nás sa nosí buď kvet alebo niečo čo sa dá zjesť. Tento rok odnesie čokoládu.

Najlepsi darček: kvet + niečo sa dá zjesť alebo vypiť
Žiadne šatky, hrnčeky, mydlove kyticky, albumy, vyšívané blbosti …