Trojročné dieťa sa pocikáva počas spánku v škôlke

timotejka13
15. nov 2013

Ahojte moja kamarátka má dcéru mala 3 roky chodí do škôlky a začala sa tam pocikavať v spánku. Aj ju dajú predtým vycikať aj tak sa to stáva už skoro každý deň, učiteľka že už krútila hlavou že zas je pocikana, pritom doma sa jej to nestáva a moč má v poriadku. Nemôže to byť nejaký stres zo škôlky? Stretli ste sa niekto s tým?

zuzkaanicka
15. nov 2013

@timotejka13 Moze to byt stres a moze to byt aj tak, ze mala si posedi na zachodiku a nevycika sa (mozno sa uz ponahla na rozpravku pred spanim, mozno je unavena, moznosti je viac) ... takze aj to treba skontrolovat, ci sa isto vycika 😉

ollynka
15. nov 2013

určite stres zo škôlky a zrejme aj z neakej učiteľky.Možno sa bojí chuďatko aj vypýtať z postielky,že chce cikať.ja som chvílu zastupovala v škôlke a riaditeľka zakazovala deťom aby chodili cikať,keď už ležia v postielkach.

leuska35
21. nov 2017

Ahojte presne toto iste aj moja dcerka v skolke sa pocikava v poludnajsom spanku uz som z toho zufala aj s ucitelkou som to riesila ze ju daju vicikat tak ja potom nechapem.

martina9999
15. dec 2017

@leuska35 a ako to u vas pokracuje? u nas tiez sa pocikava ked spi cez obed, je este malinky 2r4m, chodi do jasliciek uz rok a pol teraz 4m bez plienky, zo zaciatku bola nehoda sem tam a teraz 5x nehoda 5x ok 5x nehoda, ja to nechapem. skusala som aj mozne aj nemozne, mna to stresuje uz dost, asi to maly uz aj citi. lebo ja nechcem aby mu dali plienku, ale zas nechcem aby bol mokry..

leuska35
15. dec 2017

V skolke jej davali vela pit tak jej obmedzili pitie pred obedom a uz je to ok