Učiteľka MŠ pije
Ahojte, neviem ani ako začať túto tému. No jednoducho včera po vyzdvihnutí dieťaťa zo škôlky som bola nakúpiť a v obchode sme stretli pani učiteľku zo škôlky, akurát si nakladala do košíka rum. Ma skoro porazilo. Ešte som sa jej spýtala že či ide niekde gratulovať ale ona že nie, že si idú robiť pekný večer s priateľom.... Keby to bolo nejaké pivo alebo víno tak ešte ok nejako to vezmem, ale ten rum ma fakt dosť nechutne prekvapil a mám dosť zlý pocit z toho že taký človek čo pije tvrdé učí moje dieťa. Stretli ste sa s niečím takým aj vy? Ako by ste reagovali na mojom mieste?
Autorka, keď budeš preverovať tú novú škôlku pre svoje dieťa, nezabudni trvať na tom, aby sa pred tebou učiteľky vyzliekli minimálne do spodného prádla, aby si mohla skontrolovať to tetovanie. A neviem, či existuje niečo, čo dokáže zistiť napríklad v pondelok zbytkový alkohol z piatku, ale ak áno, odporúčam si to zohnať tiež. Ako inak chceš zabezpečiť svojmu dieťaťu adekvátnu starostlivosť?!
Mimochodom, už teraz mi je ľúto, čo vyrastie z tvojho dietata ..
@h2 bude hladat taku ktoru prevadzkuje nejaka rehola - 🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Clovek aby sa bal kupit aj alkohol, hned z teba urobia alkoholika 🤦🏻♀️
A o tetovani ani nehovorim.
A sexovať môžeme??? Žijeme na malej dedine s jedným obchodom, predavačky sú matky deti MŠ až ZŠ. A raz muž zo srandy kúpil tri krabičky kondómov, že ako sa budú tváriť 😂.
Tak buď som zodpovedná v počatí, nenásytná nymfa alebo chudera, ktorú podvádza muž - podľa typu rodiča.
K téme, ak máš, autorka, podozrenie, že je učiteľka v čase pracovnej doby pod parou, rieš to s vedením.
@megan777 no ved o to ide. Nikdy nesud knihu podla obalu
@rakywanda by sa dcerke navysvetlovala co to mate v kosiku 😂
@prasiatko30 pri cirkevnej škôlke by som sa bála uplne iných veci ako piatkovej fľaše rumu
necitam to cele, lebo si v duchu opakujem: prosim, nech je toto troll...
@duduska25 tak tak, ako som pisala v inom komentari, tak ked som ucila som bola viac unavena z rodičov ako z deti... A to som mala stredoskolakov....
Mila autorka a o akých hodnotach hovoris??? Lebo ukazujes len to, ako posudzujes a sudis človeka na zaklade svojich domnienok a moralizujes pritom 💩 o učiteľke vieš. A uprimne, keby sa v tom nájdem na mieste učiteľky riešim to trestnopravne za ohováranie. Ty si neuvedomuješ, že na zaklade svojich domnienok jej môžeš ublížiť??
Tak ked nestaci rum v kosiku tak ju este potetujes? Len aby bolo viac hejtu? No co este pridas? Lesba nemoze byt lebo uz si napisala ze "vecer s priatelom" ale este by mohla mat kruhy v usiach a marisku by si mohla dat, pripadne v tom tetovani by mohla mat A.C.A.B. alebo modernejsie 1.3.1.2. 😁
Preboha, to snáď nemyslíš vážne??? Tak dcérku vezmi zo škôlky, daj výpoveď a staraj sa o ňu doma. To bude asi najlepšie... Ktovie, či je pani učiteľka spokojná s tvojim výzorom... A navyše, zato ze kúpila rum neznamená, že pije viac ako ktokoľvek iný.... Ja nemám slov. Aké sú už niektoré matky precitlivele...
@sialenaveronika podľa mna nemôže zmazať, admin je predsa platený za takéto srandy. Inokedy by uz dávno bol aj nadpis opravený na nieco uplne ine. Tot bude trollik
@kleopatra114 hej bude si uchlipksvat v škôlke možno aj deti ponúkne😛
Tak ty si riadny suterén.
Hlasim sa 🙋 Moje dieta ma v skolke potetovanu ucitelku. Ja len dufam, ze sa mi dieta neda na drogy kvoli tomu 😄
Som zvedavá,ak si si to ovšem všetko nevymyslela,ako to chces riešiť a všetky čakáme na pondelok čo sem tresneš.😘Predpoklad je,že ako taký malý zlobivý riťolezný neslušný had sa votrieš riaditeľke do kanclu a riťolezne neslušne nabonzuješ,čo za človeka majú v kolektíve. Ja dúfam,že ti rýchlo poradia preradenie dieťaťa.. Aby s tebou nikto nemusel prísť do kontaktu.
Prosím vás to za to že je učiteľka a učí vaše dieťa, nemôže mať svoj súkromný život? Žasnem z tohto čo tu píšete...... Viete čo, u nás v obci by ste to asi neprežili, kto učí v našej škôlke , mladé baby, sú z okolia, všetci sa tu poznáme, takže vieme kto čo a ako a teda tam majú podaktore svoj život bujary..... Ale v živote sa nestalo, že by si dovolili byť opite v práci, nedajbože by zanedbali deti, prosím vás trošku oddelujte pracovný život od súkromného, na ten má nárok každý, už nech je akýkoľvek......
Ja pevne verím, že toto je vymyslená téma. Lebo inak platí, že si iba povrchná osoba, ktorá vidí len očami a nepozná nijaké hodnoty, len tie, ktoré sú zjavné - očami viditeľné. Okrem toho si nevychovaná a vlezlá. Naozaj by ma nenapadlo obťažovať ľudí v obchode v čase voľna. Je mi ťa veľmi ľúto, najmä preto, lebo tebe to nikdy nedôjde.
baby, je to troll 100%
Mala ťa tou fľašou ovaliť, nech ti vyčistí čakry a naštartuje auru
Moja obvodná lekárka ma tetovanie a 70% tela, a ešte aj fajčí... 😂
Na margo toho tetovania...
Blbé ze?
A mozno sla len piect a tebe to povedala len aby ta nasrala, ze ta do toho nic nie je co ide robit so svojim nakupom.. 🙂 ak si teda jedna z tych rodicov co tym ucitelkam daju viac zabrat ako deti..
Asi by mal teba lepšie sledovať tvoj zamestnávateľ, či nie si na hlavu.
@viky173 samozrejme, že je 👍

@anonymous87 to mate pravdu ,moze aj potetovana mat dobre srdiecko to je fakt.