icon

Veríte učiteľkám v škôlke?

dominikamacakova
30. okt 2022

Včera som nemohla spať a vybehlo na mňa jedno video z ktorého mi bolo zle. Ako učiteľka neskutočným spôsobom straší deti v škôlke s maskou vreskota a ďalšia na tom smiala. Keď som to videla tak mi začalo biť srdce a normálne som si musela sadnúť a predýchavať. Neviem si predstaviť čo museli tie deti prežívať. A potom daj dieťa do škôlky 😩 pripájam aj link ak si chce niekto pozrieť https://fb.watch/gtWCCp_iGM/

gertrudaosem
30. okt 2022

@angel993 ty si videla ako učiteľka bila deti po zadku? Otázka, kde bývaš a v ktorom roku sa nachádzaš. Už aj keby bola niektorá tak mimo, čo pochybujem, keďže sa to nesmie, prečo by to robila pred tebou? A ešte prvý deň ich bili 👍 .. a ti nejaka kovbojka či čo?

zuzanockamt
30. okt 2022

@gertrudaosem dieťa sa môže vzdelávať doma do ukončenia ZŠ, ak majú rodičia garanta

dominikamacakova
autor
30. okt 2022

@nikpa nepôjdu do škôlky 😜 dúfam

kikushaa
30. okt 2022

Verim, preco by som neverila. Obe su fajn a nemaju problem komunikovat s rodicom

dominikamacakova
autor
30. okt 2022

@bimbambom myslíš si, že rodičia o tom dopredu vedeli a súhlasili? Teraz hovorím konkrétne o tomto videu...ja som sa pýtala či rodičia veria učiteľom, že im nerobia rôzne traumy, alebo je ich správanie podľa predstáv keď nie sú prítomní

angel993
30. okt 2022

@gertrudaosem áno videla som to. Vedľa škôlky máme lekárku, akurát sme išli na poradňu. Učiteľka ma nevidela, keďže bola chrbtom ku mne a my za plotom a ona ťahala dieťa za ruku a bila ho. Keď ho dotiahla dnu išla rovnakým spôsobom po ďalšie. Ďalšia učiteľka dnu zdrapila dieťa a ťahala ho do triedy. Ako ja na jednej strane chápem že začiatok škôlky je ťažký ale mali by tie učiteľky mať aj iné spôsoby ako dostať dieťa dnu.

angel993
30. okt 2022

@gertrudaosem a vieš koľko vecí sa v škôlke nesmie a robia to učiteľky?

bimbambom
30. okt 2022

@dominikamacakova veď stačí rozmýšľať , pozrieť kalendár , pýtať sa. Ako ja nerozumiem tej móde robiť za každú cenu aféru z ničoho, namierenú proti učiteľom .
Už mám pocit , že na tejto stránke o učiteľoch nikto nikdy nič pekné nenapíše .

danica2711
30. okt 2022

@dominikamacakova no tak teraz kvôli nejakému videu, ktoré vzniklo bohvieako, odsúď učiteľky a škôlky všeobecne a pototo sa od strachu...ty sa vôbec nejako bojíš skoro všetkého, ak takto vychováš aj svoje deti, tak tie by nejaký haloweensky žartík v škôlke ozaj nezvládli

zuzanockamt
30. okt 2022

@bimbambom Presne tak, posledné roky na tejto stránke sú samé hejty o učiteľoch, nikde som toho toľko nečítala.

dominikamacakova
autor
30. okt 2022

@danica2711 rodičia na tie učiteľky podali hromadné trestné oznámenie. Ale keby sa to stalo na Slovensku, súdiac podľa niektorých komentárov, tak by len mávli rukou, že veď čo, stalo sa, bola to sranda. A mám úplne dosť z tvojej vety "video, ktoré bohvieako vzniklo" a "Halloweensky žartík"😀

bimbambom
30. okt 2022

@dominikamacakova opýtam sa takto. Si veriaca a preto ti to vadí ? Považuješ to za sviatok temna a deštrukciu ?

dominikamacakova
autor
30. okt 2022

@bimbambom prosím? My máme doma tiež haloweensku výzdobu a malé majú aj kostýmy. Primerané veku a nestraším ich

angel993
30. okt 2022

@danica2711 toto nebol žiadny haloweensky žartík

maribell
30. okt 2022

@bimbambom prosím ťa povedz, že si robíš srandu 👀 ja nie som ani veriaca a ani nepovažujem Halloween za sviatok temna (Halloween mi vôbec nevadí), ale to čo je na videu by nebolo v pohode ani počas Halloweenu. Sama som učiteľka, čiže ja sa do učiteľov nebudem obúvať a robiť zo všetkého aféru, ale to čo robila tá učiteľka je čisté psycho... Tie deti sú úplne maličké, oni sotva pochopia nejakú pointu Halloweenu. Keď už chceli niečo tematické robiť tak primerane veku pre pána 🤦🤦.

bimbambom
30. okt 2022

@dominikamacakova
@maribell ženy kľud prosím !!!!!! No ja som si to video nepozrela , ani si ho nepozriem .
Len som sa OPÝTALA ! Sama tento deň neuznávam , príde mi to ako pomerne trápna záležitosť na naše pomery , nemām výzdobu , neprezliekam sa do kostýmov atď .

simona20201309
30. okt 2022

@bimbambom sú deti, ktoré od narodenia pozerajú horory s rodičmi a sú deti, ktoré sa boja aj krtka. Keby moje dieťa strasila učiteľka v školke ako ježibaba, bola by som ešte v ten večer v hlavných správach za útok na verejného cinitela. Neviem, či si bola vtedy prítomná alebo nie, ale ak áno tak si rovnako šialená ako dotyčné na videu.
Mali by ste obidve okamžite dat výpoveď v práci a hľadať si prácu za barom....

bimbambom
30. okt 2022

@simona20201309 nie , ja som prítomná nebola , bola som so svojou triedou. A k ostatnému sa vyjadrovať nebudem 🙂
Ale toto je presne to , aféra z ničoho , už som aj šialená. Pritom som jasne napísala , že tento sviatok neuznávam , kostýmy ani nič podobné . Ale raz darmo , nenávisť je tu evidentne veľmi silná .....

simona20201309
30. okt 2022

@bimbambom ,,Moja kolegyňa strašila detí ako ježibaba . Deti vtešťali , pišťali a dobrý mesiac som od nich nepočúvala nič iné ako kedy príde ježibaba ."
A toto napíše učiteľka.... tak po dnešku už aj ja prestávam veriť ucitelkam!

bimbambom
30. okt 2022

@simona20201309 no áno , kolegyňa deti strašila , ja som bola so svojou triedou . Deti to chceli zas . Ja som ako mala urobiť čo ?

simona20201309
30. okt 2022

@bimbambom som učiteľka v MS vyše 15r, aj matka troch detí, nikdy v živote by ma nenapadlo zastrasovat detí, navyše tak aby vrieskali a pistali a mesiac kvôli tomu pravdepodobne mali aj nočné desy.
Takže ak toto považuješ za pohodu a prehananie, tak si jedna z tých, ktorým sa môžme my ostatne poďakovať za taký status, aký mame.
Dakujeme!

bimbambom
30. okt 2022

@simona20201309 nikde som nenapísala , že toto SCHVAĽUJEM ! NIKDE !

simona20201309
30. okt 2022

@bimbambom aha, že sa smiali hej? Ok nemám viac co k tejto téme prispieť.

bimbambom
30. okt 2022

@simona20201309 ale ja som bola so svojou triedou . Len som to počula. Ja som ju neprosila aby to robila , ani som sa nezúčastnila , nenatáčala a hned tu ataky a urážky .

dominikamacakova
autor
30. okt 2022

@bimbambom a informovala si rodičov?

bimbambom
30. okt 2022

@dominikamacakova ale veď ja som len obyčajný šialenec , čo má ísť robiť za bar 🤷

maribell
30. okt 2022

@bimbambom ja som napríklad nepísala na tú ježibabu (to som predtým nečítala) ale toto:" ja nerozumiem tej móde robiť za každú cenu aféru z ničoho, namierenú proti učiteľom". Tu nejde o žiadnu aféru namierenú voči učiteľom, ale voči evidentne narušenej žene, ktorá sa žiaľ ocitla v MŠ. V tom videu nejde o žiadny Halloweensky žartík, ako tu niekto písal. Kto toto považuje za žartík nemôže byť psychicky v poriadku. Si učiteľka, takže verím, že keby si to video pozrieš, tak by si bola rovnako šokovaná ako my.

oblecenie99
30. okt 2022

Áno, verím, a keďže nemám na to ani financie a ani vôľu, aby som s dieťaťom zostala doma do jeho 18 tky, tak musím veriť osobám, ktoré ho maju má starosti v jasličkách, škôlke, škole, v družine, na kružku, doučovaní, plaveckom, lyžiarskom, tréningu, v zdravotníckom zariadení, či práve šoférujú dopravný prostriedok, v ktorom sa vezie. Minimum, čo môžem urobiť je preverovat, pokiaľ je to možné.
Halloween mám rada od detstva, myslím si, že je súčasťou aj našej kultúry, mala som rada film Hokus pokus či ten s Olsenkami (tieto už pre školákov), ale v takej normálnej "odtiaľ potiaľ" miere.. práve dnes na mňa vybehla fotka mojej známej, ona a jej malà (nemá ešte tri roky) mali kostým čarodejnice, jej manžel nejakú masku klauna a biely plášť pofŕkaný červenou farbou s cervenou motorovou pílou v ruke, tak tu už ťukám na čelo, pri všetkej úcte, keby takto niekto chodil pred dieťaťom v bežný deň, kedy sa nedá vyhovorit na "sviatok a srandu", tak by to už bolo pomaly na sociálku..

simona20201309
30. okt 2022

@bimbambom pisala som AK si bola prítomná... písala si, že si tam nebola. Ok? Ale áno žena ktorá straší deti prezlecena za ježibabu tak ze deti vrestia, nepatrí do MS, ani vôbec k deťom. Takto nech si vystraja a straší niekde za pultom. Co je na tom urazanie? Nebuď vztahovacna. Napísala si niečo, co je nepripustne. Sú tu matky malých detí. Ver ze ani jedna by nebola nadšená, keby jej dieťa zaspavalo s plačom, že sa bojí jezibaby. Konkrétne moje dieťa sa bojí aj krtka a plače keď vidí v rozprávke, že niekto spadne alebo je smutný. Taka jezibaba v MS by nám zabezpecila poriadne traumy. A verím, že takých deti je viac, či nevyrastaju na monsterkach a nemajú radi strašidlá..

lenqua_12325
30. okt 2022

Keď som bola dieťa, tiež nás učiteľka v škôlke strašila. Mala ale masku čerta. Keď deti nechceli spať, nabehol čert. Stále si pamätám, ako šialene som sa bála a veľa vecí zanechalo následky žiaľ. A to bolo v škôlke na Slovensku a tá žena učí stále. A nie, rodičom to nikto nepovedal, len jedne chlapec sa pocikal a ešte sa mu smiala celá škôlka, lebo fuuuuj taký veľký sa pocikal.