Vie si váš 3 ročný chlapec obliecť pančušky?
Ahojte baby, chcela by som sa popýtať mamičiek hlavne chlapcov okolo 3-rokov, či si ich poklady vedia obliecť sami pančušky a aké pančušky kupujete, aby sa to dalo dobre obliekať...včera som mala rozhovor s našou pani učiteľkou v škôlke o tom, čo všetko môj syn nevie a ostala som jemne zaskočená...hlavne vetou: "aby sa mu neskôr detičky neposmievali, keď niečo nebude vedieť". Čo si o tom myslíte?
Moj syn mal 2 roky ked isiel do skolky v skolke ho naucili ako si pancuchy obliakat.. teray ma tri . rano sa budi sam. vie co si ma obliect. Obliekanie pancuch mu ide lavov zadnov
u nas v kosiciach je obcas v zime aj -20. skolku mame dost daleko a musim 4km kazde rano chodit peso. preto tu aj chlapci nosia pancuchy.
Môj nosí také tenké tepláčky namiesto pančúch ( v jeseni predávajú v Kik), na to v zime oteplovačky, v jeseni hrubšie tepláky, v škôlke vyzlečieme vrch a behá v tých tenkých. Má 5 rokov, pančuchy si obliecť nevie. A ani sa to nepotrebuje učiť.
ved o chvilu bude chodit do skoly a on si nevie obliect pancuchy?
v školke sa to odnaučí od ostatnych deti moj vnuk si ani ponozky nevie obliect, ucí ho to mama ale ked dieta nechce tak to neurobi a to iste to je aj s rečou deti sa ucia od inych deti
@0907181056 Nepotrebuje to. Pančuchy nenosí a ani v živote nebude nosiť. Keď bude chladno, bude nosiť spodky. Vedieť si obliecť pančuchy nie je potrebná životná zručnosť pre chlapca.
Pondla mna je lebo clovek nikdy nevie co sa moze stat

urcite nevie a nastastie nemusim riesit, kedze tu v Kanade nosia pancusky iba dievcata 🙂