icon

Vrátia sa peniaze za nevyužité obedy v škôlke?

baskica
7. júl 2025

Ahojte len tak pre info ak sme v juni tri tyzdne neboli v skolke tak sa nam tie peniazky vratia na ucet alebo sa to prenasa do dalsieho skolskeho roka? A ak sa vracia kedy asi aby som vedela skontrolovat lebo ani si nepamatam ci moj alebo manzelov ucet som tam zadaval😀Boli sme prvy rok v skolke tak ani neviem ako to funguje.dakujem

gab1sol
7. júl 2025

@baskica zavolaj do školskej jedálne, ako to máte. Nie je všeobecné pravidlo, ako to má byť. Ja som si len raz vyžiadala vrátiť ma účet.

13uzivatelka11
7. júl 2025

Každá škôlka to má inak, nám sa to odpočíta a budúci mesiac platíme menej

viestta
7. júl 2025

Vracali az ked koncil v skolke, dohodli sme sa, ze na ucet poslu a poslali v septembri, lebo este v auguste do skolky chodil

biba_18
7. júl 2025
@viestta

Vracali az ked koncil v skolke, dohodli sme sa, ze na ucet poslu a poslali v septembri, lebo este v auguste do skolky chodil

tiež sme to mali ako @viestta - ale kamoške vracali každý rok na konci (ale to zas neviem či ona žiadala alebo tak mali v škôlke)...

maranco
7. júl 2025

@baskica ak by to bola súkromná škôlka tak má nevýhodu že s vrátených peňazí musí zaplatiť navyše transakčnú daň, tak lacnejšie vyjde ak to presunú do ďalšieho školského roka

pe_mi
7. júl 2025

@baskica ahoj,nám vracali zo školy minulý týždeň.zo škôlky ešte čakám, ale každý rok prišiel preplatok za škôlku cez letné prazdniny

letfenixa
7. júl 2025

Kým bol syn v škôlke, vždy to ostávalo do ďalšieho šk.roka. Keď škôlku skončil, prekvapilo ma, že sa od nás čakalo, že zvyšné peniaze škôlke prenechame.