icon

Výsev, krorý sa niekoľkokrát za deň objaví zmizne a zase sa objaví

janulkaa82
2. dec 2017

Prosim poradte mi, 3.5 rocny sa vcera vecer silno vysypal na tvari, dali sme studene obklady,preslo to. Celu noc nic ani rano. Na ranajky iba lupovy caj a suchy rozek. Okolo obeda zase na roznych castiach tela. Potreli smd fenistilom, po par min preslo. A takyo to bolo niekolko krat za den. Raz viacej,sj ako dlan, raz menej. No zaujimave se sa mu objsvi a zachvilu zmizne a zachvily zase inde. Prach som nemenila, nejedol nic tropicke, ani nic nove. Poradte prosim

Výsev, krorý sa niekoľkokrát za deň objaví zmizne a zase sa objavíVýsev, krorý sa niekoľkokrát za deň objaví zmizne a zase sa objavíVýsev, krorý sa niekoľkokrát za deň objaví zmizne a zase sa objaví
Strana
z2
zutera
2. dec 2017

Mě takto začala histaminova intolerance

janulkaa82
autor
2. dec 2017

Ufff. A tiez vysev z nicoho nic?

hruskoval
2. dec 2017

To je zihlavka, moja dcéra to mávala keď bola Menšia väčšinou takto reagovala na zvýšenú dávku vit.C a raz sa to stalo aj po nejakom ovocí

janulkaa82
autor
2. dec 2017

Syn praveze mi ziadne ovocie okrem banana nezje, no spapa aspon presnedavky. C vitamin momentalne davam preventivne pri tomto pocasi. Ale to aj inokedy.

janulkaa82
autor
2. dec 2017

@zutera

@hruskoval Velmi dakujem vam za vase nazory

badimeria
2. dec 2017

Známej dcérka sa tiež takto mesiac. Vkuse vyhadzovala bola na alergologii kade tade až nakoniec jej zistili parazity preliečili a bolo po žihľavke.Brali jej stolicu a zlep z konečníka viac dni po sebe

janulkaa82
autor
2. dec 2017

@badimeria dakujem aj tebe za nazor. Tak zrejme zajtra nemusim utekat na pohotovost ak by neprisli dalsie komplikacie, co dufam,ze nebudu. Ale hned v pondelok rano pojdem tiez k nasej obvodnej, som zvedava.

el74
2. dec 2017

Nemali ste rotavirus? Bolenie brucha, hnacky?

janulkaa82
autor
2. dec 2017

Hnacky nie,ani na brusko ani nanic ine sa nestazuje, nic ho nebolka. Iba obas ukaze na tie fliaciky,ze ho svrbia

hradnapani
2. dec 2017

@janulkaa82 to je urcite koprivka/ zihlavka. Staci fenistil zatial, ale je potrebne zistit pricinu. niekto ju ma z chladu, dalsi z alergie na jedlo, iny z prasku na pranie...
ak by mal problem s dychanim, tak hned na pohotovost.

janulkaa82
autor
2. dec 2017

@hradnapani dakujem. Fenistil davam kvapky rano a vecer. Fliaciky potierame este fenistil gelom. Snad mate pravdu a prejde to

hradnapani
2. dec 2017

@janulkaa82 urcite to prejde, fenistil pomoze. Ale zjavit sa to moze opat, takze nejake testy alebo odber krvi asi budu namieste.

janulkaa82
autor
2. dec 2017

@hradnapani dakujem

bibistec
3. dec 2017

Tiez ma napadla hit

kamajka
3. dec 2017

@janulkaa82
A piata alebo siesta choroba by to nemohla byt? Moj syn to mal pred 6 rokmi, konkretne piatu chorobu. Ten vysev sa mu objavil, zmizol a tak dookola. Trvalo to vyse tyzdna kym ustupilo. Aj teploty mal pri tom.

kamajka
3. dec 2017

@janulkaa82 teploty sa pridali az potom, priznaky vo opakujes s tym miznutim a znovuobjavovanim by sedeli

janulkaa82
autor
3. dec 2017

@kamajka dakujem ti. No uz sme vraj prekonali piatu alebo siestu chorobu ked mal 2roky. Ale to my vtedy vyzeralo inak. Uz som z toho hotova. Noci lepsie, no dnes papal iba kukuricne keksy a cistu vodu, no vyhodil sa i tak. No dakujem za radu

janulkaa82
autor
3. dec 2017

@bibistec ahoj. Dakujem. HIT joj toho sa bojim.... uvidim co povie zajtra doktorka, urcir s nim pojdem. Dufam,ze do zajtra to nezhorsi moc

zutera
3. dec 2017

@janulkaa82 ano,z ničoho nič jsem se vyhazela,než jsem prišla k doktorce bylo po vysevu a druhý deň znovu.Po delší dobe u mě začali hrozné hnačky a zjistili mě histaminovou.Dnes pri trošku omezeni v pohode zvládam 😉

janulkaa82
autor
3. dec 2017

@zutera presne ako pisete, chvilku to ma,chvilku nie. Joooj, toho HIT sa bojim.. ved ma este len 3,5r. A to zistia z rozboru a vysetrenia krvi, alebo len na alergologii?

zutera
3. dec 2017

@janulkaa82 áno,na alergologii z krvy

bibistec
3. dec 2017

@janulkaa82 ved pozri ktore veci kolko histaminu obsahuju a kontroluj v strave aspon uvidis ci sa mezlepsi

zutera
3. dec 2017

@bibistec pravda,na začatek vyluč rajcata,jablká, kurací mäso,hrozno -to jsou potraviny s vysokým obsahom histaminova a uvidíš, časem by se zjistilo čo mu děla zle

biokozmetika
3. dec 2017

je to žihľavka. dcérka to zvykla tiež mávať a cez deň párkrát zmizlo a objavilo sa znova...pomaličky z toho vyrástla a teraz sa jej to objaví málokedy. keď to mala a svrbelo ju tak som jej to natierala krémikom s bambuckým maslom a svrbelo ju to menej a potom samé zmizlo. my sme ani fenistil nedávali. najhoršie to mala po mucosolvane a to nám dr. odporúčila takú vodičku (netuším ako sa volala) ale na vypitie nie na potieranie.

el74
3. dec 2017

Aj na zimu to moze byt reakcia.

sy_13
3. dec 2017

@janulkaa82 určite žihľavka

piacere
Autor odpoveď zmazal
katarinamarkova
3. dec 2017

@janulkaa82
nie je v kontakte s nejakým zvieratkom?
vitamíny?
čaje?
bylinky?
med?
citron?

ten lipový čaj pil aj dnes?
ten c vit mu dávaš denne?

babatkoo
3. dec 2017

Je to zihlavka - alergicka reakcia. U mna kontaktna alergia psie sliny. Ak ma olizne pes do 2 sekund to ma na kozi.

Strana
z2