Začíname so škôlkou od septembra 2012
Ahojte maminky, ja viem, že je tu toho už dosť popísané, ale bola by som rada, keby sme sa tu stretli maminky detičiek, ktoré idú do škôlky od septembra 2012 aby sme si tu mohli pokecať o radostiach a starostiach našich škôlkárov 🙂 alebo len tak keď nám bude dlho 😉....teším sa na vás 🙂
tak my pomaly,ale snad isto zaciname kakat do nocnika,uz sa nam to par krat podarilo,sice si stale pyta plienku,ale uz nepovolim....vykaka sice malicko,len take bobiky aj na 3 krat,ale verim,ze to potrebuje cas a rozbehne sa to.....keby to je na muzikovi,plienku by dostal hned,ale ved naucit sa to raz bude musiet a zbytocne to natahovat...treba len vydrzat.... 😒
ahojky,
tak aj my sa pripajame...od septembra ideme do skolky 😉
zatial to velmi nepreberame, iba ked ideme do obchodu, ten je po ceste do skolky, tak sa snazim malej rozpravat, ze to je jej skolka a ze im postavili nove ihrisko, ze tam sa bude hrat s detickami...
tak uvidime v septembri.... 😎
@nataly160 Jurajovi je jedno on by šiel aj s cigánmi železo zbierať 😅 on sa vraj teši ale že pani učiteľky on poslúchať nebude 😕 tak sa teším teda aj ja... 😅 Budú teda asi otvárať tie dve triedy keď nám ich zobrali a vy ste si boli pre to rozhodnutie osobne alebo vám to prišlo poštou?
@pavlinka_jurko volala mi že si máme po to prísť, ja som strašne zvedavá ako on tam bude...
mne odkázala po svokre 😕 no veď aj ja som zvedavá. On doma chvíľu neposedí, s jedlom ho naháňam, s cudzími ľuďmi je najväčší kámoš a ústa sa mu nezatvoria kým v noci nezaspí. Tebe ešte spí cez deň?
@keenfan
@michaelka5
@pavlinka_jurko ahojte tak vás tu vítam 😉
@nataly160 u nás je to tak, že on by bol zase najradšej keby som s bola doma ja 😉 , aby som nechodila do robotky, aby som s ním bola celý deň .....ak bude po mne tak to bude s plačom ☹ ....my síce chodíme medzi deti do centra, aj na dvore sa hneď s deťmi skamaráti, ale kontroluje či som sa mu náhodou nestratila...ak má náhodou nevie nájsť tak preruší veškerú činnosť a kým ma nezaregistruje tak nepokračuje ako náhle potvrdí moju prítomnosť tak jedeme dál 😀 tak uvidíme ako to bude.. 😒
ahojky,
takze dnes som nechala malu samu 1 hodku ,, v skolke,,
musela som ist do banky a kedze tam nechcela obsediet a behala, tak mi ta pani pri okienku ,,poradila,, ze tu v shopping centre je ,,skolka,, radi vam ju postrazia 😀
beru tam deticky az od 3 rokov, ale moja mala je vysoka a vyzera ako 3,5 r takze problem nebol.
tu babu to vlastne ani poriadne nezaujimalo...
ked som sa vratila, tak mala ani nechcela ist prec, musela som jej slubit, ze si pojdeme kupit dzusik a cucu 😀
tak si myslim, ze skolku zvladneme 😉
no dnes na piesku nam Matej chcel lopatou zmlatit chlapceka, co si chcel vziat jeho auticko...fuha, myslim ze budem chodit na pokec do skolky velmi casto...☹ (vysvetlovanie a trestanie akosi mina ucinku)
@babu9 ďakujem 🙂
@babu9 juuuj,aky super predlzeny vikendik,grilovacku by som brala aj ja,snad sa nam buduci tyzden podari,mame ist ku kamosom,aj prespat u nic,tak ak bude pekne,bude aj grilovacka.... 😎 😎 😎
My sa pomaly zaciname oducat od nocnej plienky.....dam mu ju,ale pekne sa pyta,aj ked sme uz v posteli,doteraz sa nepytal a ciakl do nej(priznam sa,ze aj z nasej pohodlnosti).....a dnes do rana pekne sucha plienka....tak uvidime,keby to islo takto dalej... 🙂
Ahojte, aj náš drobček ide od septembra do škôlky, len cez leto musíme zvládnuť "pýtanie" sa va záchod, keďže to je podmienka na prijatie do škôlky. 😝
tak,prva noc bez plienky a bez nehody uspesne za anmi... 😵 😵 😵 😵 tesiiim....
@klauduska tak čo opekačka, grilovačka u známych vyšla?.....u nás to bolo super , ale drobček si nechcel opekať špekáčik ale len rožtek 😀 , že on špekáčik nechce...jemu keď niečo nelahodí oku tak to ani do pusy nedá, to je fajnšmekr 😀 😀 jednoducho špekáčik sa mu nepáčil tak ho ani do pusy nedal, tak mal len opečený rohlíček a zeleninku 🙂..ale sestričke poctivo opekal, lebo bola maród a vonku nemohla, tak jej pekne opiekol nachystal na tanierik a odniesol do postielky 🙂 ešte, že ho má 😀
......k tej noci blahoželáme 😉 tak nech to len a len vydrží 🙂
@sasetka1981 ahoj 🙂 neboj kým pôjdete do škôlky tak to drobček určite zvládne 😉 ono to niekedy príde zo dňa na deň 🙂
babenky boli ste dnes na "Míľa pre mamu" u nás so pokazilo počasíčko ☹ ..ja síce dnes znovu makám ☹ síce drobček určite ešte spiňušá, ale keď vstane tak neviem či nakoniec pôjdu keď sa pokazilo počasíčko ☹
@babu9 my sme ani neboli,tento rok u nas nebola,len taky program ku dnu matiek a tam sme nakniec ani nesli,lebo sme nestihali,zacinal o 15,00 a my sme o 16,15 vyrazali na Spievankovo do ZM.Ale aj pocasie bolo skarede,aj prsalo,takze ani nelutujem,ze sme neboli....
Opekacka by mala byt tento vikend,tak snad bude uz pekne a nebude takto chladno ako na jesen.... 😒
No a z kakanie nic nie je,bola som na 120% rozhodnuta,ze vydrzime nedat plienku,mali sme vsak zapchu,musela som dat prirodne prehanadlo,tak vykakal ale s obrovskym placom a strachom v ociach a cely den ho bolelo brusko.....avsak,vzdy ako citil,ze to nanho ide,zadrzal,ale citil ze to tam je a vzdy mal spinave trosku slipky,takze som v sobotu cely den nic ine nerobila,len vymienala slipky.... 😒 a vecer sme teda dali plienku... ☹ aj som si to na jednej strane vycitala,ze ked sme uz zacali,nemali sme povolit,ale na strane druhej,pozerat sa ako ma problem vykakat sa s obrovskymi bolestami.....hroza....muzik ma utesil,ze ved este nema az tolko rokov a ze vecne kakat do tej plienky nebude a ze su aj ine deti ovela starsie,ktore kakaju do plienky... 😒
Ahojte, my zajtra mame uvitanie deti, ktore nastupia od septembra do skolky. Neviete mi poradit, ci treba nieco priniest? Npr. kvetiny/ bonbonieru atd? Ci to sa nosi az v septembri? Dakujem 😀 😀
No nás nevzali, až na budúci rok, určite. :-/ Kočky, kt. vám detičky nevzali, ako to riešite teda?
ahojte...dnes nam prislo rozhodnutie a zobrali nas huraaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 ani som uz nedufala
ahojte tak my jdeme teprve zítra za paní ředitelkou pro rozhodnutí, jsem zvedavá a moc se s malou těšíme 🙂 jdu vás trochu dočíst 😉

Tak aj my sa pripájame...Aj náš synátor nastúpi od septembra do škôlky, no už teraz má slzy v očiach keď spomeniem škôlku a vraj on nikam nepôjde...Zato krpatá by tam šla hneď... 🙂