Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?
Ahojte, máme v škôlke novú učiteľku. Je to mladá žabka, podľa mňa buď teraz skončila Bc alebo ešte študuje. Dcérka ju má rada ale mne sa nepáči, nemá s deťmi žiadne skúsenosti a mám pocit, že sa sama považuje za dieťa.
Pripájam obrázky čo nosí. Takto sa oblieka dospelá žena? Učiteľka? Takto sa obliekajú malé dievčatá. Vôbec mi nepríde vyspelá a seriózna. Rozmýšľam, že sa s ňou porozprávam aby vedela čo sa patrí

Autorka..to snáď si robíš srandu nie? 🙈🙈🙈
Jaj toto tu uz raz bolo, nejaka cica ohovarala tusim milencovu manzelku ze nosi kvetovane saty...
Kde?
Aj ja chcem takú veselu pani ucku pre moje dieťa😍
No autorka čo? Nejak si sa vytratila 🤔
Prepac, ale mne toto oblecenie tiez pripada byt uplne v poriadku. Tie naramky sa detom v skolke urcite pacia 🙂 Dnes sa nosí uplne hocico a je jedno ci mas 20 alebo 60.
To, ze mlado vyzera neznamena ze aj mlada je a bez skusenosti. Ja vyzeram na 20r a nikto mi neveri, ze mam 3 deti a zivotnych skusenosti habadej. Nesudme a nebudeme sudení. 🙂
Mozno ti vadi, ze oteckovi sa paci nova mlada pani ucitelka?
Tak dcérka (a určite aj ostatné deti) ju majú rady, ale tebe sa nepáči, tak si nájdeš dôvod, aby si jej vyčistila žalúdok, že čo sa patrí? Preboha, si ty normálna? 🙄
Hmmm mat tak Tvoje problémy, prepáč ale to Ty rozmýšľaš veľmi nezrelo a detinsky, keď sudis podľa šiat a ani tie nepochopíš - nosí to kvôli deťom, kvietkovane princezny, sú presne tie učiteľky, ktoré si dieťa bude pamätáť celý život.
Verim, ze tato tema je iba nejaka vymyslena blbost 🙈 lebo takto posahana matka snad nie je, co by isla obtazovat ucitelku pretoze nosi kvetinkove saty. A to ze je hrava, ved super to sa detom paci a taka by ucitelka mala byt, hlavne by mala mat rada deti a ked ju zamestnali, tak bez vzdelania asi nebude. Tvojmu muzovi sa ako pozdava? 😂🙈
My sme mali napriklad v jaslickach vsetky 4 ucitelky mlade a potetovane, tak to neviem ako by zenska takehoto typu prezila :D a boli uzasne vsetky, deti ich zboznovali.
Autorka by asi prijala stasiu pani- idealne prisnu staru dievku s trstenicou.
Tak teda v com je problém? Ze nema skusenosti ( podla nadpisu) alebo v obleceni?
Moja dcéra mala 2 mladucke kočky nove p.ucitelky v skolke a mala ich najradsej, rozmyslam , ze co asi tak mavali oblečené a neviem si spomenúť, asi ma to vôbec nezaujimalo 🙂
Není problém v tom skôr,že začal otecko rád chodiť na rodičovské? 🤭😁 A do škôlky presne takéto mladé, usmievavé ,kvetinkove pani učiteľky patria. Nie zatrpknute tety, ktoré si len odpracujú svoj prác.cas.
obliekanie sa infantilne a spravanie sa infantilne su dve rozne veci, neda sa na zaklade satnika urcit, ci ma alebo nema skusenosti...nechcem ju vobec hodnotit, lebo nemam dost informacii, ale poznam taketo "infantilne" ucitelky, ktore si vdaka svojej detinskej povahe perfektne rozumeju s detmi...za mna lepsie ako nejaka 60rocna sekera...zalezi od vkusu...ide o to, ci je zodpovedna
Ak ju má dcéra rada (a predpokladám, že aj ostatné deti), tak to asi robí správne. Oblečenie je podľa mňa v poriadku, pokojne by som si každé z tých šiat aj ja obliekla. A náramky? Ja som videla dcérinu pani učiteľku, ako nosí náramok od jednej žiačky. Veď práve o to ide, pracuje s deťmi, nemôže sa obliekať ako do korporatu (aj keď ani tam to už dnes nie je také prísne ako kedysi).
Ale ako čítam tvoje slová, kto sa tu správa ako dieťa, nie je pani učiteľka. 😉
Sem sa hodi vyrok mojej znamej - ucitelky:
"Deti su fajn, horsie je to s ich rodičmi" 😃
Baby som doteraz ani len netušila, že ja sa obliekam podľa niekoho úúúplne nevhodne 🤣. Ale naozaj nerozumiem, čo už niekomu môže vadiť na kvetovaných šatách🙏?
To má chodiť úpäto v kostýmčeku k deťom? Napíš jej zoznam rovno čo by mohla a čo nie … rovno jej to aj zaplať keď sa už má obliekať v rovnošate podľa teba. A ešte otázočka - život môže žiť inak svoj naďalej, či aj tam máš nejaké ďalšie predstavy?
Každý z nás bol niekedy vo veku tej učiteľky. Každý z nás niekde začínal a musel získať prax. Ak je niekto odmeraný, uzavretý a uniformný do škôlky veľmi nepasuje. Veselosť a farebnosť k deťom patrí.
Pamätám si našu jednu od nás staršiu kamošku. Mohla mať vtedy okolo 27 rokov a kedykoľvek sme mali nejakú tému "na pretras", pripadala mi v názoroch ako dieťa. Keď sme boli smutné, spievala nám napr. "ide vláčik šišiši". V tej situácii nám ona pripadala "šišiši", ale bol to jej spôsob komunikácie. 🙂 Ako učiteľka MŠ bola a je perfektná, deti miluje, aj ony ju.
A o tejto učiteľke píšeš, že tvoja dcéra ju má rada. Tak ju nechaj. To že ju má rada je problém? Máš strach, že teba nebude mať rada, pretože nie si "ako dieťa a nenosíš kvetované šaty?" 🙂 Predstav si seba na mieste, kde pracuješ, že príde ktosi za tebou a povie ti, že sa mu nepáči to, čo zvyčajne nosíš, že v tom vyzeráš tak a tak, že sa správaš a rozprávaš na jeho vkus divne... proste sa dotkne toho, čo teba robí tebou. Ako by si sa cítila? Ako by si zareagovala?
Začínam chapať prečo vyhral voľby smer
A ako sa správa? Opíš. Lebo súdiť niekoho podľa oblečenia nie je moc objektívne.
Podla mna by si mala okamzite dceru z tej skolky zobrat a dat ju do takej, kde nebude mat ucitelku rada, ale ta aspon bude splnat tvoje poziadavky na obliekanie 🤦♀️podla mna jej len zavidis
Co sa Ti stary za nou obzera ked sa ides z nej tak pokadit ?
Skor by si sa pod zem prepadla nez by si jej to povedala do oci, hrdinka 😃
Musí byť úžasná pre deti, už len podľa tohto veselého štýlu obliekania. Riad sa tým, ako sa cíti dcérka.
A co sa teda patri? 🤭🤭🤭 to by som si prisunula stolicku s pukancami byt tam. 😄
Ale ak toto nie je vymyslená téma a ty žena si naozaj skutočná… , tak si aj poriadne drzá. Dúfam, že ťa pani učiteľka s riaditeľkou nasmerujú tam, kam patríš.
O moj Boze....mam asi o 25 viac ako Vasa ucitelka, a kebyze si m a niekedy videla, v com.ide. do triedy....niekedy mam aj sialenu celenku na hlave! A na tricku rozpravkove bytosti! Normalne, infantilne obrazky. A deti mi tykaju...hm...no neviem, asi dam.výpoveď, aby som.niekoho nepoburila...
Ty si vážne googlila obrázky jej oblečenia len aby si nam to mohla ukázať?😅🤔 Take veci nosia mladé baby a buď rada že ju neučí nejaká teta pred dôchodkom ktorá je unavená zo života. To že je mladá je iba plus. A s deťmi to určite vie, inak by tam už nerobila. Tak kľud a nerieš blbosti 🤭

@maryetta presne a najlepšie je keď nejaké konkrétne hľadám a nemám mu to ako popísať lebo však "tiee vieš tie kvietkavé" :D