icon

Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?

30. jan 2024

Ahojte, máme v škôlke novú učiteľku. Je to mladá žabka, podľa mňa buď teraz skončila Bc alebo ešte študuje. Dcérka ju má rada ale mne sa nepáči, nemá s deťmi žiadne skúsenosti a mám pocit, že sa sama považuje za dieťa.
Pripájam obrázky čo nosí. Takto sa oblieka dospelá žena? Učiteľka? Takto sa obliekajú malé dievčatá. Vôbec mi nepríde vyspelá a seriózna. Rozmýšľam, že sa s ňou porozprávam aby vedela čo sa patrí

Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?
banalu
30. jan 2024

Toto je druha "top" hejterska tema na ucitelky v MS, po tej kde sa matka stazovala, ze stretla ucitelku v obchode a ta mala flasku v nakupnom kosiku 😂😂😂😂😂😂😂

nikaeli
30. jan 2024

1) každý raz začínal, aj ty 🤷🏻‍♀️ alebo si sa narodila už vyštudovaná s 20 ročnou praxou a odrastenými deťmi, aby si nedajbože ani nemarodila?
2) obliekať si môže čo chce, v čom sa cíti pohodlne. čo je zlé na kvetovanom kardigane? vyzerala by lepšie v roztrhaných rifliach a croptope s čiernou mikinou a kapucňou na hlave?
3) porozprávať sa s ňou, čo sa patrí? a kto si ty, že ideš riešiť jej kompetencie? ako by sa tebe páčilo, keby ti klient kázal do vecí, do ktorých ho nič? popracuj na sebe, na svojich predsudkoch a neschopnosti tolerovať iných
4) keby mne hovoril rodič niečo do mojich šiat a náramkov, usmernila by som ho, že my dvaja sa môžeme rozprávať max tak o jeho dieťati
5) ako vieš, že to s deťmi vôbec nevie? bola si v triede celý deň?

Normálne sa mi rozum zastavil nad tvojou drzosťou. Tak si nechaj dieťa doma a vzdelávaj ho sama, keď ti vadí mladá upravená slečna.

elia9
30. jan 2024

Krásne oblečenie, tiež som učiteľka 😁náhodou týmto štýlom zaujme aj detičky..je len a len jej vec ako sa oblieka, keď je to v rámci slušnosti a keby aj bola tesne po škole, no a čo?! Potom by žiadna pani učiteľka nemala prax, keby raz nezačala..snáď je táto téma vymyslená lebo potom som už naozaj videla všetko 🙈🙈🙈😳🙄

dota6
30. jan 2024

Vymyslená téma. Ale odporúčam odsťahovať sa na opustený ostrov. Tam vám nikto prekážať nebude.

marth16
30. jan 2024

Že ty si tá istá žena ktorej vadilo, keď stretla učiteľku v obchode a kupovala si rum 😁

diana45
30. jan 2024

Ty sa porozprávaj sama so sebou....

nenne27
30. jan 2024

Ty si bud troll alebo uplne zamindrakovana osoba co vyliezla z nejakej zapadnutej diery na konci sveta, zaostala.prepac ale neverim ze niekto moze byt takyto tupec

yanni
30. jan 2024

@pluss a ja cerstvych 46 a mam plnu skrinu kvetiniek. ja milujem kvetinkove. Hlavne v lete, take lahke, pekne, vzdusne.

nikaeli
30. jan 2024

@palicka aj ja nosím tričká s včielkou, či srnkou Bambi, veselé ponožky, mám na krku náhrdelníky z korálok, čo mi deti urobili, na Mikuláša sme boli všetky za škriatkov a keď sme mali karneval a prišla som ako princezná s korunkou na hlave, všetky deti boli nalepené na mne.. a to mám dávno po 40 🙋🏻‍♀️ tak neviem, čo je lepšie.. byť uvrieskanou fúriou?

Inak tie modré šaty sa mi veľmi páčia...

klip0
30. jan 2024

To si robíš srandu že?

daniela2202
30. jan 2024

????? Aj ona raz musí začať.... a jej štýl je iba jej 👉 .... tak si svoje decko vychovávaj sama

ullala
30. jan 2024

Tu si niekto robi srandu 😀 aj keby nosila tricko s Mickey Mausom, tak ta do toho nic a zaroven to nic o jej odbornosti nehovori

klip0
30. jan 2024

Predstav si, že som učiteľka v škôlke. Momentálne som na materskej ale v skrini mám "kominik" s pracovnými tričkami. Je tam Mickey, Frozen, Bambi, dinosaury, autíčka, mackovia, sovicky a ešte kadečo čo si teraz nespomeniem. Nikde inde tie tričká nenosím len do práce. Deťom sa veľmi páčia. K nim som si obliekla rifle, niekedy dokonca aj tepláky (totiž ja som rada deťom robila akčný program a zapojila sa k nim pri čomkoľvek a nechcela som len strojene kvôli zlému oblečeniu). V lete som nosila šaty, rôzne veselé, niektoré tiež len do práce. Alebo kraťasy na traky a "detské" tričko.
Ale teda ďakujem za objasnenie. Hneď zajtra tie veci vyhodim na handry a nakupim komorné čierne a zemité farby, elegantné nohavice a preistotu len roláky. Len sa bojim, čo si nájdeš na tom. Príliš obyčajné ? Príliš drahé ? Príliš lacné ? Príliš sexi ? Príliš nudné ?

rakywanda
30. jan 2024

Kolegyňa chodí zásadne bez podprsenky. Ešte sa nikto nesťažoval.

janulik2008
30. jan 2024

Toto nemyslíš vážne, že?
Možno práve takými veselými tričkami dokáže učiteľka dieťa "zaujať" ráno keď plače. Do škôlky chodia deti a nie dospelí ľudia.
A zaujímalo by ma, ako sa správa ako dieťa? Že s nimi stavia bábovky z piesku? To robia podľa mňa aj mamičky s deťmi na ihrisku :D
A och, každý raz začínal tak ako ma získať prax keď nebude učiť?

lenkasarka
30. jan 2024

@klip0
@nikaeli
@palicka
Dámy máte môj obdiv. Obdiv za to, že ste si vybrali tuto profesiu,ale hlavne obdiv za to, že musíte zvládať či už takto,alebo aj inak šialených rodičov

lienka.7
30. jan 2024

@klip0 mas uplnu pravdu. Naše chodia zase iba v čiernom (aj v lete aj v zime). Vôbec neviem prečo. Ostatne (aj tie staršie) chodia presne takto "detsky". Ja by som to napr.tiez uvítala.

tatianamaria
30. jan 2024

Tie šaty a náramky sú nádherné. Tiež som učiteľka v materskej škole. Mám 40 rokov. Inšpirovala si ma pôjdem si také šaty k deťom zháňať.

miskakyska
30. jan 2024

...učka má dobrý štýl 👍💃

mici88
30. jan 2024

@maryetta podobné šaty som videla na shein a jedny z nich mám len dlhšie o niečo 🙂

nikaeli
30. jan 2024

@lenkasarka si zlatá, dík 🫂

cherrystone
30. jan 2024

hahahha.. tak to neviem, co by si robila pri nasej mladej p. ucitelke, ktora preferuje muzsky styl. minule som ju stretla na schodoch pred skolkou, ked isla domov a mala na sebe maskace.. 😂😂😂
dobra rada: upokoj sa, neries hluposti, nestaraj sa do druhych a nauc sa ich respektovat, a ked to zvladnes kup si za odmenu kvetinkovy sveter.

lucia0211
30. jan 2024

Nehnevaj sa ale mne je uprimne luto tvojho dieťaťa …že má takú matku ako ty, s takým nulovým zmýšľaním !!!!… ani sa nečudujem že je svet aky je, keď človeka ideš posudzovať podľa toho čo ma na sebe a potom tie svoje táraniny dávaš aj svojim deťom !!! keby mala tetovanie tak to by už nebol problém ?? spamätaj sa!!!Tvoja dcérka ju ma rada, tak to o niečom aká je učiteľka asi svedči …

lalenka33
30. jan 2024

Ty musíš byť veľmi ,,jednoduchá". Stiahneš fotku dospelej osoby v šatách, ale napíšeš, že sa tak obliekajú mladé dievčatá. Ty si asi takéto oblečenie nemôžeš dovoliť nosiť, keď závidíš. Poviem ti novinku každý učiteľ raz po škole začínal. A teda predstav si, že po strednej škole majú tie ,,žaby" 19 rokov. Vieš, aj tie 40,50,60 ročné boli v minulosti mladé. Tú prax niekde získať musia. Či ty si bola hneď po škole doma xy rokov na rodičáku a potom si ako ,,stará raketa" nastúpila do práce v oblečení babky z kostola? Ale to budeš asi tiež bez skúseností a praxe.

patus_2
31. jan 2024

Som učiteľka, tiež vyzerám ako "mladá žaba", hoci už niesom a takéto šaty bežne nosím do školy a predstáv si, nijako neovplyvňujú moju spôsobilosť učiť. Páčilo by sa ti viac, keby pani učiteľka mala moderne kraťasky, kde je polka zadku holá?
Ale kedy niekto na základe mojich šiat spochybňoval moju kvalifikáciu, tak by som si o ňom hneď pomyslela, že nemá všetky kolieska na mieste a odporučila by som ti odbornú pomoc 😊😊 len by ma zaujímalo, čo nosíš ty?

mirro
31. jan 2024

Až je to reálna téma a pôjdeš sa s ňou porozprávať, chúďa tá učiteľka. Som si predstavila ako nejaká číča príde s prednáškou, čo sa nosí... Môj ty Bože

sinusoida
31. jan 2024

Prsia, ani zadok nemá vonku...sú to normálne šaty...

basullinka
31. jan 2024

1. Nikto z nás sa nenarodil so skúsenosťami v praci. Na tom su tam skúsení, aby absolventovi pomohli v ťažkých začiatkoch.
2. Šaty su krásne, vhodné pre učiteľku. Aj ja v takých chodím 😅
3. Keby mne začne rodič hovoriť, čo sa patri, tak ho rýchlo usmernim, že ho je do toho veľké nič. Nezabúdaj, my učitelia nie sme majetok rodičov.
4. Si buď troll alebo máš niečo osobne proti mladej učiteľke.

kornelies
31. jan 2024

@alickapusinka Nie je podmienka VŠ. Staci aj stredna pedagogicka.

elenajezova
31. jan 2024

Tie šaty sú fakt pekné.