icon

Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?

30. jan 2024

Ahojte, máme v škôlke novú učiteľku. Je to mladá žabka, podľa mňa buď teraz skončila Bc alebo ešte študuje. Dcérka ju má rada ale mne sa nepáči, nemá s deťmi žiadne skúsenosti a mám pocit, že sa sama považuje za dieťa.
Pripájam obrázky čo nosí. Takto sa oblieka dospelá žena? Učiteľka? Takto sa obliekajú malé dievčatá. Vôbec mi nepríde vyspelá a seriózna. Rozmýšľam, že sa s ňou porozprávam aby vedela čo sa patrí

Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?
heln
31. jan 2024

asi to bude troll, kedze autorka neodpisuje.

ale k otazke, pises, ze asi prave skoncila skolu alebo studuje a zaroven, ze nema skusenosti. no logicky, ked je absolventka, nemala velmi kde tie skusenosti nabrat, ono to nejaky cas trva, aj niekolko rokov, a kazdy rok mas ine deti, ine skusenosti. a k obliekaniu, nevidim problem.

ibatanecnica
31. jan 2024

ty brdo a čo má nosiť jednofarebné kostýmy a obliekať sa ako 60čka? Autorka a čo sa patrí. Odieť sa od hlavy po päty , príp. aj tvár zakryť? Veď čo ak náhodou používa výraznejší make up? Ty kokos, ty čo si 70 ročná prudérna panna?
@zuzanazu85 tiež sa mi toto páči. N a mladej babe, ak má na to postavu, to musí perfektne vyzerať. Možno je jej muž z nej hotový a tak to rieši

ibatanecnica
31. jan 2024

@yanni tiež nosím takéto niečo. RAz by mi niekto niečo na to povedal, tak ho niekde pošlem

yvanielka
31. jan 2024

A kedy si stihla vidieť čo nosí v lete keď ich učí tak krátko a nemá žiadne skúsenosti?

ibatanecnica
31. jan 2024

@yvanielka tak keď človek chce zistí si 😂

lalu_sk111
31. jan 2024

ucitelka v skolke sa kludne moze spravat ako dieta..dolezite je, aby sa dospelo choval rodic.. To, ze je ucitelka mlada a ,,detska,, je fajn. Pokial je zodpovedna. Uprimne, nepisem tvrde komentare opytajucim ale tu urobim vynimku - najdi si opatrovatelku podla svojho gusta a ju nechaj zit. Tvoj sudiaci pohlad hovori viac o tebe ako o nej

zuzi0911
31. jan 2024

Po dcerku asi chodí častejšie muž? Ze? Inak naozaj nechapem prečo by niekomu vadili šaty druhej osoby...nechápem...

evaachesa
31. jan 2024

Pani učiteľka len zjavne prispôsobila oblečenie prostrediu v ktorom pracuje čo je úplne super. To by si chcela aby sa radšej obliekala do sexy outfitov ako minisukne a hlboké výstrihy? Tak to teda poď riešiť a o tebe si pomyslia že nemáš všetkých po hromade. 😂😂😂

kathhii
31. jan 2024

Krásne šaty, aj ja rada také nosím. Je to predsa štyl romantický , je mladá.
To ako keby sestričky a lekári na detských oddeleniach boli nekompetentný, lebo nosia rovnosatu s detskými motívmi... A nie biele plášte...

miskakyska
31. jan 2024

... ešte mi napadlo, že autorka sa možno chystá učiť do škôlky a chce si overiť,či sa uvedené kúsky tam hodia... keď nám to tu tak pekne naservírovala😁

arasidka123
31. jan 2024

@mondolina a čo má byť? Môj syn má tiež teraz novú ucitelku a tiež chodí v šatách podobných týmto...

majka176
31. jan 2024

Raz mi jedna učiteľka povedala:
"najťažšie na práci s deťmi je práca s ich rodičmi". Myslím, že mala pravdu.
A inak, ako sa má tá učiteľka obliekať? Má nosiť bielu rovnošatu ako kedysi, alebo si má obliecť blúzku a kostým? Veď pracuje s deťmi, nie v kancelárii 🤔
A odkiaľ má a tá mladá žaba nabrať skúsenosti? Aj skúsené učiteľky s 20 ročnou praxou boli najprv mladé a neskúsené. To, že ju má tvoja dcéra rada, zrejme svedčí o tom, že to s deťmi predsa len vie.
Obávam sa toho, že keď sa s ňou porozprávať o tom, ako sa oblieka, iba si ju poštveš proti sebe. Toto by som fakt nerobila.🤨

klementinka58
31. jan 2024

To bude daky troll alebo nejaka frustrovana zena, co tuzi po pozornosti tak zalozi provokativnu diskusiu prip admin co tu tiez napise raz za cas nieco na rozprudenie

misinka0611
31. jan 2024

Tak na jednej strane chceme pritiahnuť do škôlok a škôl mladú krv, lebo nemá kto robiť a ked príde mladá krv tak je problém, že má náramok a šaty s kvetmi? Očami detí sa im bude pani učiteľka s takymito veselými vzormi páčiť, budú k nej mať blízko. Určite ešte nieje vyhoretá a ma záujem s detmi pracovať. Určite celý deň nepracuje sama a ma nad sebou skúsenejšiu kolegyňu.

Ja toto tak nemám rada, nastúpi do práce človek a hneď je problém že nemá skúsenosti ešte a kde ich má nabrať? Že sa s ňou porozprávas. Už teraz mi je jej ľúto. Minule diskusia že učiteľka riešila legíny na chlapcovi, teraz rodič ide riešiť oblečenie na učiteľke? Super, gratulujem! Odplaš mladú učiteľku aby u vás v škôlke nemal kto robiť a potom môžeš mať dieťa na krku 🙂 A za také hlúposti ako šaty s kvetmi a tvoj dojem.

klaridka
31. jan 2024

... že Ty na ňu žiarliš? 🙄 🙂

kingstonka
31. jan 2024

Mladá pani učiteľka ma veľmi dobrý vkus

alickapusinka
31. jan 2024

@kornelies hej ale ak je tak je ešte lepšie.

ciernysokol
31. jan 2024

Tie prve saty sa mi velmi pacia,spytaj sa jej prosim,kde ich kupila.

hsara99
31. jan 2024

Baby tie druhé majú tuto. Prikladám Link, idem si ich objednať 😄 https://www.glami.sk/saty-47599597/?btid=1

ivangeline
31. jan 2024

Vsak mozno je blizsie detom ako tie starsie..

llevy12987654
31. jan 2024

Deticky maju radi take naramky aj oblecko. Vsimaju si kazdy detail , na mne si vsimnu aj moje oblubene minnie ponozky a velmi sa z toho tesia ! Nechapem co kritizujete , vy sa ako obliekate ? Nieje predsa viac to ze dcerka ma rada pani ucitelku a ze sa im venuje ? Ste nevdacna a asi mate vela casu ak riesite taketo hluposti 🙈

ciernysokol
31. jan 2024

Mne by napriklad skor vadilo,keby do skolky chodila takto:

zuzanazu85
31. jan 2024

@ciernysokol 🤭 😁

zuzana76
31. jan 2024

uci v skolke, oblieka sa milo pre svojich ziakov, ak prave skoncila skolu, je jasne, ze nema skusenosti, ty si truba

zuzana76
31. jan 2024

baby, polrok, zase si niekto honi ego, sama tema o ucitelkach, vedla tema, ze ucitelky maju lacnejsiu kavu a este dotyznu aj zhukaju pod ciernu zem, ze neotvorila skor. Neverim ani pol slova ani jednej.

veronicka1901
31. jan 2024

Ja úplne nechápem, co je na tých šatách zlé. Asi sa jej páči romantický štýl. To nič nemení na jej zručnostiach.

janulik2008
31. jan 2024

Dievčatá, kde zoženiem také náramky? 😁

13valusik13
31. jan 2024

Šaty sú krásne, no určite ich nenosí v triede. Je to dosť nepraktické pri deťoch a aktivitách s nimi . Riaditeľka alebo kolegyňa by ju určite usmernila, keby takto oblečená pracovala s deťmi.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
lucia147852
31. jan 2024

Ak toto nie je troll, tak so dobre zamindrakovana ženská, plna závisti. Inak vieš čo nosí moja gynekolicka? Detskú lekársku košeľu s tweetym. Je tp skvela dr a odborníčka. A na novorodeneckom som stretla sestričku potetovanu asi všade, s vyholenou a potetovanou hlavou. Asi by ta odviezli 😂😂😂