icon

Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?

30. jan 2024

Ahojte, máme v škôlke novú učiteľku. Je to mladá žabka, podľa mňa buď teraz skončila Bc alebo ešte študuje. Dcérka ju má rada ale mne sa nepáči, nemá s deťmi žiadne skúsenosti a mám pocit, že sa sama považuje za dieťa.
Pripájam obrázky čo nosí. Takto sa oblieka dospelá žena? Učiteľka? Takto sa obliekajú malé dievčatá. Vôbec mi nepríde vyspelá a seriózna. Rozmýšľam, že sa s ňou porozprávam aby vedela čo sa patrí

Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?Žiadne skúsenosti s deťmi u učiteľky v škôlke?
Strana
z5
princezna_bosorka
31. jan 2024

toto by som si v poho obliekla aj ja... 🙂 a to som advokat (ok, tie koralky nie). Ale trocha infantilnosti do skolky nevadi, aspon budu mat deti pocit, ze im je blizsia...

radula14
31. jan 2024

To oblečenie je nádherné. 🙂
Vy sa porozprávajte radšej so psychologičkou, keď máte takéto zmýšľanie.

drahusa333
1. feb 2024

Pre deti musi byt v takych satach ako pricezna, naramky sa im isto tiez pacia.....ak je k detom mila a robi si svoju robotu tak nieje o com.myslim si ze ak by sa obliekala nevhodne riesilo by to vedenie skoly....co rodicov do toho ako sa ona oblieka 🤦 vlasy ma v poriadku? Nie su prilis dlhe? 🥴

bubik6x
1. feb 2024

Čakáš že sa tam bude promenadovat profesorka s ukazovatkom či čo? Veď deti práveže majú blízko k takým ľuďom čo sa aj správajú ako deti, u nás má učiteľka piercing v nose a neriešim to ani ja ani ostatný lebo nás do toho nič nie je pokiaľ svoju prácu vykonáva dobre, či chces aby bola neviem aká sekera a nikto ju nebude mať rád a všetci sa jej budú báť?

petka552
1. feb 2024

Budem vulgarna, ale j_ _ _ e ti? Povies jej co sa patri? Asi tebe niekto zabudol pri vychove povedat co sa patri a co nie. Niekedy treba pouzivat aj mozog!

mimka1402
1. feb 2024

Baby vy sa smejete, ale ja som dostala vynadane od mamy dieťaťa, že nosim leginy ktoré podľa nej nie je vhodné nosiť aby sa na to pozerali rodičia hoc mam relatívne dlhé infantilne disney tričká. ( leginy nie sú priesvitné, sú kvalitné a hrubé) Pri deťoch nemá zmysel obliekať si rifle, je to nepohodlné, občas aj tepláky. Neviem, samé tie matky nosia všeličo s deťmi ak idú von, ale učiteľky máme mať nejaký pracovný ubor?😀

juliacenc
1. feb 2024

Rvl neverim, ze niekto je taky retard, ze bude niekomu rozpravat ako sa ma obliekat 😄 sa divim, ze sa nasiel niekto kto ti spravil decko 😄

simca06022011
1. feb 2024

k detom sa napr. pestre a vesele veci pacia a aj sa to k nim hodi.. co ma byt ako nejaka stara vychovavatelka oblecena v kostymceku? rovnosate? :D
Ale vie sautorka.. ked sa ti nepaaaci.. tooolko rodicov caka na volne miesto v skolke.

simca06022011
1. feb 2024

a inak podobne naramky robili deti, moja dcera niesla taky ucitelke, tak moze to mat aj darcek od niektoreho dietata... :D nasa ucitelka na zs nosila od nej aj obycajny z bavlniek pleteny...az kym sa nerozpadol :D

valise
3. feb 2024

Ucitelka skolke ma byt svojim sposobom infantilna, detom sa jej styl obliekania a bizuteria urcite velmi paci. Dolezite je, aby plnila ciele vychovno-vzdelavacieho procesu s ohladom na bezpecnost deti ,bola zodpovedna a male pekny vztah s detmi. Oblecenie, ktore si tu nahodila nicim nepohorsuje a mne by sa takto oblecena ucitelka velmi pacila. Aj ked si myslim, ze tato tema je vymyslena, lebo toto nemoze byt pravda🙈🙉

kiki68
3. feb 2024

Ehm prave z tohto dovodu je to profi clovek, lebo nema problem drzat krok s detmi a tie veci moze pouzivat na hladanie nejakeho pristupu a vztahu s detmi. Ja som tiez takto chodila casto, rozne hello kitty veci, rozne uska celenky atd. Raz som tak isla z prace na konferenciu. Po mojom prejave sa pytal docent katedry mojej sefky, ze kto som, ze je uplne nadseny zo mna, ze by rad prisiel na hospit. Ta sa usmiala, ze aaa pekne pridte. Byt matka a ucitelka su dve odlisne veci. Cize to, co robime my, ako sa obliekame nechajte na nas a my nebudeme dalej pitvat, ze ako deti vnimaju styl rodicov. My totiz nie sme nejaki kolegovia rodicov, sme tam v prvom rade cele hodiny pre deti a musime ich adekvatne vychovavat a zabavat, podporovat.

Strana
z5