Aká je aktuálna cena vyšetrenia u doktora Grochala?
Ahojte aká je cena vyšetrenia u Dr Grochalu ? Kedy ste sa tam prvý krát objednávali.
Prosím ale ceny v tomto roku ďakujem
Ahojte mamičky zajtra sa chystáme ku Grochalovi .
Chcela by som sa opítať nájde sa tu mamička čo bola s dvojičkami? Ako dlho trvalo vyšetrenie a či sa platí rovnaká suma ako pri jednom dieťati.
@radussska1 každé vyšetrenia trvá individuálne dlho, s dvojkami dlhšie - kamoška bola. Cena je vyššia, pozerá predsa 2 deti. Cenník má na webe.
@michaela329 Terás mi písala jedna mamička a vraj neplatí sa navyše nič .Je jedno či je jedno dieťa či dve suma je tá istá tak neviem.Cenik som našla ale a dvojičkami som nenašla žiadny cenník preto píšem.
@radussska1 Ahoj, ak si už bola u dr. platila si teda nakoniec navyše? Ja sa tiež chystám s dvojkami. Tiež ma to zaujíma vzhľadom k tomu, že napr. Dr. Babjak v ZA má pre dvojičky iný cenník.
@moxi ahoj neviem či si už bola.Ale neplatila som nič navyše.Len vyšetrenie čo stojí 100 euro a je jedno či jedno dieťa alebo dve.A za fotku som platila 10 euro.
@radussska1 ďakujem 🙂

Za mňa osobne to stojí za každý jeden cent, vyšetroval ma cca 2 hodiny, diagnózy ktoré mi v 20tt povedal sa pri narodení potvrdili, vďaka tomu že sme ich vopred vedeli som rodila v BA nakoľko v MT by syn neprežil..pričom do 20tt neboli žiadne problémy,som mladá zdravá a predsa sa stalo..počas celého tehotenstva sa o mňa a syna zaujímal, volal mi cez súkromný telefón a rovnako tak aj po pôrode