icon

Ako prebieha hospitalizácia na pavilóne 8?

kessy25
25. sep 2026

Ahojte prosim Vas ako to funguje na tomto oddeleni? V nedelu tam nam ist zo synom v pondelok ma zakrok a po nom neviem kolko tam budeme ale zaujma ma ako je to zo stravou pre rodica a ako ti tam funguje sme spolu na izbe? Su izby spojene?

anonym_afb338
•
25. sep 2026

prijímať vás môžu aj v pavilóne 14, ale aj 8.
ak nekojíš - stravu nedostaneš, ale si môžeš objednať - zaplatíš na konci hosp. Veľa mamičiek zje po dieťati, stáva sa že deťom strava v nemocnici nechutí.
Izby sú rôzne. Môžte byť spolu na izbe - len vy dvaja, môžte byť na izbe aj traja, alebo dieťa bude na veľkej izbe a ty budeš celý deň u neho sedieť na stoličke - spať budeš o poschodie vyššie.

kessy25
autor
•
Včera o 17:27
@anonym_afb338

prijímať vás môžu aj v pavilóne 14, ale aj 8.
ak nekojíš - stravu nedostaneš, ale si môžeš objednať - zaplatíš na konci hosp. Veľa mamičiek zje po dieťati, stáva sa že deťom strava v nemocnici nechutí.
Izby sú rôzne. Môžte byť spolu na izbe - len vy dvaja, môžte byť na izbe aj traja, alebo dieťa bude na veľkej izbe a ty budeš celý deň u neho sedieť na stoličke - spať budeš o poschodie vyššie.

@anonym_afb338 prosim Vas a je tam nejaka hernicka ? Alebo hracky na izbach ? Mam si zobrat radsej s domu ?

anonym_afb338
•
Včera o 19:48
@kessy25

@anonym_afb338 prosim Vas a je tam nejaka hernicka ? Alebo hracky na izbach ? Mam si zobrat radsej s domu ?

@kessy25 my sme mali aj svoje. Hernička je.

anonym_60958a
•
Dnes o 11:41

@kessy25 UZ ste asi tam, takže Vám to už moc nepomôže, ja som bola s dcérou na 8micke 1 noc a pol dňa a mali sme samé dvojpostelovu izbu. Ale ju prijímali na 14tke kvôli náhlemu krvácaniu tyzden po operácii nosnej mandle a ušiek, ktoré sa mi nedalo zastaviť. Dcéra nemohla nič jest, lebo stále nebola istá reoperacia a ja som bola vďačná za možnosť objednania/zakúpenia stravy pre mňa, lebo mi nemal kto priniesť jedlo a ja som nemohla odísť. Na 14tke bola dcéra na velkej "izbe" detskej JIS a ja som pri nej sedela celý deň na stoličke kým večer nezaspala a spať a jesť som išla o poschodie vyššie.
Držím palce, verím, že všetko bude o.k., držte sa.