icon

Hľadám pani Annu Krivošíkovú z Martina alebo Vrútok

matchgame
16. okt 2025

Dobrý deň,
Hľadám pani Annu Krivošíkovú z Martina, možno z Priekopy. Možno z Vrútok.
Opakovane mi prichádza pošta s jej menom ale mojou adresou.
Dnes prišla náhradná Tesco karta Clubcard.
Ak pani poznáte, dajte prosím vedieť...
Ďakujem

pink_lady
16. okt 2025

a kde ti prichadza? do schranky s tvojim menom? Potom robi postarka chybu ze tam tu postu hodi (ak sa nevolas rovnako)...Podla katastra taka v MT ani Vrutkach nic nevlastni

anonym_89c5b9
16. okt 2025

@matchgame zásielku vráť na pošte

matchgame
autor
16. okt 2025

Listy chodia do schránky, meno je cudzie, adresa moja. Poštárka sa asi drží adresy.
Len zisťujem, či nejaká nebýva v okolí, že sa pomýlilo číslo...
Každopádne to trvá viac ako rok a zdá sa, že pani chybu v adrese nikde neopravila.

deti95060810
16. okt 2025

napíš do tejto skupiny, sem píšu žienky aj z Priekopy aj z Vrútok...https://www.modrykonik.sk/group/55/

minenkaa
16. okt 2025

@matchgame treba to riesit s poštou a poštárka povedať ,že ma doručovať len postu s menom aké je na schránke,je to jej povinnosť a je vlastne zakázané aj takto postu doručovať
Všetko ziber a daj poštárka alebo začneš na postu
Nad čím ta poštárka vlastne rozmýšľa

janage
16. okt 2025

@matchgame zisti na obecnom úrade, či nejakým omylom nie je na tej adrese taka osoba prihlásená na prechodný alebo trvalý pobyt.
Pošte čím skôr oznám, že na tejto adrese taká osoba nebýva. Zásielky sa budú automaticky vracať s poznámkou adresát neznámy alebo adresát sa na adrese nezdrziava. To si kľudne mohla urobiť už pred rokom, hneď na začiatku.
Inštitúcie a cluby majú na ňu ilzrejme aj telefonicky kontakt, už by to s nou aj riešili.

matchgame
autor
16. okt 2025

Listy vraciam na poštu ale k zmene nedošlo...

janage
16. okt 2025
@matchgame

@matchgame trvaj na písomnom zázname alebo podaj písomne oznámenie, že pani XX na danej adrese nebýva. Takisto nalep takýto stručný oznam na schránku.

anonym_402b2d
17. okt 2025
@matchgame

@matchgame stazuj sa veducej posty alebo ak ani to nepomoze, tak by som napisal na ustredie... Inac musia byt brzdicky aj na poste aj ta pani, ked si necha poslat nahradnu tesco kartu na zlu / staru adresu...
Akoze chapem, ze niekde zabudla nahlasit zmenu, ale ak si vyziada proaktivne novu kartu, tak snad si overi, kam to pojde...