Ktorá gynekologička v Martine je dobrá pri liečbe problémov s otehotnením?
Dobry den, prosim Vas mate skusenost, ktora pani doktorka gynekologicka v Martine je dobrá pri liecbe pri problemoch s otehotnenim? Dakujem za rady
@simonka40 MUDr. Gáťová je super gynekologicka, ja som problem s otehotnenim nemala, ale chodim k nej a vsetci si ju chvalia. V utorky byva aj na reprodukcnej klinike v Ziline. Vie ta nasmerovat k nej aj na tuto kliniku, takze vyhoda, ze by si mala jednu lekarku aj bezne a aj na reprodukcnej klinike, ak by bolo treba. Inak mam s nou super skusenosti aj bezne, aj na tehotenskych poradniach.
@sasazu0000 Hm za mňa nikdy táto gynekologička
Ahoj, gynekologička ti moc v neplodnosti nepomôže....choďte rovno do centra na výber máš v Martine 2 a v Žiline 1 centrum a tam Vám spravia vyšetrenia a odporučia aj postup ....tiež som si tým prešla

@simonka40 MUDr. Gáťová je super gynekologicka, ja som problem s otehotnenim nemala, ale chodim k nej a vsetci si ju chvalia. V utorky byva aj na reprodukcnej klinike v Ziline. Vie ta nasmerovat k nej aj na tuto kliniku, takze vyhoda, ze by si mala jednu lekarku aj bezne a aj na reprodukcnej klinike, ak by bolo treba. Inak mam s nou super skusenosti aj bezne, aj na tehotenskych poradniach.