Ktorá gynekologička v Martine je dobrá pri liečbe problémov s otehotnením?
Dobry den, prosim Vas mate skusenost, ktora pani doktorka gynekologicka v Martine je dobrá pri liecbe pri problemoch s otehotnenim? Dakujem za rady
@simonka40 MUDr. Gáťová je super gynekologicka, ja som problem s otehotnenim nemala, ale chodim k nej a vsetci si ju chvalia. V utorky byva aj na reprodukcnej klinike v Ziline. Vie ta nasmerovat k nej aj na tuto kliniku, takze vyhoda, ze by si mala jednu lekarku aj bezne a aj na reprodukcnej klinike, ak by bolo treba. Inak mam s nou super skusenosti aj bezne, aj na tehotenskych poradniach.
@sasazu0000 Hm za mňa nikdy táto gynekologička
Ahoj, gynekologička ti moc v neplodnosti nepomôže....choďte rovno do centra na výber máš v Martine 2 a v Žiline 1 centrum a tam Vám spravia vyšetrenia a odporučia aj postup ....tiež som si tým prešla
Gatova nie, je milá, ak si zdravá tak ok, problémy moc nerieši, je skôr pasívna
Ja som kedysi bola na klinike veľmi spokojná s Dr. Staroveckou - v podstate ona okrem stimulácie u mňa rozbehla riešenie aj iných problémov a tuším už má ambulanciu. No ak sa vám nedarí dlhšie, choďte rovno na kliniku.

@simonka40 MUDr. Gáťová je super gynekologicka, ja som problem s otehotnenim nemala, ale chodim k nej a vsetci si ju chvalia. V utorky byva aj na reprodukcnej klinike v Ziline. Vie ta nasmerovat k nej aj na tuto kliniku, takze vyhoda, ze by si mala jednu lekarku aj bezne a aj na reprodukcnej klinike, ak by bolo treba. Inak mam s nou super skusenosti aj bezne, aj na tehotenskych poradniach.