Pôrodnica Martin verzus Žilina. Ktorá je lepšia voľba?
Do ktorej by ste isli rodiť ? :D všimla som si že mt ma štatisticky menej pôrodov ako Za
Bola som v Martine, aj keď mám známosti aj aj. Kvôli dieťaťu - neonatologia v Martine je top. Keby niečo, nikdy človek nevie…
@anonym_ee9ad9 a ako prebiehal pôrod ? Čítala som na Martin že dlho nechávali ženy ležať na pasoch žiadny pohyb… a partner mohol byť pri vás ? 🙂
@anonym_ee9ad9 a ako prebiehal pôrod ? Čítala som na Martin že dlho nechávali ženy ležať na pasoch žiadny pohyb… a partner mohol byť pri vás ? 🙂
@anonym_autor ja som mala plánovanú sekciu. Všetko prebehlo na 100%, nemám krivého slova na nič.
Nemozes ist inam uplne ? Nesla by som uz ani do jednej z nich
Nemozes ist inam uplne ? Nesla by som uz ani do jednej z nich
@ivik4 prečo nie ? No tieto dve jedine pripadajú do úvahy :/ najviac som priklonena k tomu Martinu
@anonym_autor v MT je menej pôrodov, lebo ké to menšie mesto...rodila som č MT
..za mna spokojnost
Pôvodný plán bol ísť do MT, nakoniec som rodila v Žiline a nemám im čo vytknúť. Sestra rodila v MT a bola spokojná, sesternica v CA a tiež bola spokojná.
@anonym_autor v MT je menej pôrodov, lebo ké to menšie mesto...rodila som č MT
..za mna spokojnost
@rachel36a a partner mohol byt celý čas pri pôrode ? 🙂
Žilina, ale aj tak najlepšie v Považskej Bystrici. Všetci su spokojní so službami.
Manželka rodila v Žiline, ja som mohol byt celý čas pri pôrode a boli sme úplne spokojní. Pôrodné asistentky navyše predtým organizovali kurz, čo robiť počas pôrodu a skrátili sme tak prvú dobu pôrodnú na dve hodiny

Bola som v Martine, aj keď mám známosti aj aj. Kvôli dieťaťu - neonatologia v Martine je top. Keby niečo, nikdy človek nevie…