Skúsenosti s hospitalizáciou dieťaťa v Martine
Ahoj.
Tie čo ste boli hospitalizované v Martine na detskej chirurgii, ako to tam je prosím so stravou pre dieťa, a pre mamu ( nekojim). Malý ma rok a pol. Koľko vás bolo na izbe, aký bol personál. Je tam poprípade nejaká hracia miestnosť. Ďakujem.
@zanet266 zdravicko, prosím ta nevieš ako to je s parkovaním pri nemocnici?? chystam sa tam s malinkou na noc-na mensi zakrok a neviem ako s autom, ak naaahodou...a este sa opytam asi nie ale skúsim, na operacny sal moze len mala ze? Bojim sa ci to zvladne vsetko pred a bezomna..ma 2roky..🙏🏽🫣😑😥
@nikawe ahoj, vieš čo nás doviezol manžel,my sme tam boli dlho.
Ale vlastne manžel bol raz s dcérou na dve noci a parkoval v areali, ked snim budem opýtam sa ako platil za parkovanie. A aky zakrok idete mať? Asi budete ležať v budove číslo 8 však? Ráno jej dajú oblbovak, bude z neho taká vysmiata, ani nebude vedieť že o čo ide🙂. A potom ju odvedú do druhej budovy kde sa robia operácie a kde je detské Aro . Ja som ju odprevadila až pred dvere takže myslím že aj ty budeš môcť. 🙂

@kika541996 ahoj. My sme boli na izbe sami . Len ja a dcérka,mali sme aj vlastnú kúpeľňu. Taká izba tam je myslím iba jedna,boli sme izolovani tak preto sme tam boli. Ale aj ostatne izby su pekne, čisté, kúpeľňa je oproti na chodbe. A na chodbe sú hračky, knižky,stolik,tam sa môže dieťatko hrať,alebo si požičať hračky na izbu.Na izbách je aj telka tak aj tá vie zabaviť dieťatko.Ked sme boli my, stravu mala iba dcéra,ja som nejak prežívala na suchej strave-nebola chut do jedla. Personál je uuužasny, všetci,doktori, sestričky. Bolo nám tam príjemne aj napriek okolnostiam.