Skúsenosti s očným centrom Dúhovka v Martine
Ake máte skúsenosti ocne centrum duhovka martin
Viete my prosím povedať ze kde majú centrum v martine
Ďakujem
Za mna spokojnosť. Chodím tam s dcérou na vyšetrenie už niekoľko rokov.
@anonym_autor
@chichua nevieš ci beru nových pacientov potrebujeme ist na jedno vysetrenie
@anonym_autor
@chichua nevieš ci beru nových pacientov potrebujeme ist na jedno vysetrenie
@anonym_autor nás zobrali s dcerou aj keď mame svoju očnú doktorku.
@anonym_autor nás zobrali s dcerou aj keď mame svoju očnú doktorku.
@anonym_2afbfe čiže aj ked máme očnú lekárku môžu nas zobrat zavolám si uvidim
Len si chcem potvrdiť to co nam potvrdila lekarka. Ja som si nie istá iné vysetrenie
nachádza sa v meste blízko žel. stanice. Blízko je aj autobusová stanica.
peši max. 5 min.
Len si chcem potvrdiť to co nam potvrdila lekarka. Ja som si nie istá iné vysetrenie
@anonym_autor zavolajte.myslim,ze nebude problem.len budete pravdepodobne dlhsie cakat
@anonym_autor áno, kompletne vysetrenie..platili sme 60eur. Dcera nosí extrémne vysoké dioptrie do diaľky a chcela som aj iný názor očného doktora.
@anonym_autor áno, kompletne vysetrenie..platili sme 60eur. Dcera nosí extrémne vysoké dioptrie do diaľky a chcela som aj iný názor očného doktora.
@anonym_2afbfe som si volala ale uz neberú nových pacientov ale chcem ísť k druhej lekárke liesnerovej
@anonym_2afbfe som si volala ale uz neberú nových pacientov ale chcem ísť k druhej lekárke liesnerovej
@anonym_autor aha, ja som im pisala email a ozvali sa mi a dali termín o cca týždeň..my sne boli pri takej mladej doktorka, tam je ich viac..
@anonym_autor my sme boli pri Mudr.Troksiarovej.

Za mna spokojnosť. Chodím tam s dcérou na vyšetrenie už niekoľko rokov.