Skúsenosti s operáciou pupočneho pruhu v Martine?
Dobrý deň,
máte niekto čerstvú skúsenosť s operáciou pupočneho pruhu na detskej chirurgii v Martine? Syna to čaká v blízkej dobe, ja som mala dojem, neviem prečo, že je to jednodňová chirurgia, ale teraz čítam na ich stránkach že "hospitalizácia 24-48 hodín".
Viete mi niekto napísať nejakú info?
Ďakujem
@caramellka ďakujem krásne, ja mám tiež niekde v hlave že mi v 2023, kým sme kvôli chorobe op. nezrušili, takúto info o 1 dňovke dávali....a teraz len tak náhodou čítam na ich stránke že 24-48 hodín 🙈 ako veď nám povedia na anestéze a chirurgii v utorok, že čo a ako v stredu, ale doma mám ešte jedného prcka a muža v štvrtok čaká tiež zákrok na jednodnovke, tak predbežne zisťujem či niekto niečo nevie, nech môžem dať starkym vedieť, komu by sa k nám dalo pricestovať , lebo možno budeme potrebovať ich služby 🙈...
@newmommy Dopísala som dodatočne koniec správy, prečo majú možno toto časové rozpätie uvedené...
Držím palce, nech to máte čo najskôr v pohode za sebou.❤️
@caramellka ďakujem, trošku som sa skľudnila, budem zvolávať záchrancov v utorok keď mi povedia čo a ako 🙈😂
@newmommy Podľa mňa si kľudne zavolajte v pondelok do tej ambulancie detskej chirurgie a oni vám isto povedia, čo a ako presne.
@caramellka ďakujem, trošku som sa skľudnila, budem zvolávať záchrancov v utorok keď mi povedia čo a ako 🙈😂
@newmommy ahoj, ako ste dopadli? Nas to caka buduci tyzden
@newmommy ahoj, ako ste dopadli? Nas to caka buduci tyzden
@nugetka123 ahoj, parádne
Akoze, klobúk dolu pred celou Detskou chirurgiu v MT
Prišli sme ráno 6:30, žiadnu kanylau dopredu, nič, malý si popozeral videa v posteli v pyžamku čo mu nachystali. stihol aj pani učiteľku nemocničnú, tak si s ňou vyrobil dinosaura, dostal sirup (oblbovak, síce mu nezabral ale nevadí) ...pekne si ho odviezli na sálu na voziku, stále mu rozprávali že tam majú hračky, žiadne ihly, nič....a za cca hodku sa vrátil, mňa poslali vonku na kávu 🙈
Cca po 5 hodinách nás pustili domov, ešte sa najedol, stihol ešte Klaun Doctors....sestričky super, doktori ešte lepší....akože, obaja máme krásny zážitok. Hojenie výborné, za 2 dní už nemal potrebu sa kontrolovať , takže ten "mesiac kľudoveho režimu" bol održku, 2 tyždnee som mala strach že si ublíži, ale potom som sa na to vyprdkala a dobre je.
Držte sa

@newmommy Ja práve čerstvú skúsenosť nemám, určite sa niekto s aktuálnou skúsenosťou ozve....
Ja som bola s dcérou s pupocnou herniou na operačnom zákroku na detskej chirurgii v MT, keď mala 12 mes., no je to už 9 r. Vtedy to bolo tak, že ráno pred pol siedmou sme prišli, okolo ôsmej ju vzali na sálu a v rovnaký deň okolo 16tej nás prepustili domov.
No keďže sme boli z MT, príjem sme mali deň pred operáciou len "papierovo", no fyzicky stačilo, že tam dcéra bola ráno v deň zákroku. Keď tam boli pacienti z väčšej vzdialenosti, ich prijali fyzicky deň pred zákrokom.
A ak by po zákroku náhodou boli akékoľvek komplikácie, neprepustia dieťa v ten deň. Možno preto je tam písané to časové rozpätie....