icon

Zubár/ka pre malé deti - Martin

ivana158
16. apr 2021

Ahojte, viete mi poradiť zubára/zubárku so zameraním sa na malé deti ? Neviem či tu niečo podobné existuje.. resp. niekoho s kým máte osobnú skúsenosť - ide mi hlavne o prístup k deťom a trpezlivosť.. samozrejme som našla stomatol. ambulancie , ale nič konkrétne čo by sa zameriavalo na deti

deti95060810
16. apr 2021

v Mt ani náhodou nenájdeš amb. ktorá berie len malé deti.

liljana
16. apr 2021

Skus ich obvolat a spytat sa priamo ich.

carmenuska
17. apr 2021

@ivana158 ja som sa zatiaľ nestratila s lepším prístupom a kvalitou ošetrenia u detí ako v Schille dental kliník v Žiline. A to mi ver,že mali sme s dcérou riadne starosti so zubami,mala traumu poriadnu.A keď už začala jednému dôverovať a držala,otras kvalita.Aby jej nemusel umrtvit zub,nechal kaz a provizórne zaplomboval.Cize casovana bomba,kedy opuchne. Síce si tam priplatia,jeden zub 50€ a robia aj ošetrenia deti s obľúbeným vakom dormicum,ale stojí to za to.S ani jedna zubom nemáme problém a drží všetko ako má.Kdezto od iných,všetko vypadávali.Dcera sa tam teší ,proste to vedia.

ivana158
autor
17. apr 2021

@carmenuska Tak to som prekvapená. Poznám ich, sama som tam istý čas chodila a nechala tam 11 600€, takže cenovú reláciu poznám :D ale je pravda, že mi toho robili dosť. Každopádne sa bojím len toho, aby nebol problém s prístupom. Myslím, že bude treba dosť trpezlivosti pri mojej dcére. A tam kde som bola /okres Ružomberok/ , všade chýbala. Ešte ma ,zjazdila, že čo to je za decko. Agresívny prístup od začiatku. Dlho som ju nemohla nikde dostať, teraz sa sitácia upokojila a je najvyšší čas. Nechcem aby mala z toho už úplnú traumu.

carmenuska
17. apr 2021

@ivana158 ver mi,že tu v okolí bude mať traumu a keď je aj niekto milý ,tak čistá fuserina robota.A tu sme tiež čakali cca 20€ vždy za ňu ,radšej dám ešte 30€ navyše a viem,že zub bude drzat a nebude problém.Ako môže niekto zavrieť zub s kazom? Alebo povie,že nejde ho robiť ,lebo jej o 3 roky vypadne ....s jedným zubom 5x chodiť ,lebo vždy vypadne.Vsetci nervózni ,dokonca nás aj odmietli.V Žiline žiadny problém ,ani oblbnu vak netreba ...dieťa spokojné a ja tiež s robotou.A inak poisťovňa nám nejakú časť prepláca,podali sme si žiadosť a schválili nám to.Urcote chod tam.Ziadne čakanie a doktor veľmi milý.

123tana123
17. apr 2021

@ivana158 EKA-Dent si neskúšala? S malou som chodila od 5 rokov s malym (4roky) sa chystam. Opravuje aj mliečne pokazené zubky

zuzanockamt
17. apr 2021

@ivana158 u nás žiaľ neuspel ani Schill v ZA, ani Eka-dent v MT