icon

19-mesačné dieťa odmieta všetky mlieka

sisa323
Dnes o 19:40

Dobrý deň, prosím Vás o radu žiaľ už nemám mlieko a nekojim, UM bábo odmieta pokusy boli (Kendamill), aj kravské som dávala, skúšala a skúšala aj nejaké triky vymenila fľašku, alebo z iného pohára a pod ale absolútne nechce nič, mleiko kravské absolútne. Papá krupicu kde to mlieko je a jogurty, moja otázka : je podľa vás toto postačujúce? Naša dr. nám povedala, že sa nemám vzdávať a mlieko dávať, že je stále malý a mleiko by nejaké mal mať. Som z toho zúfalá. Vďaka!

anonym_61dc56
Dnes o 19:42

@sisa323 a čo chcete robiť keď ho proste nechce ? Zas kravské mlieko z pohľadu živín nie je žiadna sláva a keďže papá to mlieko inde plus jogurt buďte v kľude, nechajme niekedy tie deti rešpektovať ich chute...aj ja s tým bojujem a tiež niekedy dávam nasilu ... Ale snažím sa

jaass
Dnes o 19:45

@sisa323 áno, môj synček takto od roka a pol nepil mlieko. Tak som mu robila kaše ráno a večer, tak mi to poradila naša gastro doktorka. Bolo to postačujúce 🙂

anonym_4cf42d
Dnes o 19:49

@sisa323 tu krupicnu kašu by som robila z UM, rovnako aj puding, ak ti ho teda zje. Zameraj sa na kvalitné mliečne výrobky. Biele jogurty, Cottage cheese, tvaroh, mozzarella, lučina, acidko.
Môj malý prestal piť mlieko zo dňa na deň a nemal ešte ani 1,5r. A celkovo mliečne výrobky mi nechce dodnes, má 8 rokov.

kacena4
Dnes o 19:55

ked nechce nemusi mlieko, nahrad inymi mliecnymi vyrobkami a ak ani tie nebude chciet neva, prezite. moje dieta je bez mliecnych vyrobkov od cca 6. mesiacov dnes ma 24 a nechyba mu to

katica06
Dnes o 20:26

Moja mala iba 9 mesiacov, keď začala odmietať mlieko. Pediater povedal že sa jej prechodne znusilo mlieko. Skúšala som aj ja...
Toto prechodné obdobie trvá už viac ako 18 rokov.
Zje všetky mliečne výrobky mlieko nie. Nič jej nechýba

anonym_abbcb0
Dnes o 20:32

Cca v takom veku prestala piť aj moja dcéra .S umelým sme skončili a kravské nechcela .Nejako to ani nevyžadovala a keďže spapala veľa mliečnych výrobkov nevidela som vtom problém

anonym_98da67
Dnes o 20:33

Moj syn odmietal UM hned ako som ho odstavila, akekolvek UM a to od 6mes (miesala som mu ho do kasiciek a prikrmov) aj hocjake mlieko ako starsi. (To uz som na to kaslala, jedol ine mliecne vyrobky). Ani mi nenapadlo to nejak inak zbytocne riesit. Bud v klude... 🙃

marianarem
Dnes o 21:11

@sisa323 Pit ciste mlieko urcite nie je ziadna nutnost. Ja som teda ako dieta bola velka jedacka, ale ciste mlieko veru nic moc, este lepsie ked bola na nom kozka 🤮 Doteraz sa mi velmi prieci napit sa cisteho mlieka, manzelovi este viac. Ale jogurty, syry, cottage, tvaroh, to ide u nas na kvanta.

anonym_6b23d9
Dnes o 21:51

@sisa323 môžeš zaradiť do jedla paprikáš s mliekom, mliečne polievky, jogurty, termix syr je toho dosť. Piť mlieko nemusí môžeš skúsiť aj kakao