Ako naučiť dieťa na fľašku?
Ako mám naučiť 10m syna na fľašku? Nechcel ju od narodenia a ja už chcem prestať s kojením. Máme doma 3 fľašky- Philips avent, chicco a bibs. Cúmliky ma bibs. Kúpila som mu kendamil bio nature 2.
Môj druhý nechcel ani za svet. S korením som prestala po roku . Počas dní od kojenia asi 2x vypil trochu mlieka z fľaše a tým na dlhý čas s mliekom hocikým aj fjasou skončil. Proste píl z pohára a po e nie mlieko. Po týždni bol koniec. Celú noc prespal. Z fľaše píl potom počas dňa jediné vodu.
Ja ešte kojím ale fľašu nechcel. Treba ponúkať stále. Po nejakej dobe už pekne pil z flasky ale teda vodu počas dna.
@ivy_b mala som rovnaku situaciu. Tiez som skusila 3 druhy, no neuspesne. Mlieko mu podavam lyzicou. Z flase pije iba vodu.
Drzim paste nech sa prestavi. Bude to pre teba lahsie.
a vodu pije z akej flase alebo pohara? Klusne moze s takej istej pit aj mlieko
@anonym_2b1707 má fľašku od dodoli na čistú vodu ale keď som mu tam dala to umelé mlieko, ochutnal a už nechcel
@anonym_2b1707 skúšam aj toto ale zatiaľ neúspešne
Ja ešte kojím ale fľašu nechcel. Treba ponúkať stále. Po nejakej dobe už pekne pil z flasky ale teda vodu počas dna.
@anonym_98566f možno je problém vo fľaške, tú od avent ma s prietokom 2 a jedna pani mi písala že by mu dala s väčším prietokom🙈
@anonym_98566f možno je problém vo fľaške, tú od avent ma s prietokom 2 a jedna pani mi písala že by mu dala s väčším prietokom🙈
@ivy_b ja mám aj avent flasky a nechcel. Nejako sa naučil na baby love flašku a pije aj z toho. Ale určite teda prietok väčší treba.
Môj druhý nechcel ani za svet. S korením som prestala po roku . Počas dní od kojenia asi 2x vypil trochu mlieka z fľaše a tým na dlhý čas s mliekom hocikým aj fjasou skončil. Proste píl z pohára a po e nie mlieko. Po týždni bol koniec. Celú noc prespal. Z fľaše píl potom počas dňa jediné vodu.
@svetlonos syn sa niekedy budí aj 3-4 za noc tak som aj preto chcela prestať kojiť a naučiť ho na to mlieko lebo on si pýta len pred spaním. Občas aj keď je hore ale to si len tak cucne a už nechce, len sa tak hrá. takže kojiť ho 3x za deň to rovno mohol piť to umelé a by aj prespal celú noc
@ivy_b moji maju 2 roky vecer piju mlieko s flase ale teda vacsi otvor ako 2 mi odmietaju. Skusaj pohar alebo uplne ine flase, mne sa rozpili ked dostali obycajnu flasu z akej pije mamka, a ked mohli s pohara tak ako mamka to boli nadceny
@svetlonos syn sa niekedy budí aj 3-4 za noc tak som aj preto chcela prestať kojiť a naučiť ho na to mlieko lebo on si pýta len pred spaním. Občas aj keď je hore ale to si len tak cucne a už nechce, len sa tak hrá. takže kojiť ho 3x za deň to rovno mohol piť to umelé a by aj prespal celú noc
@ivy_b
Tak kompletné v noci skonči. Poplače 3-4 noci a bude spať už celú noc. Môj tiez mrncal neboj nič. Prešlo ho zo, odmietla som kojit. On hrozne kusal v roku už aj tehotná som bola, no čistý des.