icon

Dcérka posledných 10 dní nechce piť mliečko

14. jan 2023

Ahojte, mala pije beba sensitive od 1mesiaca, posledných 10 dní keď jej urobím mlieko nechce ho a teraz som ho skúsila posledný deň zmiešať s čajom a to mi pije...myslite ze jej nechuti? Stretli ste sa s tým niekto ? Alebo vymysla
? Mala ma 4 mesiace a 1 týždeň

mamkalentedkova
14. jan 2023

Tak ,tazko povedat ,AJ dojcene deti maji kadehake strajky ,tak preco by nemali aj deti na UM? Mozno Len obdobie .Mozno skusit urobit castejsie ,mensiu davku .Pomaly mozte zacat skusat aj prve prikrmy .Niekto mozno poradi zmenit mliecko ... Nezmenilo SA nieco ? Nema plny nostek ? Hlavne trpezlivost 😊 asi som velmi nepomohla ,ale tych strajkov Este mozno bude .

autor
14. jan 2023

@mamkalentedkova mozno len obdobie veru... lebo keď je hladná cucne niekedy 60 niekedy 90 no len mne to príde malo

Nemá plný noštek

autor
14. jan 2023

@mamkalentedkova moc mliečko meniť nechcem :(

mamula20
Odpoveď bola odstránená
autor
14. jan 2023

@mamula20 kokos tie deti sú vymyslaky

zuzanockamt
14. jan 2023

Od 4 mesiacov zhruba do roka mi dieťa pilo mlieko len v spánku, inak ho nechcel.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
tulipanicek
14. jan 2023

Týmto som sa trápila aj ja. Spatne ti poviem. Nie je to malo ak pekne priberá. Vtedy by som to vôbec neriešila. Alebo daj 60 ml po zobudeni a 60 ml pred spánkom.
Ak máte aj iný problém, pripadne neprospievanie a pod. tak to treba riešiť s pediatrom

d0minikat
14. jan 2023

U nás bol problém ten, že bola malá dierka na cumli... Tým pádom sa jej akoby nechcelo ťahať a nevypila, vypluvala...vymenila som cumeľ a odvtedy spokojne všetko scucla 🙈

autor
14. jan 2023

@d0minikat my msme už od 6m ona skorej že neviem vypluje cumel na fľaši ako keby jej to nechuti a neviem.mozmo len vymysla

lorin29
2. feb 2023

Bude to obdobie naša ho mala 2x do roka... Treba ju kŕmiť v polospanku istý čas 🙂